- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
kızlar bakın bu önemli bilgi başka topiklrde şöyle bir cümle okumuştum eğer gebelik varsa ovulasyon hiç silikleşmiyor diye çok saçma bulmuştum o teoriyi düne kadar silikmiş Ebruda. İlişkiden 8-10 gün geçmeden testler koyulaşmıyorÇok teşekkürler amin inşallah Rabbim nasip eder . Ovulasyon günümden 14 gün sonra yani bugün bat günüm pozitif cktı sadece düne kadar silikti
Evet daha çok olmamış ama yinede tüm tektikleri yaptırın içiniz rahat etsinYaşım 2720 aylık evliyim son 7 8 aydır deniyoruz ve Nisan’da bir kimyasalım var. Onu ilk denemede tutturmuştuk
bu kadar erken oluyor mu bu belirtiler 3 ya da 4 haftalıkkenSöyledikleriniz hep hamilelik belirtisi insaAllah vardır pazartesi sabah idrarınizla yapın yine test çıkarsa kan verirsiniz cikmasada içiniz rahat etmesi için kan verin isterseniz bendede aşırı beyaz akıntı kaşık bel ağrısı var 17 şini bekliyorum
Evet belirtiler benziyor inşallah vardır Rabb'im isteyen herkese hayırlısını versin inşallah evet pazartesiye kadar bekleyip sonra kan vermeyi düşünüyorum ama geçmiyor günlerSöyledikleriniz hep hamilelik belirtisi insaAllah vardır pazartesi sabah idrarınizla yapın yine test çıkarsa kan verirsiniz cikmasada içiniz rahat etmesi için kan verin isterseniz bendede aşırı beyaz akıntı kaşık bel ağrısı var 17 şini bekliyorum
Gebe değilmişim zatenİdrar yolu enfeksiyonuna bağlı mide bulantılariniz oluyor dur 2 hafta kadar bulantı olabilir
Çok teşekkürler amin inşallah kanda da bi netlesseaa çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Benim düne kadar silikti. Bugün pik yaptı yani bat günüm hatta tekrarladm yine piktikızlar bakın bu önemli bilgi başka topiklrde şöyle bir cümle okumuştum eğer gebelik varsa ovulasyon hiç silikleşmiyor diye çok saçma bulmuştum o teoriyi düne kadar silikmiş Ebruda. İlişkiden 8-10 gün geçmeden testler koyulaşmıyor
Evet insaAllah vardır amin herkese nasip etsin rabbim bizede sonuç bildirinEvet belirtiler benziyor inşallah vardır Rabb'im isteyen herkese hayırlısını versin inşallah evet pazartesiye kadar bekleyip sonra kan vermeyi düşünüyorum ama geçmiyor günler
Kişiden kişiye değişir benim ilk hamileliğimde 4 haftalıkken bu belirtiler vardibu kadar erken oluyor mu bu belirtiler 3 ya da 4 haftalıkken
İnşallah pazartesi yazarım olursa tabi sizde haber verinEvet insaAllah vardır amin herkese nasip etsin rabbim bizede sonuç bildirin
Benim de ilk hamileliğim öyleydi ama bu şimdiden bu kadar bel ağrısı olması korkutuyor açıkçasıKişiden kişiye değişir benim ilk hamileliğimde 4 haftalıkken bu belirtiler vardi
Bana daha çok var yaİnşallah pazartesi yazarım olursa tabi sizde haber verin
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahBana daha çok var ya
Bende sağ tarafım sadece hem bel hem kasık ağrıyor şu lastigiyle duruyorum midemde bir garip ama tatlı yedim ondan olabilirBenim de ilk hamileliğim öyleydi ama bu şimdiden bu kadar bel ağrısı olması korkutuyor açıkçası
Gebelik testinin varla yok arası birşey ama ne zmn bu çizgi belirdi yaptiginiz gibi miKizlar ovulasyon testlerimi atıyorum bir süredir biliyorsunuz, 5 gündür falan sıvı alımını kesmeden yapmama rağmen sürekli pik çıkıyor. En altta da gebelik testi var hayali bir çizgi var mı yoksa halüsinasyon mu görüyorum ?? Anlayamadım bı bakar mısınız ? Bata 1 hafta var hala. Eki Görüntüle 2738545
Benimde sağ taraf belim ağrıyor gazım çok varBende sağ tarafım sadece hem bel hem kasık ağrıyor şu lastigiyle duruyorum midemde bir garip ama tatlı yedim ondan olabilir
Yaptım ilk 2-3 dk falan çıkmayınca mutfağa gittim saatler sonra odaya geldim bilmiyorum belki 5. 10. Dakikada çıktı belki 1 saat sonra inan bilmiyorum. Atacaktım testi farkettim. Daha önce yaptığım testlerin hiçbirinde saatler sonra bile olsa hiç çizgi görmemiştim benGebelik testinin varla yok arası birşey ama ne zmn bu çizgi belirdi yaptiginiz gibi
Yaptım ilk 2-3 dk falan çıkmayınca mutfağa gittim saatler sonra odaya geldim bilmiyorum belki 5. 10. Dakikada çıktı belki 1 saat sonra inan bilmiyorum. Atacaktım testi farkettim. Daha önce yaptığım testlerin hiçbirinde saatler sonra bile olsa hiç çizgi görmemiştim ben