Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa gercekten mi 🙈❤ amin inşallah kanda da çıkar da netlesir. Benim bir kaç gün önce kasığıma şiddetli ağrı girdi bugün bat günüm bugün de ağrıyo. Bi de göğüs hassasiyetim var o kadar her an adet olcak gibi
Kasığına giren ağrı iğne batırır gibi aniden giren ağrımıydı benimde bikaç gün önce gece oldu 5-6 kare iğne girer gibi göğüslerim zaten kaç gün önceden füze gibi şişti beklemek çok zor :KK43: bir yandanda korkuyorum yine kimyasal yaşarım diye

Hayirli olsun bebesiniz saglikla tamamlasın insallah ovulasyon gününüzü biliyormusunuz ondan kac gun sonra yaptığınızda negatif çıkmıştı acaba ne zaman pozitife dondu
Çok teşekkürler amin inşallah Rabbim nasip eder . Ovulasyon günümden 14 gün sonra yani bugün bat günüm pozitif cktı sadece düne kadar silikti

Kasığına giren ağrı iğne batırır gibi aniden giren ağrımıydı benimde bikaç gün önce gece oldu 5-6 kare iğne girer gibi göğüslerim zaten kaç gün önceden füze gibi şişti beklemek çok zor :KK43: bir yandanda korkuyorum yine kimyasal yaşarım diye
Benim nefes alamayacak kadar siddetli bi ağrıydı ki hala hafiflemis şekildeoluyo . Esim görse kesin hastaneye götürürdü yani

Çok teşekkürler amin inşallah Rabbim nasip eder . Ovulasyon günümden 14 gün sonra yani bugün bat günüm pozitif cktı sadece düne kadar silikti
Peki gebelik testiniz ne zaman negatifti bende yumurtlamadan sonra 12.gun test yaptim negatifti bugun 14.gunum test yapmaya cesaretim yok bat gunum yarin ama olmadi olsaydi 12.gun silikte olsa cikardi

Peki gebelik testiniz ne zaman negatifti bende yumurtlamadan sonra 12.gun test yaptim negatifti bugun 14.gunum test yapmaya cesaretim yok bat gunum yarin ama olmadi olsaydi 12.gun silikte olsa cikardi
Yani şöyle benim erken gebelik testim saatler sonra belirdi 1 hafta önce fln yapmistim sanrm.

4 tane testim negatif çıktı bugün bat günüm ovulasyon testim pozitif cktı gidip test aldm onda da silik çıktı canım 🙈
Benim de bata 8 gün var ortalama. Ovulasyon testlerim gin gectikce koyulasiyor. Sıvı alımına dikkat etmedigim halde koyu çıkıyor, idrarım da koyu ama kokusuz. Ben Dr şaştım kaldım ya bı bakar mısınız ?
IMG20201212141309.jpg

Acaba tekrar yumurtluyor olabilir misin ki😯
Yani bilmiyorum ki canım dün attığım gibi baya pikti bugün yine kopkoyu. Bir kaç gün kala olsa tamam da 8 gün falan var bata yani anlamadım inan. Hiç tecrübem yok ilk defa da böyle bu kadar uzun süre köyü cikiyor

Yani bilmiyorum ki canım dün attığım gibi baya pikti bugün yine kopkoyu. Bir kaç gün kala olsa tamam da 8 gün falan var bata yani anlamadım inan. Hiç tecrübem yok ilk defa da böyle bu kadar uzun süre köyü cikiyor
Benim perşembe günkü ovü testinde hiç yok baksana

Eklentiler

• 590E4D0D-3EFB-4070-AEE6-8505B3407009.jpeg
    590E4D0D-3EFB-4070-AEE6-8505B3407009.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 26
Benim de bata 8 gün var ortalama. Ovulasyon testlerim gin gectikce koyulasiyor. Sıvı alımına dikkat etmedigim halde koyu çıkıyor, idrarım da koyu ama kokusuz. Ben Dr şaştım kaldım ya bı bakar mısınız ? Eki Görüntüle 2738254
Belki de tekrar yumurtluyosundur. Bildigim kadarıyla son günlerde gebelik varsa koyulasıyo. Benim dün de silikti bugün pik oldu mesela

Belki de tekrar yumurtluyosundur. Bildigim kadarıyla son günlerde gebelik varsa koyulasıyo. Benim dün de silikti bugün pik oldu mesela
Teblik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bugün bat günüm demiştinya öncekiler hep negatif demiştin hangi günler yaptın acaba o testlerı benim bat pazartesi dün test yaptım negatif çıktı maalesef 😔

Benim de bata 8 gün var ortalama. Ovulasyon testlerim gin gectikce koyulasiyor. Sıvı alımına dikkat etmedigim halde koyu çıkıyor, idrarım da koyu ama kokusuz. Ben Dr şaştım kaldım ya bı bakar mısınız ? Eki Görüntüle 2738254
Canim pko yoksa ikinci yumurtlama veya gebelik bence

Rahim filmi çektesiniz mi hiç bir de Eşinizde tüm testleri yaptırdi mi acaba
Hayır kuzu kimyasaldan sonra Temmuz’da kontrole gittim her şeyim normaldi. Eşim de geçen sene sperm testi yaptırmıştı sonuçları gayet iyiydi. O yüzden bu ay kendim yöntemler araştırıyorum, eğer bu ay da olmazsa Ocak ayında tekrar bir doktora görüneceğim.

Canım İnstagramdan ovülasyon testi almıştım ben yanında aynı markanın gebelik testi de vardı ama aralık falan yok öle maalesef kaset test değil de çubuk test mı denıyor sanırım ondan
Ebru Ceylan diye bir bayan var; testleriyle bayağı kadın sonunda mutlu haberş almış; tvlere de konuk olarak çıkıyor.. takip ediyorum ben çok fayfalı bilgiler de veriyor..

Kızlaaarrrr 💗 ben adet olmuştum batım 5 Aralıktı. Bugün yıkandım ve yakı yöntemini deniyorum ☺️ Bugün yakı yapıştırdım belime, bir de yumurtlama haftası yapıştıracağım. Adet bitiminden yumurtlama bitene kadar da yapıştıran var ama acayip yakıyor 😅 Bunun dışında yumurtalıklara her gün sıcak su torbası da koyacağım 15 dakika kadar, çok eski topiklerde faydası gören olmuş. Benim gibi adet olanlar fikir olsun diye yazıyorum 🤗 Biz Ocak ayına kalanlar araştırmalara devam ☺️
yanlış bilgi vermek istemem ama karın tarafına çok fazla sıcak uygulaması iltihaplanmaya da sebebiyet veriyormuş...

X