- 12 Kasım 2020
- 686
- 677
- 31
Canim ben en gec oglen 12 gibi sivi alimini kesip 2.30 civari testimi yapardim. Tabi ki sen yinede ayni saatlerinde yaparsin umarim pik oldugunu gorursun☺İnşallah yaa. Yarın yeniden bı test yapayım artık. Saat 2 de sıvı alımını bırakıp 4 te testi yapıyorum yarin da öyle deniyim tekrar.
İnşallah yaa. Zaten herşeyi takıyorum şimdi bir de bu pik olayı çıktı. İnşallah en kısa zamanda hamile olduğumuz haberlerini alırızCanim ben en gec oglen 12 gibi sivi alimini kesip 2.30 civari testimi yapardim. Tabi ki sen yinede ayni saatlerinde yaparsin umarim pik oldugunu gorursun☺
Canim benim yumurtlamam cuma ve cumartesiydi 2 gun surdu fakat kasık agrım sag soldan ben buradayim diyor. Bel agrim var birde bugun fark ettim gogus ucumda aci var. Gecen ay yoktu yani boyle birsey. Yorgunluk halsizlik cabasi. Bakalim neler olacak☺Dimiiii yaa o umut işte ayakta tutuyor insanı hep bi acaba mı diyorumsenin belirti var mıııı
Hadi insallah olsun pozitif dusun bebisin gelicek sana inaniyorum bende bu ay pozitif ayimizKızlar benim de bu ay acayip hamileyim hissi oldu belki de son şansım olduğu için inanmak istiyorumkendimi kaptırmamaya çalışıyorum hislerime..
Ben her ay not tutuyorum regl öncesi olur da farklı bir şey hissedersem ayırt edeyim diye. Bu ay ayırt edici belirtilerim fazla. Zaten olmazsa uzunca bir süre çekilcem sahalardanözellikle hamile kalan güzel anneler dualarınızı bekliyoruz.
Bat 15 Aralık bir türlü de geçmez zaman. Göz yaşım pıt
Tebrik ederim canim Allah saglikla sana bagislasin bebisiniHerkese merhabalar bat 10 aralıktı ve hiç aklımda yokken test yaptım ve sonuçvücudumda belirtiler vardı evet ama bir yandan da konduramıyordum bir de sağlık ocağında tahlilde tsh yüksek çıkmıştı, bugün ultrason çekildim tiroidle alakalı çok bir sıkıntı yok gibi yarın da dahiliyeden randevu aldım eşime de demiştim bi kaç ay ara verelim tiroid bir düşsün o zaman deneriz tekrar diye ama oysa ki hamileymişim O kadar şaşkın ve değişiğim ki, zaten her zaman duamda Allahım kimseyi aratma herkese evlat nasip et derdim bugün bunu yaşıyorum çok şükür İnşallah tiroidle alakalı bir sıkıntı olmaz da düzgün ilerler kızlar duam belli Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içimden geçenleri yazmak istedim
Benimde 28 yumurtlama 29u biraz silik 30u baya bi silikti.Benimde düne kadar ara ara bel kasık ağrım vardı bugün onlar yok ama feci bi başağrısı ve elim yüzüm yanıyorCanim benim yumurtlamam cuma ve cumartesiydi 2 gun surdu fakat kasık agrım sag soldan ben buradayim diyor. Bel agrim var birde bugun fark ettim gogus ucumda aci var. Gecen ay yoktu yani boyle birsey. Yorgunluk halsizlik cabasi. Bakalim neler olacak☺
Bencede bekle tatlim daha var gununeBiraz beklicem canım, kimyasal da çok üzülmüştüm regl gününe sabredicem.
