Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı umudu kesmiştim beyaz akıntı olunca biraz Umut oldu sonra bide erken gebelik testinin yanlış sonuç verdiğini duydum umutlar çoğalıyor ama
Sanki erken gebelik testinden en guveniliri predictor gibi yazılıyor burda. Diğerleri baya yanlış sonuç veriyor gibi söylüyor herkes.

Ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı umudu kesmiştim beyaz akıntı olunca biraz Umut oldu sonra bide erken gebelik testinin yanlış sonuç verdiğini duydum umutlar çoğalıyor ama
Bende de beyaz akıntı bugün oldu hadi olsun ya Allahım evet erken gebelik yanlış sonuç çıkarıyor diye duymuştum bende

Ayyy kız şaşı olacagım incelemekten. 2-3 Gün kala tekrar yap canım inşallahh vardır

Ayyy kız şaşı olacagım incelemekten. 2-3 Gün kala tekrar yap canım inşallahh vardır
Evet bata 2-3 gün kala yapmak daha mantıklı. Belirti olarak 3 gündür kremsi beyaz akıntım, farkedilir derecede bel ağrım, ara ara olan ve geçen kasik ağrım, mide yanmasi , çok susama, idrar renginde parlaklık ve hep parlak bir koyuluk ve göğüs halkalarimda bir ton kararma var... Bir de tabi ki içimde bir hamilelik hissi

Bende cuma gunu yapacagim 2 gun kala canim artik kismetimizde ne var gorecegiz Insallah gonlumuzden gecendir de bu ay yanilmamisizdir su belirtilerden

Bende cuma gunu yapacagim 2 gun kala canim artik kismetimizde ne var gorecegiz Insallah gonlumuzden gecendir de bu ay yanilmamisizdir su belirtilerden

Sizin bat da 17 simi

Hadi bakalım güzel haberleri almaya seninle başlarız o zaman canım inşallah hamileyizdir bu ay,Allah sağlıklı,hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar ben bat oldum üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim bugün boşanma kararı aldık,çok ani oldu. Artık aranızdan ayrılıyorum.Sizleri uzaktan takip edeceğim.Herşey gönlünüzce olsun.Hamiş haberleri alın dualarım sizinle

Canim ne denir bilemedim inan cok uzuldum halbuki korunmayi birakmistin bebek istiyordun Dort duvar arasinda neler yasanir bizler bilemeyiz tabiki ama umarim duzelir evliliginiz her seyde bir hayir vardir canim Allaha emanet ol kendini asla yalniz hissetme istedigin zaman yazabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…