adet gününe yakın 1-2 gün önce yapabilirsin yoksa genelde belli olmuyormuş.iğnenin 14.günü yani ilişkinin kaçıncı günü oluyor, bir yerde okumuştum korunmasız ilişki sonrası kanda 8-10 gün sonra idrarda daha geç belli olur diye
Canım kist çözülmüş bir veya iki ay yumurtlama testleri ile dene olmazsa regl ikinci günü gidip kan hormon testlerine baktırır eşin de sperm testlerine girer... Yumurta oluşumun var kistin temizlenmiş şuan görünürde bir problemin yok.. Stres yapmadan devam et.Ben normal muane olmaya gittim kist çıktı iki ay ilaç kullandım küçüldü, geçen hafta yine gittim yok dediler kist sıkıntı yok dediler normal muane oldum alttan ve ultrasonla baktılar normal dediler yumurtaliklara bebek düşünüyorum dedim folik asit verdi bukadar. Beş aydır deniyoruz sizce yeterlimi bu muane farklı testlere felan girmem lazım mi
Bir de yaşın genç, yumurtalıkların çalışıyor ve kısa süreli denediğin için çoğu doktor ayrıca başka kriterleri denemiyor..1 yıl içinde çocuk olmazsa bakıyorlar. Sen bir veya iki ay sonra gittiğinde 1 yıldır çocuk için uğraştığını söyleyebilirsinBen normal muane olmaya gittim kist çıktı iki ay ilaç kullandım küçüldü, geçen hafta yine gittim yok dediler kist sıkıntı yok dediler normal muane oldum alttan ve ultrasonla baktılar normal dediler yumurtaliklara bebek düşünüyorum dedim folik asit verdi bukadar. Beş aydır deniyoruz sizce yeterlimi bu muane farklı testlere felan girmem lazım mi
Aynen geçen ay ovulasyon takibi yaptım tutmadı buayda deniyorum bakalım teşekkürlerCanım kist çözülmüş bir veya iki ay yumurtlama testleri ile dene olmazsa regl ikinci günü gidip kan hormon testlerine baktırır eşin de sperm testlerine girer... Yumurta oluşumun var kistin temizlenmiş şuan görünürde bir problemin yok.. Stres yapmadan devam et.
Keşke 1 sene oldu deseydim çok stres yapıyorum olsun diye, bı iki ay daha de denicem sonra tekrar bu sefer özele gidicem, eşime kalsa şimdi gidecek sperm testine bı kontrol olayım diyorBir de yaşın genç, yumurtalıkların çalışıyor ve kısa süreli denediğin için çoğu doktor ayrıca başka kriterleri denemiyor..1 yıl içinde çocuk olmazsa bakıyorlar. Sen bir veya iki ay sonra gittiğinde 1 yıldır çocuk için uğraştığını söyleyebilirsin
Adetim düzenli ama yine de ovülasyon testi kullanmalı mıyım?kesinlikle ovülasyon testi kullanmanızı öneriyorum.. bazen ruh halinden, yemeklerden bile değişiyor yumurtlama... test çok işe yarıyor.
Ay boyunca gun aşırı degerlendirebiliyorsaniz bence gerek yok.Adetim düzenli ama yine de ovülasyon testi kullanmalı mıyım?
Nerede yaptırdığınıza bağlı bir durum.Ben üniversitede yaptırdım 2 saat sonra çıktıKan tahlili sonucu aynı gün e nabıza düşüyor mu
Catlamis canim hem bugun hem yarin birliktelik olmali. Benimde dün catladıB bitkiselhayat selam canim galiba catladiii sencee
Canım normal gebelik testi sanırım.. Hayalet çizgiyi gördüm normal gebelik testi ise hayalet çizgi bile çıkması güzel.. İnşallah hamilesinKızlar testime bakar mısınız cok erken yaptım aslında bata 4 gün var
Evet normal gebelik testi dün bir damla kan gördüm peçetede oyuzden umutlandım yaptım böyle efekt yapınca belli oldu ancak,inşallah tesekkür ederimCanım normal gebelik testi sanırım.. Hayalet çizgiyi gördüm normal gebelik testi ise hayalet çizgi bile çıkması güzel.. İnşallah hamilesin
Evet ya cok heyecanlandim bu ay stresten cok heyecan ve umit doluyumCatlamis canim hem bugun hem yarin birliktelik olmali. Benimde dün catladıinsallah tutar bu ay hepimizin
Ben goremedim gibi sen gordun mu daha erken ama 2 gun kala bidaha yap canimKızlar testime bakar mısınız cok erken yaptım aslında bata 4 gün var
Ben goremedim gibi sen gordun mu daha erken ama 2 gun kala bidaha yap canim
Bidaha baktim yakinlastirip o zaman hayalet bi cizgu gordum hadi hayirlisi olsin canimKızlar testime bakar mısınız cok erken yaptım aslında bata 4 gün var
Ben de hayali çizgi gördüm senin gibi ilk önce. Gün geçtikçe koyulaştı. Tabi ben daha doktora gitmedimKızlar testime bakar mısınız cok erken yaptım aslında bata 4 gün var
Stres olmasinda umit hep olsun canimEvet ya cok heyecanlandim bu ay stresten cok heyecan ve umit doluyum
Amin inşallah tesekkür ederimBidaha baktim yakinlastirip o zaman hayalet bi cizgu gordum hadi hayirlisi olsin canim
Yarın bende yapıcam tekrar bakalım koyulaşır inşallah,neden gitmedin?Ben de hayali çizgi gördüm senin gibi ilk önce. Gün geçtikçe koyulaştı. Tabi ben daha doktora gitmedim