Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk defa gördüm burda var mıdır acaba sabah sorucam
Normal test yaptım bugün oda çift gösterdi acaba tahmin ettiğimden fazla olabilir mi ki günü
Olabilir belki de erken yumurtlama oldu erken dollendi
Ama 3 hafta çok gec bence kan testi yaptir bikac gun arayla bhcg degerini takip et sonra da gec olmadan doktora git extra biseyler verir belki
Bu defa sabredicem artık doktor da kovacak beni her ay yine mi sen diye utanmaya başladım artık her ay hamile kalıyorum ama olmuyor
Yok canim ne var utanacak, sen o kadar bekleme yine de

Kısmet bakalım ehliyet sinavim var salı günü o zaman giderim sağlık ocağına falan veririm olmadı kan

Geçmiş gününüz insallah vardır güzel haberler
2 gün geçti bugün dayanamayip test yaptım ama negatif çıktı normalde çok üzülürdüm ama ben bu sefer oldu gibi hissediyorum üzülmedim ve ümidimi kaybetmedim bu ay icin tek çizgi görmeme rağmen inşallah dualarınızı eksik etmeyin...

Kan testi yaptırın mutlaka net sonuc cikar bugunlerde. Allah gönlünüze göre versin inşallah bi an once sağlıkla kavustursun bizi beklediğimiz bebelerimize :)

Kan testi yaptırın mutlaka net sonuc cikar bugunlerde. Allah gönlünüze göre versin inşallah bi an once sağlıkla kavustursun bizi beklediğimiz bebelerimize :)
Amin amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

günaydın canım, zor valla çiftlerin ayrı olması. Şehir dışında olacaksa yine sende gidersin onun yanına bir şekilde.

Valla yavrum ben bu ay piki evet gördüm pik öncesi 2 gün ve sonrası 3 gün pik dahil değerlendirdik ama tutmadı arkadaş. Kür kulalnmıyorum ben arı sütü bal polen aldım her sabah aç karnına bir çay kaşığı ondan yiyorum bir de kullandığım bir multivitamin var. Eşime de keçi boynuzu özü kullandırıyorum 1 aydır. Ama bir gelişme yok.

Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay biz aşılama deneyeceğiz.

yeni bat 29.12.2020 yazarmısınız

Biz zaten ayrı şehirlerdeyiz canım 8 ay yurtdışında geçici görevlendirmesi olmuştu ama covid nedeniyle askıya alınma durumu çıktı... Hemen perşembeye doktora randevu aldım aynen olmazsa aşılama vs peşine düşeceğim ben de..

Her gün yapınca insan tutturmuşumdur diyor milyonlarca spermden bir tanesi altı üstü yumurtayı bulup girecek yani çok da zor olmasa gerek.. Yer belli yön belli

Şaka bir yana rabbim inşallah nasip eder bu ay ve aşılama falan gerek kalmaz canım senin için de. Bir de regl oldun mu 2 Aralık gözüküyor bat'ın?

Sağol canım iyi dileklerin için. REngl oldum ben 1 Aralık'ta oldum.

Kasım ayını baya verimli geçirdik ama tutmadı. DEdiğin gibi yer yön belli nereye gidiyor bu spermler

İnşallah sizinde daha fazla bekletmez. Aşılama dada zamanı iyi belirlemek lazım eşin için. Yanında olması gerekiyr.

Merhaba 7 aydır bebek deniyoruz,fakat bebeğe karar verdigimiz ilk ay kist oluştu iki ay doğum kontrol hapi kullandım, şuan kist geçti oyuzden 5 aydır bebek deniyoruz diyelim, bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bat 27 aralik benide eklermisiniz bu hafta yumurtlama haftası gününü bekliyorum

iğne kullanılmaz canım, hep pik gösterir evet.
Iğne kullanılmaz demissinizde ben kendimi yanlış ifade ettim galiba ben bu ay catlatma iğnesi olmuştum mesela bu ayda olumlu sonuç alamazsam tekrar doktora gittiğim zaman gene iğne olmam gerekirse aynı zamanda ovulasyon kullanmayı düşünüyordum o yüzden sordum boşuna almayayım o zaman diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…