Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yapmam lazım yumurtlama haftasında ayaklarımi sıcak tutuyorum evde. İşim biraz ağır ama işte ağır kaldırmam gerekiyor arada engel olurmu bilmiyorum ama

Arkadaşlar 3 Aralık yumurtlama günümdü. O verimli dönemleri iyi kullandık dikkat ettik . Fakat BAt a 10 gün kaldı hiçbir belirtim yok henüz . Bu ay da olmadı mı acaba ?

Kızlar ben mens oldum 🤭Bugün hastaneye gittim bhcg <1.2 çıktı.Eve geldikten sonra mens oldum🤷Önümüzdeki maçlara bakacağız.BAT:01.01.2021

Arkadaşlar 3 Aralık yumurtlama günümdü. O verimli dönemleri iyi kullandık dikkat ettik . Fakat BAt a 10 gün kaldı hiçbir belirtim yok henüz . Bu ay da olmadı mı acaba ?
Herkes belirti gösterecek diye bu durum yok tatlım. Genelde adete 1 2 gün kala kasik bel göğüs ağrısı olabiliyor aynı adet olacakmışız gibi.. bunu hiç yasamayabilirsinde. Gönlünü ferah tut. Allah büyük. Adete 10 gün var diyorsun çok var yani.. sabirla bekle lutfen

Herkes belirti gösterecek diye bu durum yok tatlım. Genelde adete 1 2 gün kala kasik bel göğüs ağrısı olabiliyor aynı adet olacakmışız gibi.. bunu hiç yasamayabilirsinde. Gönlünü ferah tut. Allah büyük. Adete 10 gün var diyorsun çok var yani.. sabirla bekle lutfen
Ay inşallah bakalım . Her isteyen inş 2021 e miniklerinin haberiyle girer :) kendmi dinliyorum bu aralar hep . Bide dün sümüksü bi akıntım oldu geçti . Bugüne kadar bu dönemler oluyor muydu hiç dikkat etmedim . Artk gebelik düşündüğüm için herşeye dikkat eder oldum . Acaba o akıntı nedir bi fikri olan varmı acaba

Iğne kullanılmaz demissinizde ben kendimi yanlış ifade ettim galiba ben bu ay catlatma iğnesi olmuştum mesela bu ayda olumlu sonuç alamazsam tekrar doktora gittiğim zaman gene iğne olmam gerekirse aynı zamanda ovulasyon kullanmayı düşünüyordum o yüzden sordum boşuna almayayım o zaman diye
İğne olduktan sonra ovulasyon kulanılmaz diyeyim o zamna :KK70: Hep pik gösterir çünkü

Benim bat yarın dün ve öncesinde bir sürü ağrı hassasiyet vardı şuan herkes toz oldu uçtu sanki, hiç birşey yok. Normalde ateşim 36.2 seviyelernde olur 37.1 çıktı. Regl olacağımın haberci midir? Ne dersiniz

Eklentiler

• 5A63F2C3-B272-43DC-AA02-05E9F5831DA7.jpeg
    5A63F2C3-B272-43DC-AA02-05E9F5831DA7.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 41
Ben normal muane olmaya gittim kist çıktı iki ay ilaç kullandım küçüldü, geçen hafta yine gittim yok dediler kist sıkıntı yok dediler normal muane oldum alttan ve ultrasonla baktılar normal dediler yumurtaliklara bebek düşünüyorum dedim folik asit verdi bukadar. Beş aydır deniyoruz sizce yeterlimi bu muane farklı testlere felan girmem lazım mi

Kızlar merhaba ya lütfen beni de bilgilendirir misiniz😭 1 Kasım adet oldum 5 Kasım bitti. O ay denedik ama olmadı. 29 kasım adetim oldu. 3 Aralık adetim bitti. Bu ay tekrar deneyeceğiz benim verimli günlerim hangi günler
Kuzum sen ovülasyon testi denesene.. bulursun verimli günlerini...

Merhabalar bizim 2.ay deneyimimiz olacak ilk ay doktorum içi sıvı dolu keseciğimin oluştuğunu söyledi duphaston yazdı çocuğun daha rahat tutunması için lakin 2 gün önce adet gördüm herhangi bir sıkıntım yok tekrar kontrole gideceğim. Herhangi bir öneriniz var mı hamileliği kolaylaştırmak açısından?
kesinlikle ovülasyon testi kullanmanızı öneriyorum.. bazen ruh halinden, yemeklerden bile değişiyor yumurtlama... test çok işe yarıyor.

X