Siteyi hep uzaktan sessizce izliyordum 3 ay önce yazmaya başladığımda ilk sen çarpmıştın gözüme canım batımız aynıydı.. Şimdi kaydı gitti ama inşallah bu ay o pozitif hissini de görüntüsünü de yaşarız.. 2020 yi güzel terkedelim.Hadi insallah olsun pozitif dusun bebisin gelicek sana inaniyorum bende bu ay pozitif ayimiz
Sık idrara cikmak ve o ates basmasi da var. Ay sayinca cok cikiyor belirtiBenimde 28 yumurtlama 29u biraz silik 30u baya bi silikti.Benimde düne kadar ara ara bel kasık ağrım vardı bugün onlar yok ama feci bi başağrısı ve elim yüzüm yanıyoracaba diyorum yine kendimi çok mı dinliyorum
Insallah canimSiteyi hep uzaktan sessizce izliyordum 3 ay önce yazmaya başladığımda ilk sen çarpmıştın gözüme canım batımız aynıydı.. Şimdi kaydı gitti ama inşallah bu ay o pozitif hissini de görüntüsünü de yaşarız.. 2020 yi güzel terkedelim.
İnşallah canım inşallahSık idrara cikmak ve o ates basmasi da var. Ay sayinca cok cikiyor belirtiinsallah olmustur
Adaşım meslektaşım cok cok mutlu oldum tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah sag salim kucağınıza alırsınız eşinizleHerkese merhabalar bat 10 aralıktı ve hiç aklımda yokken test yaptım ve sonuçvücudumda belirtiler vardı evet ama bir yandan da konduramıyordum bir de sağlık ocağında tahlilde tsh yüksek çıkmıştı, bugün ultrason çekildim tiroidle alakalı çok bir sıkıntı yok gibi yarın da dahiliyeden randevu aldım eşime de demiştim bi kaç ay ara verelim tiroid bir düşsün o zaman deneriz tekrar diye ama oysa ki hamileymişim O kadar şaşkın ve değişiğim ki, zaten her zaman duamda Allahım kimseyi aratma herkese evlat nasip et derdim bugün bunu yaşıyorum çok şükür İnşallah tiroidle alakalı bir sıkıntı olmaz da düzgün ilerler kızlar duam belli Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içimden geçenleri yazmak istedim
Canım belirtilerin neler benim de bat 11 Aralık ama test için günler geçmek bilmiyor bugün ovülasyon testinin içinden çıkan gebelik testini yaptık sonuç negatif çıktı ama benim de içimde acayip bir hamilelik hissi var 1 haftadır göğüslerimde aşırı hassasiyet karnımın içinde garip bi acı ve zaman zaman bıçak saplanır gibi batmalar hissediyorum ama gaz sancısıdır diye önemsemiyorum 3 gündür de adet ağrısı gibi ağrım başladı böyle ağrıyı adet olmadan 1 gün öncesinde hissederdim acaba hamile miyim sorusunu aklımdan çıkaramıyorumKızlar benim de bu ay acayip hamileyim hissi oldu belki de son şansım olduğu için inanmak istiyorumkendimi kaptırmamaya çalışıyorum hislerime..
Ben her ay not tutuyorum regl öncesi olur da farklı bir şey hissedersem ayırt edeyim diye. Bu ay ayırt edici belirtilerim fazla. Zaten olmazsa uzunca bir süre çekilcem sahalardanözellikle hamile kalan güzel anneler dualarınızı bekliyoruz.
