Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yurtdışında yaşıyorum zırt bırt gidemem burada ultrasonlu muayene 1600tl'ye geliyor. En azından keseyi bebeği görebileyim gidince dedim. Zaten BAT 5 Aralıktı.
Hım anladım canım mantıklı olanı yapmışsın,hayırlı olsun bu arada tebrik ederim

Adetim düzenli ama yine de ovülasyon testi kullanmalı mıyım?
benim de çok düzenli ama geçen ay 20.gün yumurtlama günümdü bu ay 23.gün yumurtlama günüm daha 24 .günümde çatlayacak düşün adete 6 gün kala yani ve ben testi kullanmasam hiç bilmeyecektim hep 12-18 gün arası sanıyordum yumurtlamamı

Kizlar iyi akşamlar herkesee bisey sormak istiyorum size ovulasyon testinde piki gordukten sonra çatladi demek için pikten biraz silik oluncami catladi diyebiliriz yoksa baya siliklesmesi mi lazim??

Kizlar iyi akşamlar herkesee bisey sormak istiyorum size ovulasyon testinde piki gordukten sonra çatladi demek için pikten biraz silik oluncami catladi diyebiliriz yoksa baya siliklesmesi mi lazim??
Canım biraz silikleşmiyor hiç, yüzde 50 silikleşmiş oluyor zaten. Sıvı alımı olduysa son iki saatte pik gösterecekken hafif silik çıkmış da olabilir veya aynı saatte yapılmamış da olabilir gibi.

Çok ilginç bir durum olmazsa ovülasyon testini deneyeceğim perşembe günü doktora gideceğim tekrar artık o ne derse ona göre hareket ederim zaten ilk aydı ikinci ay olacak denememiz, bir de folik asit kullanıyorum yaklaşık 3 aydır ama doktorun önerdiği 97 TL içerisinde de 20 tane var çok pahalı önerdiğiniz Bi folik asit var mı?

Burda hangi testte catlamiş mesela sence 5i akşam mi 6sinda mi?

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-07-21-54-54-425_com.whatsapp.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 52
Folbiol alabilirsin bence canım . Çoğu doktor tavsiye ediyor genelde

Kan testi yaptırın mutlaka net sonuc cikar bugunlerde. Allah gönlünüze göre versin inşallah bi an once sağlıkla kavustursun bizi beklediğimiz bebelerimize :)
Gerek kalmadı bu sabah regl oldum bu ayda hüsran

Burda hangi testte catlamiş mesela sence 5i akşam mi 6sinda mi?
5 inde çatlamış canım akşamında netleşmiş. Çatlamak bir anda olmuyor, olgunlaşan yumurta yumurtalık'tan fallop tüp kanalına geçmesine çatlama diyoruz diye biliyorum. 6 sına kalmadığı kesin. 5.inde çatlama olmuş.

Çok tesekkur ederiim 2-4-7 degerlendirebildik inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…