Teşekkürler. İnşallah canımMesela benim 2 günüm geçti reglimin üstüne ama idrar testinde çizgi falan yok inşallah hamilesinizdir
Olursa bilgi verin dualarım sizinleTeşekkürler. İnşallah canımisteyen herkesin bu ay olmasi dileğiyle
Dahada umutlaniyorum yaBenimde sağ taraf belim ağrıyor gazım çok var
Tabi ki paylaşacağım mutlakaAmin inşallah canım
Olursa bilgi verin dualarım sizinle
Aynen bende öyleyim elimde olmadan 10 gündür psikolojik olarak kaptırdım baya kendimiDahada umutlaniyorum yazaten forumdaki yazıları okudukça resmen belirti çıkıyor bende
Tabi ki paylaşacağım mutlaka
Ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı umudu kesmiştim beyaz akıntı olunca biraz Umut oldu sonra bide erken gebelik testinin yanlış sonuç verdiğini duydum umutlar çoğalıyor amaAynen bende öyleyim elimde olmadan 10 gündür psikolojik olarak kaptırdım baya kendimi
Sanki erken gebelik testinden en guveniliri predictor gibi yazılıyor burda. Diğerleri baya yanlış sonuç veriyor gibi söylüyor herkes.Ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı umudu kesmiştim beyaz akıntı olunca biraz Umut oldu sonra bide erken gebelik testinin yanlış sonuç verdiğini duydum umutlar çoğalıyor ama
Bendekide o marka değil di zatenSanki erken gebelik testinden en guveniliri predictor gibi yazılıyor burda. Diğerleri baya yanlış sonuç veriyor gibi söylüyor herkes.
Bende de beyaz akıntı bugün oldu hadi olsun yaBen erken gebelik testi yaptım çıkmadı umudu kesmiştim beyaz akıntı olunca biraz Umut oldu sonra bide erken gebelik testinin yanlış sonuç verdiğini duydum umutlar çoğalıyor ama
Ayyy kız şaşı olacagım incelemekten.Kizlar ovulasyon testlerimi atıyorum bir süredir biliyorsunuz, 5 gündür falan sıvı alımını kesmeden yapmama rağmen sürekli pik çıkıyor. En altta da gebelik testi var hayali bir çizgi var mı yoksa halüsinasyon mu görüyorum ?? Anlayamadım bı bakar mısınız ? Bata 1 hafta var hala.
Hadi bakalım insaAllah pazartesi sen diğer pazartesi ben hayırlı haberlerle gelirizBende de beyaz akıntı bugün oldu hadi olsun yaAllahım evet erken gebelik yanlış sonuç çıkarıyor diye duymuştum bende
Evet bata 2-3 gün kala yapmak daha mantıklı. Belirti olarak 3 gündür kremsi beyaz akıntım, farkedilir derecede bel ağrım, ara ara olan ve geçen kasik ağrım, mide yanmasi , çok susama, idrar renginde parlaklık ve hep parlak bir koyuluk ve göğüs halkalarimda bir ton kararma var... Bir de tabi ki içimde bir hamilelik hissiAyyy kız şaşı olacagım incelemekten.2-3 Gün kala tekrar yap canım inşallahh vardır
Bende cuma gunu yapacagim 2 gun kala canim artik kismetimizde ne var gorecegizEvet bata 2-3 gün kala yapmak daha mantıklı. Belirti olarak 3 gündür kremsi beyaz akıntım, farkedilir derecede bel ağrım, ara ara olan ve geçen kasik ağrım, mide yanmasi , çok susama, idrar renginde parlaklık ve hep parlak bir koyuluk ve göğüs halkalarimda bir ton kararma var... Bir de tabi ki içimde bir hamilelik hissi
Bende cuma gunu yapacagim 2 gun kala canim artik kismetimizde ne var gorecegizInsallah gonlumuzden gecendir de bu ay yanilmamisizdir su belirtilerden
Sizin bat da 17 simiBende cuma gunu yapacagim 2 gun kala canim artik kismetimizde ne var gorecegizInsallah gonlumuzden gecendir de bu ay yanilmamisizdir su belirtilerden
Hadi bakalım güzel haberleri almaya seninle başlarız o zaman canımBende cuma gunu yapacagim 2 gun kala canim artik kismetimizde ne var gorecegizInsallah gonlumuzden gecendir de bu ay yanilmamisizdir su belirtilerden
Hayir benim bat 20si. 2 gun onceden yaparim diye yazmistimSizin bat da 17 simi
Canim ne denir bilemedim inan cok uzuldum halbuki korunmayi birakmistin bebek istiyordunKızlar ben bat oldumüzüleyim mi sevineyim mi bilemedim bugün boşanma kararı aldık,çok ani oldu. Artık aranızdan ayrılıyorum.Sizleri uzaktan takip edeceğim.Herşey gönlünüzce olsun.Hamiş haberleri alın dualarım sizinle