Bat 15 Aralık bir türlü de geçmez zaman. Göz yaşım pıt
Aman dikkat canim usutme ayaklarini kendini sicak tut birde enfeksiyonla ugrasmaİnşallah canım inşallahBir de az önce farkettim beyaz bi akıntı olmuş az bişey acaba enfeksiyon falan mı ki süt kesiği gibi neye benzeteceğimi bilemedim
Hani mantar falan mı desem ilk defa oldu bu ve kaşıntı falan da yokAman dikkat canim usutme ayaklarini kendini sicak tut birde enfeksiyonla ugrasma
Yok canim mantar degildir sut kesigi gibiyse sayet enfeksiyon usutme oldugunu ogrenmistim de insallah oyle degildir kendini sicak tutmaya calisHani mantar falan mı desem ilk defa oldu bu ve kaşıntı falan da yok
İnşallah canım 2020 güzel haberlerle biter umarım hayırlısıylaYok canim mantar degildir sut kesigi gibiyse sayet enfeksiyon usutme oldugunu ogrenmistim de insallah oyle degildir kendini sicak tutmaya calis
Canım beyaz süt kesiği akıntım var. Yumurtlamadan 3 4 gün sonra gece ani kasılmalarım oldu tam kasıklarda değil sağ kasığın yarım karış üstünde böyle büktü ve ağrı üst bacağıma yayıldı. Bu sabah da 5 dk rahimde batmalar oldu. Ellerim genelde soğuk ama vücut sıcaklığın 36.9 larda.. Benim bu dönemlerde 36.6 olurdu.. Sadece kimyasal geçirdiğimde 36.7 i görmüştüm.Canım belirtilerin neler benim de bat 11 Aralık ama test için günler geçmek bilmiyor bugün ovülasyon testinin içinden çıkan gebelik testini yaptık sonuç negatif çıktı ama benim de içimde acayip bir hamilelik hissi var 1 haftadır göğüslerimde aşırı hassasiyet karnımın içinde garip bi acı ve zaman zaman bıçak saplanır gibi batmalar hissediyorum ama gaz sancısıdır diye önemsemiyorum 3 gündür de adet ağrısı gibi ağrım başladı böyle ağrıyı adet olmadan 1 gün öncesinde hissederdim acaba hamile miyim sorusunu aklımdan çıkaramıyorum
İnşallah canım bende erken gebelik testlerinden alıp kendimi iyice strese sokmak istemiyorum 8 aydır sürekli hayal kırıklığına uğruyorum çünkü heveslenince çok üzülüyorum ama inşallah bu ay güzel sonuçlar alırımCanım beyaz süt kesiği akıntım var. Yumurtlamadan 3 4 gün sonra gece ani kasılmalarım oldu tam kasıklarda değil sağ kasığın yarım karış üstünde böyle büktü ve ağrı üst bacağıma yayıldı. Bu sabah da 5 dk rahimde batmalar oldu. Ellerim genelde soğuk ama vücut sıcaklığın 36.9 larda.. Benim bu dönemlerde 36.6 olurdu.. Sadece kimyasal geçirdiğimde 36.7 i görmüştüm.
Bir de enteresan olan göğüs hassasiyetim yok sadece uçlarında normalde komple hassaslaşırdı. Canım senin bat a çok az kalmış regl olacakmış gibi ağrı vs yerleşme sonucu oluyor bildiğim kadarıyla inşallah güzel haberlerini alırsın.. Vücut sıcaklığını biliyor musun bu dönemde.
Şimdi baktık vücut ölçüme de 36.7 normal mi ki hiç vücut ısımla gebelik olabilir mi diye düşünmemiştimCanım beyaz süt kesiği akıntım var. Yumurtlamadan 3 4 gün sonra gece ani kasılmalarım oldu tam kasıklarda değil sağ kasığın yarım karış üstünde böyle büktü ve ağrı üst bacağıma yayıldı. Bu sabah da 5 dk rahimde batmalar oldu. Ellerim genelde soğuk ama vücut sıcaklığın 36.9 larda.. Benim bu dönemlerde 36.6 olurdu.. Sadece kimyasal geçirdiğimde 36.7 i görmüştüm.
Bir de enteresan olan göğüs hassasiyetim yok sadece uçlarında normalde komple hassaslaşırdı. Canım senin bat a çok az kalmış regl olacakmış gibi ağrı vs yerleşme sonucu oluyor bildiğim kadarıyla inşallah güzel haberlerini alırsın.. Vücut sıcaklığını biliyor musun bu dönemde.