- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Evet kötü bi tecrübe yaşayınca insan temkinli davranıyor. Allah gönlünüze göre versin. Her şey güzel olsun insallahTeşekkür ederimkan testi vermedim vermeyi de düşünmüyorum kanamam olmazsa 3 hafta sonra fln ultrasondan bakcam. Bir tane boş gebeliğim olmuştu çok sıkıntı çekmiştim. Kese oluşup büyümüştü bebek oluşmamıştı. Her hafta kontrole gitmiştim oluştu mu diye. Aynı sıkıntıları yaşamak da istemiyorum kendimi kaptırmak da bekleyeceğim onun için. Eşim hariç kimseye de söylemedim hamile olduğumu, bebeği görene kadar inanamayacağım çünkü
Amin canım çok teşekkür ederim ALLAH tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, bana da.Evet kötü bi tecrübe yaşayınca insan temkinli davranıyor. Allah gönlünüze göre versin. Her şey güzel olsun insallah
Dayanamayıp gidip test alıp yaptm olmus mu yani doğru mu görüyorum var mı
Sağol canım insallah hala inanamiyorumcanım hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDayanamayıp gidip test alıp yaptm olmus mu yani doğru mu görüyorum var mı
Amin aminn inşallah çok teşekkürlerHayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
canım hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsı
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bizlere de dua eder misinAmin aminn inşallah çok teşekkürler
Benim de iki gün geçmiş bugün ikinci günüm ve olmadım benimde senin gibi her an olacakmışım gibi bir his var ve bulantım var benim ve idrarda çıkmıyor şaştım bende pazartesi ye kadar beklerim kan vericemSağol canım. Amin inşallah. 2 gun gecikmişti. Ama sunu soyleyebilirim adet oncesi belirtiler ayni sekilde vardi adetimi bekliyodum gene olmadi diye üzülmüştüm. Hala adet olcakmisim gibi bir his var. Olcaksa belirtilerlede oluyomuş. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ovulasyon yumurtlama gününü hesaplama mıHayır ovulasyon
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah daha önce gebelik testi yapmışmıydın bugünden önce canım benimde 7 gün var daha önceki günlerde çıkmadı acaba ne zaman çıkar varsadaAmin aminn inşallah çok teşekkürler
Olmus olmusss ben buradayim anneee diyorDayanamayıp gidip test alıp yaptm olmus mu yani doğru mu görüyorum var mı
Hadi hayırlısı insallah hamilesindir.Benim de iki gün geçmiş bugün ikinci günüm ve olmadım benimde senin gibi her an olacakmışım gibi bir his var ve bulantım var benim ve idrarda çıkmıyor şaştım bende pazartesi ye kadar beklerim kan vericem
Canım çook sevindim hayırlı olsun ne güzel bir pozitifDayanamayıp gidip test alıp yaptm olmus mu yani doğru mu görüyorum var mı
4 tane testim negatif çıktı bugün bat günüm ovulasyon testim pozitif cktı gidip test aldm onda da silik çıktı canımGözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah daha önce gebelik testi yapmışmıydın bugünden önce canım benimde 7 gün var daha önceki günlerde çıkmadı acaba ne zaman çıkar varsada
Yaaaa gercekten miOlmus olmusss ben buradayim anneee diyorgozun aydin canim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin Allahim. Belirtilerin neydi paylasabilir misin
Yerlesme agrisidir canim kan verdigin zaman bile degerin bir tık yuksek cikar hatta pazartesiyi bekleyeceksin sanirimYaaaa gercekten mi❤ amin inşallah kanda da çıkar da netlesir. Benim bir kaç gün önce kasığıma şiddetli ağrı girdi bugün bat günüm bugün de ağrıyo. Bi de göğüs hassasiyetim var o kadar her an adet olcak gibi
İnsallah insallah canım 1 i erken gebelik 4 testim negatif çıktı. Bugünovulasyon testim pik çıktı gidip test aldm onda da silik çktı. Doğum günümden 3 gün sonra en güzel doğum günü hediyem oldu ❤Canım çook sevindim hayırlı olsun ne güzel bir pozitifsen 3 gün önce negatif demiştin gebelik testini.. Yaptığın test erken gebelik testi miydi merak ettim.. hem doğum günü hediyen hem yılbaşı hediyen oldu ve inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder Allahım