Seninde mi pazartesi batKızlar bizde 7 aydır bebek istiyoruz. Bata 3 gün var. Benim de 5 6 gündür sol kasığıma ara ara sızlama giriyo sanki iğne batıyo gibi. Hiç böyle olmamıştı. Gögüslerim 1 haftadır acıyo. Heveslenmedim değil ama burda okuduğuma göre bu belirtileri yaşayıp adet olanda var. Şu 3 gün nasıl geçecek çok merak ediyorum
Evet canımSeninde mi pazartesi bat
Benim dündü cnm ama az önce geldi kırmızılar umutlar Ocak ayına kaldıAdet tarihin ne zmn senin hulahula benim dündü olmadım inşallah ta olmayız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sağolunMerhabaa yanı yumurtlama gibi değil sanki tam olarak ama bence bugünü her ihtimale karşı değerlendir derim ben büyük ihtimal yarın pik olur ama yine de boş geçme bence bugünü
Çok erken canımMrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba.
Bekliyorum bakalım canım 2021 e bebek kutlayarak girsek varya ne güzel olurduCanim yaa adet gelene kadar umudu kesme
Ohooo belirtiye bakarsan var gibi yada bana öle geliyor bilmiyorum ama bu sabah test yaptım basbaya negatif çıktıEvet canımsen de herhangi bir belirti var mııı
Regl gününe 2 3 gün kala erken gebelik testi veya regl gününde normal gebelik testi ile silik de olsa çıkarsa kan testi yaptırın bence.ne zaman yapmam gerekir acaba
Ben daha önce bir düşük yaptım adetim 4 gün gecikince çıktı mesela çift çizgi hemen umudunu kaybetmeOhooo belirtiye bakarsan var gibi yada bana öle geliyor bilmiyorum ama bu sabah test yaptım basbaya negatif çıktı
Canım bende test yaptım sabah negatif çıktı maalesefffBiraz önce regl oldum cnm inş sen hamilesidir
Aynı belirtiler bende de vardı adet oldum cnm 17 aydır yaşamadığım belirti kalmadı ama sonuç hep hüsran..Adet gününün geçmesini bekle benceKızlar bizde 7 aydır bebek istiyoruz. Bata 3 gün var. Benim de 5 6 gündür sol kasığıma ara ara sızlama giriyo sanki iğne batıyo gibi. Hiç böyle olmamıştı. Gögüslerim 1 haftadır acıyo. Heveslenmedim değil ama burda okuduğuma göre bu belirtileri yaşayıp adet olanda var. Şu 3 gün nasıl geçecek çok merak ediyorum
Canım bilmiyorumki ara ara da adet olcak gibi karnım ağrıyor sonra azalıyor ama gelecek sanırımBen daha önce bir düşük yaptım adetim 4 gün gecikince çıktı mesela çift çizgi hemen umudunu kaybetme
Canım senin daha bat a 3 gün varmış normal gebelik testi ile zaten olsa da yeni idrara geçtiği için zor çıkarCanım İnstagramdan ovülasyon testi almıştım ben yanında aynı markanın gebelik testi de vardı ama aralık falan yok öle maalesef kaset test değil de çubuk test mı denıyor sanırım ondan
ben bayaga erken yapmisim tesekkur ederimRegl gününe 2 3 gün kala erken gebelik testi veya regl gününde normal gebelik testi ile silik de olsa çıkarsa kan testi yaptırın bence.
Bencede çıkardı ben kendimi bugün temizliğe verdim hareket edersem belki adet olurum diye akşamına geldi kırmızılarCanım bende test yaptım sabah negatif çıktı maalesefffbat pazartrsi zaten olsa silik de olsa çıkardı heralde
Ay bilmiyorum ki duyuyorum böle yumurtlamadan 10 gün 12 gün sonra öğrenenleriCanım senin daha bat a 3 gün varmış normal gebelik testi ile zaten olsa da yeni idrara geçtiği için zor çıkar