Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah ama bugün sabah negatifi görünce gardım düştü açıkçası
Benim bel kasık agrilari devam ediyor birde karnimdan gurul gurul sesler geliyor akintimda var bugun dune gore fazla gelmisti. Dudak kurumasi catlamasi ve uykusuzluk devam.. Bunlarda belirti mi nedir artik isin icinden cikamiyor insan 9 gunum kaldi bata

Kızlar yumurtalama sancısı nasıl oluyor tek taraflı kasık ağrım varda adetim yeni bitti duphaston kullanıp adet olmuştum 10 sürdü adetim bugün 11. Günüm yumurtlama mı oluyor acaba

Benim bel ağrım da çoktu ama bugün o yok karın kasık ağrısı devam ediyor benim 3 kaldı ama geldi gelecek gibi

Moral bozmak gibi olmasın benim bat a 2 3 gün kala karnım guruldamaya başlıyor anlıyorum ki gelecek

Kızlar size bi şey sorcam affınıza sığınarak adete 3-4 gün kala olan ilişki de can acımanız oluyor mu bunun sebebi ne olaki

Moral bozmak gibi olmasın benim bat a 2 3 gün kala karnım guruldamaya başlıyor anlıyorum ki gelecek
Ya benim hic olmayan belirtilerim yumurtlamadan sonra oldu. Gogus dolgunlugu gogus ucu acisi bunlar bata 12 13 gun kala olmaya basladi ki benim gogus ucum hic acimamistir Benim icin cok erken regl belirtisiyse yani. Kasik agrisi ayaktayken zorluyor ara ara. Uyurkende saplaniyor kisa kisa arada gaz kramplari vs vs. Bakalim haftaya belli olur

Bendede aynı belirtiler vaar kaç gün var bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…