- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
Benim bel kasık agrilari devam ediyor birde karnimdan gurul gurul sesler geliyor akintimda var bugun dune gore fazla gelmisti. Dudak kurumasi catlamasi ve uykusuzluk devam.. Bunlarda belirti mi nedir artik isin icinden cikamiyor insan 9 gunum kaldi bataAmin canım inşallah ama bugün sabah negatifi görünce gardım düştü açıkçası
Benim bel ağrım da çoktu ama bugün o yok karın kasık ağrısı devam ediyorBenim bel kasık agrilari devam ediyor birde karnimdan gurul gurul sesler geliyor akintimda var bugun dune gore fazla gelmisti. Dudak kurumasi catlamasi ve uykusuzluk devam.. Bunlarda belirti mi nedir artik isin icinden cikamiyor insan 9 gunum kaldi bata
Haberleşelim canım bakalım ne olacakİnşallah canım inşallah
Moral bozmak gibi olmasın benim bat a 2 3 gün kala karnım guruldamaya başlıyor anlıyorum ki gelecekBenim bel kasık agrilari devam ediyor birde karnimdan gurul gurul sesler geliyor akintimda var bugun dune gore fazla gelmisti. Dudak kurumasi catlamasi ve uykusuzluk devam.. Bunlarda belirti mi nedir artik isin icinden cikamiyor insan 9 gunum kaldi bata
Kuruluktan canım.Kızlar size bi şey sorcam affınıza sığınarak adete 3-4 gün kala olan ilişki de can acımanız oluyor mu bunun sebebi ne olaki
Ya benim hic olmayan belirtilerim yumurtlamadan sonra oldu. Gogus dolgunlugu gogus ucu acisi bunlar bata 12 13 gun kala olmaya basladi ki benim gogus ucum hic acimamistirMoral bozmak gibi olmasın benim bat a 2 3 gün kala karnım guruldamaya başlıyor anlıyorum ki gelecek
Evet yaaa insallah yeni yil hediyesiBekliyorum bakalım canım 2021 e bebek kutlayarak girsek varya ne güzel olurdu
Insallah gelmez canim ve insallah şu test seni yaniltmistirBenim bel ağrım da çoktu ama bugün o yok karın kasık ağrısı devam ediyorbenim 3 kaldı ama geldi gelecek gibi
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize canımmInsallah gelmez canim ve insallah şu test seni yaniltmistir
Hayır göremedim canmResim geldimi acaba
Bendede aynı belirtiler vaar kaç gün var bataYa benim hic olmayan belirtilerim yumurtlamadan sonra oldu. Gogus dolgunlugu gogus ucu acisi bunlar bata 12 13 gun kala olmaya basladi ki benim gogus ucum hic acimamistirBenim icin cok erken regl belirtisiyse yani. Kasik agrisi ayaktayken zorluyor ara ara. Uyurkende saplaniyor kisa kisa arada gaz kramplari vs vs. Bakalim haftaya belli olur
Bende ondan anlarım evet.Moral bozmak gibi olmasın benim bat a 2 3 gün kala karnım guruldamaya başlıyor anlıyorum ki gelecek
Canim 9 gun varBendede aynı belirtiler vaar kaç gün var bata
Benim som 3 canım. Her tuvalete gidişimde bir heyecanCanim 9 gun var20 Aralik. Senin kac