Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kist çözülmüş bir veya iki ay yumurtlama testleri ile dene olmazsa regl ikinci günü gidip kan hormon testlerine baktırır eşin de sperm testlerine girer... Yumurta oluşumun var kistin temizlenmiş şuan görünürde bir problemin yok.. Stres yapmadan devam et.

Bir de yaşın genç, yumurtalıkların çalışıyor ve kısa süreli denediğin için çoğu doktor ayrıca başka kriterleri denemiyor..1 yıl içinde çocuk olmazsa bakıyorlar. Sen bir veya iki ay sonra gittiğinde 1 yıldır çocuk için uğraştığını söyleyebilirsin

Aynen geçen ay ovulasyon takibi yaptım tutmadı buayda deniyorum bakalım teşekkürler

Keşke 1 sene oldu deseydim çok stres yapıyorum olsun diye, bı iki ay daha de denicem sonra tekrar bu sefer özele gidicem, eşime kalsa şimdi gidecek sperm testine bı kontrol olayım diyor

Kızlar ben adet zamanı geliyor bir iki güne diye 3 öğün gebelik testi yaparken daha yeni yumurtluyormuşum

Eklentiler

• 20201207_162847.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar testime bakar mısınız cok erken yaptım aslında bata 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20201207_174909.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…