Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun çok sevindim adınıza . İnşallah darısı bizlerin başına. Markası neydi testinizin

Canım aynen yarın çarşamba ver bir de cuma. Sonra haftaya için 5 haftalık olacak kese görünür kese için git istersen Ben beklıcem gitmicem 1 hafta daha. Koronadan dolayı sürekli gitmek istemıyorum zaten şu an grıbim bir de hamilelik olunca hiç halım yok sürekli uzanıyorum yatıyorum zaten.

Yok canım çabalamıyorum ben savaşıyorum artık evliliğimin neredeyse 5.yılı.. Akraba konu komşu çocuklarını seviyorum işte :) inşallah gebesindir ve buraya mutlu haberi verirsin.. Ovulasyon testi kullanmış mıydın?

Ya ben sık sık oluyorum bıktım valla, bazen kasinti hic olmuyor, bazen sadecesüt kesiği gibi.. bu ara yok şükür
Acaba çok fazla temizliyor olabilir misin? Su dışında köpük sabun vs gelmemesi hatta su bile üstün körü olması gerekiyor demişti doktor bana.. Yani öyle her tarafını güzelce yıkamak sıkıntıymış 3 4 yıl öncesi oluyordum baya... sonra dikkat ettim geçti.

Maşallah canım Allah tamamıni erdirsin kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar. Aklımda şimdilik bir gebelik yoktu. Eşim geri çekilme olarak korunuyordu normalde. Ancak 7 kasımda adet olmam gerekirken olmadım. Normalde dakiktir günlerim. Ve son 1 haftadır mide bulantısı, göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum. Son 2 gündür de bel ağrısı ve kasıkta batmalar oluştu. Bu sabah her ihtimale karşı test yaptım negatif çıktı.( Bu arada eşim şuan şehir dışında en son birlikteliğimiz 15 gün önce olmuştu.) Eğer gebelik olmuş olsaydı bugün testte çift çizgi görürdüm di mi? Aklım karıştı. Kan testi için hastaneye gitsem mi corona döneminde bilemedim.

Gebelik olmuş olabilir ama yine de ümit vermeyelim. Kan tahlili versen olur kafanda soru işareti kalmaz. Geç döllenme de olabiliyor bazen. Hayırlısı bakalım herşey vaktine esirdir.

Yok tatlım temizleme konusunda bilgiliyim, tam geçiyor bi kaç ay sonra tekrarlıyor. Kroniklesti gibi.. şimdi yok buna şükür bakalım ne zmn olcak

Hayırlısı olsun çok sevindim adınıza . İnşallah darısı bizlerin başına. Markası neydi testinizin
Çok teşekkür ederim amiiin inşallah biomic testin markası özellikle almadım bu markayı eczacı vermişti 5₺ yazmıştım önceki mesajda ama sanırım 10₺ idi şuan hatırlıyorum ama hala emin değilim Ama ya 5 ya 10 ikisinden biri kesin yanlış bilgi vermeyeyim kimseye

Aynen canım ben de sürekli gitmek istemediğim için sordum sen bilirsin belki diye tamam öyle yapayım madem ben de çok teşekkür ederim

Kızlar sizce hangisi pik
Birinci mi ikinci mi

Eklentiler

• 4914B660-9003-4C44-B704-BDD7D5F4B740.png
    435,1 KB · Görüntüleme: 32
  • F5445CC3-2327-4DDC-8BFC-434B778BC024.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 31
Meraba merhaba ben aranızda yeniyim nasıl listeye adımı eklşyeceğimi bilmiyorum yardımcı olırmusunuz?

Gebelik olmuş olabilir ama yine de ümit vermeyelim. Kan tahlili versen olur kafanda soru işareti kalmaz. Geç döllenme de olabiliyor bazen. Hayırlısı bakalım herşey vaktine esirdir.
Öyle tabi hayırlısı nasipte varsa olur. Bir kızım var 2 yaşında. Onda adet günü öncesi midem bulanarak öğrenmiştim. Bunda midem bulanıyor ama adet geçti test negatif bakalım yakında ne olduğu çıkar :)

Teşekkür ederim hayırlısı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…