Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide kaydedermisiniz bat 17 si

1 hafta kala 9 gün kala belli aralıklarla yapmıstm. Bence p.tesi test yapmalısın

Kızlar merhaba benim 2 günüm geçti reglimin üstüne ama idrar negatif yeni olduğu için midir ki varmı böyle olan

Yaşın kaç? Kuzum mutlaka yeniden kontrol olun. Özellikle erkeklerde sperm değerleri değişiyor.

Yeni olduğu içinde olabilir geç döllenme olmuş olabilir biraz daha bekleyin bence belirtiniz varmı hic
Ya çok afedersiniz tükürük salgısı arttı ağız tadım yok midem bulanıyor ve aşırı bel kasık ağrım var göğüslerim de kararma ve şişlik var bu kadar

Ya çok afedersiniz tükürük salgısı arttı ağız tadım yok midem bulanıyor ve aşırı bel kasık ağrım var göğüslerim de kararma ve şişlik var bu kadar
Söyledikleriniz hep hamilelik belirtisi insaAllah vardır pazartesi sabah idrarınizla yapın yine test çıkarsa kan verirsiniz cikmasada içiniz rahat etmesi için kan verin isterseniz bendede aşırı beyaz akıntı kaşık bel ağrısı var 17 şini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…