Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar bayanlar bende bu gruba yeni yazıyorum.. öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏 benim 2.5 yaşında bir kızım var ve soğan kürü yaparak hamile kalmıştım ona... Şimdi tekrar gebelik düşünüyorum 6 aydır korunmamama rağmen olmadı zaten kolay hamile kalamayan biriyim bu ay yine soğan kürü yapıyorum bakalım hayırlısı.. sizlerde tecrübelerinizi paylasirmisiniz ?

Canım hamile olma ihtimalin yüksek dersek umutlandırırız. Umutlandırmamak için yok dersek üzeriz..

Aynı belirtileri aylarca yaşadım ama hep negatif gördüm aynı belirtileri başkalarından duydum pozitif çıktılar.. O yüzden en iyisi sen regl gününü bekle çok az kalmış.

Belirtilerin den sadece kabızlık ayırt edici hamilelik belirtisi. Diğerleri hem regl hem hamilelik. İnşallah çok güzel sonuçlanır beklediğine değer😊
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim insallah öyledir ama bend umutlanmak istemıyorum dediğiniz gibi beklemek en güzeli ancak adetim gecikirse yapmayı düşünüyorum test işte yinede insanın aklına takılıyor ister istemez 🙈 siz peki suan hamile misiniz bebiş oldu mu devam mı çalışmalara 😌

İnşAllah canım tesedufe bak cinsiyetleri de aynı oluyormuş 😂😂
Kısmet canım benim belli mi olur 🥰 ben şimdi yarın kan vericem ondan sonra iki günde bir kan verip değerin yükselişine bakmam gerekiyor değil mi canım, doktora ne zaman gitmeliyim sen geçiriyorsun süreçleri bana söyleyebilir misin 🙏🏻

Oldum canım bitmek üzere ☺️ benim lekeler vardı ya regle döndü gelecek bat kestiremiyorum bu seferki bı hafta önce geldi sende durum ne
Herkese merhabalar bat 10 aralıktı ve hiç aklımda yokken test yaptım ve sonuç 😱 vücudumda belirtiler vardı evet ama bir yandan da konduramıyordum bir de sağlık ocağında tahlilde tsh yüksek çıkmıştı, bugün ultrason çekildim tiroidle alakalı çok bir sıkıntı yok gibi yarın da dahiliyeden randevu aldım eşime de demiştim bi kaç ay ara verelim tiroid bir düşsün o zaman deneriz tekrar diye ama oysa ki hamileymişim🙏🏻 O kadar şaşkın ve değişiğim ki, zaten her zaman duamda Allahım kimseyi aratma herkese evlat nasip et derdim bugün bunu yaşıyorum çok şükür 🙏🏻 İnşallah tiroidle alakalı bir sıkıntı olmaz da düzgün ilerler kızlar duam belli Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içimden geçenleri yazmak istedim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım hayırlı olsun benim de bat 10 Aralık dün yaptım negatif yarın tekrar yapıcam senin ki çok koyu çıkmış maşallh 🧿🧿

Canım hayırlı olsun benim de bat 10 Aralık dün yaptım negatif yarın tekrar yapıcam senin ki çok koyu çıkmış maşallh 🧿🧿
Çok sağ ol canım benim evet direkt çıktı böyle inşallah değer de yüksektir 🙏🏻☺️ Aslında yapmayacaktım regl im geçmeden öyle diyordum hep ama bi anda karar verdim yapayım diye çok şükür varmış canım hayırlısı inşallah 🙏🏻🥰

Yarın vericem canım inşallah 5 gün önce vermiştim yani bat a 7 gün kala o zaman çıkmamıştı, bakalım inşallah 🙏🏻🥰
Yarın verin bide cuma verin. 2 kat ortalama artış olunca sağlıklıdır deniyor. Sonrada kese için en erken gelecek hafta cuma gidin, daha erken belki gözükmez.7. Hafta gibi de kalp atisi insallah 🙏 saglikla ilerlesin süreciniz 🙏

Çok sağ ol canım benim evet direkt çıktı böyle inşallah değer de yüksektir 🙏🏻☺️ Aslında yapmayacaktım regl im geçmeden öyle diyordum hep ama bi anda karar verdim yapayım diye çok şükür varmış canım hayırlısı inşallah 🙏🏻🥰
Allah analı babalı büyütsün cnm senin yumurtlama ne zaman oldu takip ettin mi

Yarın verin bide cuma verin. 2 kat ortalama artış olunca sağlıklıdır deniyor. Sonrada kese için en erken gelecek hafta cuma gidin, daha erken belki gözükmez.7. Hafta gibi de kalp atisi insallah 🙏 saglikla ilerlesin süreciniz 🙏
Çok teşekkür ederim çok sağ ol canım benim yardımcı olduğun için inşallah 🙏🏻❤️

X