Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son adet tarihim 25 kasım beni ekler misiniz.7 günüm var ama sağ kasik ağrım çok bugün iğne ucu batar gibi oldu .iki gün önce de acayip sırt ağrısı yaşadım ve birkaç gündür hep uyuma isteğim var çalıştığım için yorulur muyum diye de düşünüyorum ama

Benide ekleyin yeni üyeyim 21.12.2020

Rahim filmi çektesiniz mi hiç bir de Eşinizde tüm testleri yaptırdi mi acaba

Tebrik ederim❤ sağlıkla ilerlesin ins. kan testi verdiniz mi?

Bat 28 kasım beni de eklermi sin cnm

Kızlar bat bugün. Ve icimden geldi ovulasyon testi yaptm pik olabilir mi yaaa heyecandan elim ayağın titriyor. Gebelik testim de kalmadı. Sokağa çıkma yasağı da var

Eklentiler

• 16077597074336686101268191406136.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bat bugün. Ve icimden geldi ovulasyon testi yaptm pik olabilir mi yaaa heyecandan elim ayağın titriyor. Gebelik testim de kalmadı. Sokağa çıkma yasağı da var
Canım merhaba eğer yakınlarda eczane varsa çıkabilirsin çalışıyor eczaneler yasaklarda gidebiliyorsun hadi inşallah vardır yaa

Hayırlı olsun canim hamilesin gözün aydın Rabb'im kucağınıza almayı nasip etsin inşallah adet gecikmen oldu mu peki ne zmn yaptın
Sağol canım. Amin inşallah. 2 gun gecikmişti. Ama sunu soyleyebilirim adet oncesi belirtiler ayni sekilde vardi adetimi bekliyodum gene olmadi diye üzülmüştüm. Hala adet olcakmisim gibi bir his var. Olcaksa belirtilerlede oluyomuş. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tebrik ederim❤ sağlıkla ilerlesin ins. kan testi verdiniz mi?
Teşekkür ederim kan testi vermedim vermeyi de düşünmüyorum kanamam olmazsa 3 hafta sonra fln ultrasondan bakcam. Bir tane boş gebeliğim olmuştu çok sıkıntı çekmiştim. Kese oluşup büyümüştü bebek oluşmamıştı. Her hafta kontrole gitmiştim oluştu mu diye. Aynı sıkıntıları yaşamak da istemiyorum kendimi kaptırmak da bekleyeceğim onun için. Eşim hariç kimseye de söylemedim hamile olduğumu, bebeği görene kadar inanamayacağım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…