- 9 Aralık 2020
- 55
- 17
- 29
Öyle yapıyım canım inşallah olmam amaAynı belirtiler bende de vardı adet oldum cnm 17 aydır yaşamadığım belirti kalmadı ama sonuç hep hüsran..Adet gününün geçmesini bekle bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıyım canım inşallah olmam amaAynı belirtiler bende de vardı adet oldum cnm 17 aydır yaşamadığım belirti kalmadı ama sonuç hep hüsran..Adet gününün geçmesini bekle bence
Benimkide gelecek sanırımBencede çıkardı ben kendimi bugün temizliğe verdim hareket edersem belki adet olurum diye akşamına geldi kırmızılar
İnş olmazsın cnmÖyle yapıyım canım inşallah olmam ama
Hayırlısı canım bende kendime kızıyorum boşa umutlanıyosun diye ama normalde hiç böyle bişey olmadı sızlama olsun göğüs falan ama düşünmekte istemiyorum hayırlısı hakkımızda haberleşelim burdan inşallah hamileyizdirCanım bilmiyorumki ara ara da adet olcak gibi karnım ağrıyor sonra azalıyor ama gelecek sanırım
Umarım olmazsın cnm artık ben Ocak topiği varsa oraya geçeyim topik topik gezicem hamile kalana kadarBenimkide gelecek sanırım
Erken gebelik testi ile genellikle öğreniyorlar. Zaten en erken 7 en geç 12 gün sonra idrara geçmeye başlıyor. Benim de negatif bugün beklicem canım yine de ağır iş vs dikkat edicem. Sen de moral fiziki salma kendini Allah büyüktür.Ay bilmiyorum ki duyuyorum böle yumurtlamadan 10 gün 12 gün sonra öğrenenleri
Amin canım hayırlısı tabi Benim adetten önce olmazdı ama 2 aydır yumurtlamaktadan adete kadar oluyor o belirtiler nedenseHayırlısı canım bende kendime kızıyorum boşa umutlanıyosun diye ama normalde hiç böyle bişey olmadı sızlama olsun göğüs falan ama düşünmekte istemiyorum hayırlısı hakkımızda haberleşelim burdan inşallah hamileyizdir
İnşallah olmayız da güzel haberler alırız Bugün belirtilerin var mıErken gebelik testi ile genellikle öğreniyorlar. Zaten en erken 7 en geç 12 gün sonra idrara geçmeye başlıyor. Benim de negatif bugün beklicem canım yine de ağır iş vs dikkat edicem. Sen de moral fiziki salma kendini Allah büyüktür.
Hayırlısı canım bende kendime kızıyorum boşa umutlanıyosun diye ama normalde hiç böyle bişey olmadı sızlama olsun göğüs falan ama düşünmekte istemiyorum hayırlısı hakkımızda haberleşelim burdan inşallah hamileyizdir
O kadar değişik bir süreç ki gerçekten anlamak zor en ufak birşey bile umutlanmaya yetiyo. İlk gebelik mi olacak ne kadardır istiyosunuzAmin canım hayırlısı tabi Benim adetten önce olmazdı ama 2 aydır yumurtlamaktadan adete kadar oluyor o belirtiler nedense
Aynen öyle eskiden hiç önemsemeyeceğin şeyler şimdi kafana takılıyor acaba ondan mı diye. Evet ılk olcak inşallah 9 aydır falan korunmuyoruz da 2 aydır ovülasyon testine göre değerlendiriyoruz siz ne kadardır istiyorsunuzO kadar değişik bir süreç ki gerçekten anlamak zor en ufak birşey bile umutlanmaya yetiyo. İlk gebelik mi olacak ne kadardır istiyosunuz
Benimde ilk olacak Allah nasip ederse7 aydır korunmuyoruz bizdeAynen öyle eskiden hiç önemsemeyeceğin şeyler şimdi kafana takılıyor acaba ondan mı diye. Evet ılk olcak inşallah 9 aydır falan korunmuyoruz da 2 aydır ovülasyon testine göre değerlendiriyoruz siz ne kadardır istiyorsunuz
Sen ovü kullanıyor musunBenimde ilk olacak Allah nasip ederse7 aydır korunmuyoruz bizde
Kullanmadım hiç canım. Bu ayda olmazsa alırım veya soğan kürümü denesem diye düşünüyodumSen ovü kullanıyor musun
Yok canım benim her şeyim pms ye döndü göğüs karın sırt ağrıları asabilik .. Hatta halsizlik uyku hali vs hiç yok.. Tek farklılık sabah kahvaltıdan sonra acı su geldi ağzıma. Onu da not aldım :)İnşallah olmayız da güzel haberler alırız Bugün belirtilerin var mı
Ben hiç denemedim soğan suyunuKullanmadım hiç canım. Bu ayda olmazsa alırım veya soğan kürümü denesem diye düşünüyodum
Sanki benim de ona döndü gibi yaara ara özelliklere akşamları karın ağrım ve kasık ağrım oluyor mesela akşam yatarken dedim heralde sabaha olurum falanYok canım benim her şeyim pms ye döndü göğüs karın sırt ağrıları asabilik .. Hatta halsizlik uyku hali vs hiç yok.. Tek farklılık sabah kahvaltıdan sonra acı su geldi ağzıma. Onu da not aldım :)
Sen de var mı bir şeyler?
Her ikisinin de belirtileri aynı ya canım. Beklemekten başka çaremiz yok. Her şeyin eeen hayırlısı olsun.Sanki benim de ona döndü gibi yaara ara özelliklere akşamları karın ağrım ve kasık ağrım oluyor mesela akşam yatarken dedim heralde sabaha olurum falan
Amin canım inşallah ama bugün sabah negatifi görünce gardım düştü açıkçasıHer ikisinin de belirtileri aynı ya canım. Beklemekten başka çaremiz yok. Her şeyin eeen hayırlısı olsun.
Bende denemedim ama etkisi oldu diyen de olmuş inşallah gerek kalmaz canımBen hiç denemedim soğan suyunu
İnşallah canım inşallahBende denemedim ama etkisi oldu diyen de olmuş inşallah gerek kalmaz canım