Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler amin inşallah Rabbim nasip eder . Ovulasyon günümden 14 gün sonra yani bugün bat günüm pozitif cktı sadece düne kadar silikti
kızlar bakın bu önemli bilgi başka topiklrde şöyle bir cümle okumuştum eğer gebelik varsa ovulasyon hiç silikleşmiyor diye çok saçma bulmuştum o teoriyi düne kadar silikmiş Ebruda. İlişkiden 8-10 gün geçmeden testler koyulaşmıyor

bu kadar erken oluyor mu bu belirtiler 3 ya da 4 haftalıkken

Evet belirtiler benziyor inşallah vardır Rabb'im isteyen herkese hayırlısını versin inşallah evet pazartesiye kadar bekleyip sonra kan vermeyi düşünüyorum ama geçmiyor günler

Benim düne kadar silikti. Bugün pik yaptı yani bat günüm hatta tekrarladm yine pikti

Kizlar ovulasyon testlerimi atıyorum bir süredir biliyorsunuz, 5 gündür falan sıvı alımını kesmeden yapmama rağmen sürekli pik çıkıyor. En altta da gebelik testi var hayali bir çizgi var mı yoksa halüsinasyon mu görüyorum ?? Anlayamadım bı bakar mısınız ? Bata 1 hafta var hala.

Gebelik testinin varla yok arası birşey ama ne zmn bu çizgi belirdi yaptiginiz gibi mi

Yaptım ilk 2-3 dk falan çıkmayınca mutfağa gittim saatler sonra odaya geldim bilmiyorum belki 5. 10. Dakikada çıktı belki 1 saat sonra inan bilmiyorum. Atacaktım testi farkettim. Daha önce yaptığım testlerin hiçbirinde saatler sonra bile olsa hiç çizgi görmemiştim ben

Gebelik testinin varla yok arası birşey ama ne zmn bu çizgi belirdi yaptiginiz gibi
Yaptım ilk 2-3 dk falan çıkmayınca mutfağa gittim saatler sonra odaya geldim bilmiyorum belki 5. 10. Dakikada çıktı belki 1 saat sonra inan bilmiyorum. Atacaktım testi farkettim. Daha önce yaptığım testlerin hiçbirinde saatler sonra bile olsa hiç çizgi görmemiştim ben

Mesela benim 2 günüm geçti reglimin üstüne ama idrar testinde çizgi falan yok inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…