Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim. Sağlıkla doğsun inş

Hayırlı olsun tebrik ederim

Bende not tutuyorum , özellikle aynı belirtiler olursa ve adet olduysam o ay ,diğer aylar bir daha ümitlenmeyeyim diye

Aralık 23 bat tarihim ekler misin

Merhaba affınıza sığınarak bir şey sormak istıyorum 1 ,5 yıllık evliyim yeni düşünmeye başladık çocuk Eylül ayından beri henüz olmadı bu ay yumurtalama döneminde 4 5 gün birlikte olduk eşimle
hamile kalma olasıgım nedir göğüslerim şiş kabızlık var ara ara adet olucak gibi karnım agrıyor gecıyor 11 Aralık adet günüm sizce durum nedir psıkojık olabilir mi bu durum

Herşey olabilir canım , regli ve hamilelik belirtileri çok benziyor ama biz gebeliğe yoruyoruz hep inşallah gönlündeki gibi olur

Şimdi baktık vücut ölçüme de 36.7 normal mi ki hiç vücut ısımla gebelik olabilir mi diye düşünmemiştim
Canım geçen ayla karşılaştırınca anlayabilirsin.. Yani normalde yumurtlama sonrası regl e kadar vücut ısın genellikle 36.5 ise olma ihtimali var.. Bence de bekle erken gebelik testlerine ben de çok gıcığım.
inşallah bu ay olur önümüzdeki aya ateş mateş ölçmeyiz.

Herşey olabilir canım , regli ve hamilelik belirtileri çok benziyor ama biz gebeliğe yoruyoruz hep inşallah gönlündeki gibi olur
teşekkür ederim çok insallah öyledir bi çok arkadasım hep kazayla istemeden bi anda kalırken ben 2 aydır kalamadım hala ceket atsalar hamile kalıyorlar hesabı Allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder umarım

Ayyy Amiiin inşallah Ağzından bal damlıyor Allah bize ve bizim gibi isteyen herkese nasip etsin

Bende not tutuyorum , özellikle aynı belirtiler olursa ve adet olduysam o ay ,diğer aylar bir daha ümitlenmeyeyim diye
Ne hallere girdim zaten geçen ayları kontrol ediyordum notlara bakıp yad etmek amacıyla bir aya '2 kere hapşurdum' yazmışım ne kafadaysam artık. Çok şükür atlattım hapşuruğu bile belirti saydığım yılları.

Canım hamile olma ihtimalin yüksek dersek umutlandırırız. Umutlandırmamak için yok dersek üzeriz..

Aynı belirtileri aylarca yaşadım ama hep negatif gördüm aynı belirtileri başkalarından duydum pozitif çıktılar.. O yüzden en iyisi sen regl gününü bekle çok az kalmış.

Belirtilerin den sadece kabızlık ayırt edici hamilelik belirtisi. Diğerleri hem regl hem hamilelik. İnşallah çok güzel sonuçlanır beklediğine değer

Canım Allah bağışlasın Allah ım sağlıklı hamilelik ve evlat nasip etsin inşallah.. Vucudunda ki belirtileri de şöyle bizim için yazabilir misin acaba :) umut gebesizin ekmeği napcan
Çok sağ ol canım benim Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar Biraz uzun olacak ama yazayım çünkü ben de buradan bakıyodum belirtilere hatta yazmıştım da buraya, 17 Kasım’da adetim bitti biz o haftayı değerlendirdik gün aşırı gibi sonra benim 23-24 Kasım’dan itibaren inanılmaz bir bel kasık ve sırt ağrım başladı hatta koronadan şüphelendim önce eklem ağrısı falan olunca, oturamıyodum bile belimin ağrısından kasıklarım için de çok erkendi ağrıması için reglime yakın ağrır benim bi kaç gün o kadar. Hatta burada yumurtlama ağrısı da diyenler olmuştu ama ben bu yaşıma kadar hiç böyle bir ağrı yaşamadım kızlar farklılık olduğunu anladım yani. Kasıklarımda batma dedikleri şey de bi kaç kere oldu bildiğin bıçak saplıyo gibi bişey. Sonra iştahım inanılmaz açıldı normalde günde 2 öğün yiyen biriyim ama bi türlü doymuyorum, bi gece de eşim bana yardım ediyordu nevresim takıyorduk o zaman tansiyonum düşmüştü bayağı elim ayağım titredi gözüm karardı. 3-4 gündür de göğüs ağrım var öyle sızlama şeklinde dokunamayacak kadar değil ama ağrı var normalde reglde falan hiç olmaz. Reglime 7 gün kala da sağlık ocağına normal tahlil yaptırmak için gittiğimde gebeliğe hazırlık için gitmişken beta ya da baktırdım ama çıkmamıştı. Bat 10 aralıktı bugün erken gebelik testi diyerek aldığım 5₺ lik testte sonuç çıktı Benim hikayem böyleydi kızlar Allahım inşallah herkese hamile kalabilmeyi ve sağlıklı hamilelik geçirip kucağına alabilmeyi nasip etsin

Allah senden bin kere razı olsun canım.. Çok güzel yazmışsın. Çok teşekkür ederiz. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Adaşım meslektaşım cok cok mutlu oldum tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah sag salim kucağınıza alırsınız eşinizle
Canım beniiim çok teşekkür ederim bir tesadüfü daha yaşadık ki ikimiz de hamileyiz İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…