Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun öncelikle 🙏 Peki kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyor? Sen kan testi yaptırdın mı? Değerler mi düşüyor?
Evet regl günü geçtiğinde kan testinde beta hcg çıkıyor birkac gün az artış oluyor sonra da düşüyor ve regl gerçekleşiyor. Yani test yaptirmasam regl gecikmesi olarak düşünürdüm ki bir çok insanda olurmuş farkedilmezmis

Nasıl biliyo musun ara ara kasığıma sızı giriyo bazende sanki adet olunca bir ağrı oluyo ya o giriyo çıkıyo gibi hatta gidip oldum zannediyorum olmamışım
İşte benimde akşamları genelde öyle oluyor gündüz daha iyiyim sanki bir de üşümem var adet yaklaşınca üşüme olur normalde gebelikte ateş basar derler

İşte benimde akşamları genelde öyle oluyor gündüz daha iyiyim sanki bir de üşümem var adet yaklaşınca üşüme olur normalde gebelikte ateş basar derler
Ah canım keşke bilebilsek düşünmesek bu durumu. Ben ilk defa bu ay böyle olduğum için gebelikten şüphelendim ilk defa adete 8 9 gün varken kasık sızlaması başladı .yakın bir arkadaşımda kasık ağrısı ile öğrendi gebe olduğunu

Kızlaaarrrr 💗 ben adet olmuştum batım 5 Aralıktı. Bugün yıkandım ve yakı yöntemini deniyorum ☺️ Bugün yakı yapıştırdım belime, bir de yumurtlama haftası yapıştıracağım. Adet bitiminden yumurtlama bitene kadar da yapıştıran var ama acayip yakıyor 😅 Bunun dışında yumurtalıklara her gün sıcak su torbası da koyacağım 15 dakika kadar, çok eski topiklerde faydası gören olmuş. Benim gibi adet olanlar fikir olsun diye yazıyorum 🤗 Biz Ocak ayına kalanlar araştırmalara devam ☺️

Ya benim hic olmayan belirtilerim yumurtlamadan sonra oldu. Gogus dolgunlugu gogus ucu acisi bunlar bata 12 13 gun kala olmaya basladi ki benim gogus ucum hic acimamistir 😄 Benim icin cok erken regl belirtisiyse yani. Kasik agrisi ayaktayken zorluyor ara ara. Uyurkende saplaniyor kisa kisa arada gaz kramplari vs vs. Bakalim haftaya belli olur🤗🤗
İnşallah hamilesindir canım. Her zaman umut var😊❤️

Benim yumurtlama 27 kasımdı bat 11 aralıktı. 2 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı koyu bir şekilde. Belirtilerim de ki haala var sağ tarafta kasık sancısı bir de böyle arada tık tık atıyor bir iki saniyeliğine. Üşüyorum ama arada bir de ateş basıyor. İdrarın rengi koyu oluyor hamilelikte. Ben bir de karbonat ve limon testini yapmıştım. İnanmaya inanmaya yaptım orda hamile çıkınca test alıp cesaretle baktım yoksa bekliycem diyordum. Göğüslerimde hassasiyet yoktu, dün başladı. Bir de idrarın kokusu değişiyor hcg arttıkça. İştahım arttı Ve süt rengi akıntı diyorlar ya adet günümden 1 gün önce o başladı. bu kadar yaşadığım belirtiler.

Benim yumurtlama 27 kasımdı bat 11 aralıktı. 2 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı koyu bir şekilde. Belirtilerim de ki haala var sağ tarafta kasık sancısı bir de böyle arada tık tık atıyor bir iki saniyeliğine. Üşüyorum ama arada bir de ateş basıyor. İdrarın rengi koyu oluyor hamilelikte. Ben bir de karbonat ve limon testini yapmıştım. İnanmaya inanmaya yaptım orda hamile çıkınca test alıp cesaretle baktım yoksa bekliycem diyordum. Göğüslerimde hassasiyet yoktu, dün başladı. Bir de idrarın kokusu değişiyor hcg arttıkça. İştahım arttı Ve süt rengi akıntı diyorlar ya adet günümden 1 gün önce o başladı. bu kadar yaşadığım belirtiler.
Tebriklerrr🎊Canım kaç günde bir adet oluyorsun benimde yumurtlama 28iydi çatlama 29-30du maşallah baya erken pozitifi görmüşsün

X