- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Evet erken olduğu için böyle. Gün gün koyulaşır. Tebrik ederimKızlar testime bakar mısınız cok erken yaptım aslında bata 4 gün var
İnşallah vardır,Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende dahilEvet erken olduğu için böyle. Gün gün koyulaşır. Tebrik ederim❤
Yurtdışında yaşıyorum zırt bırt gidemem burada ultrasonlu muayene 1600tl'ye geliyor. En azından keseyi bebeği görebileyim gidince dedim. Zaten BAT 5 Aralıktı.Yarın bende yapıcam tekrar bakalım koyulaşır inşallah,neden gitmedin?
Hım anladım canım mantıklı olanı yapmışsın,hayırlı olsun bu arada tebrik ederimYurtdışında yaşıyorum zırt bırt gidemem burada ultrasonlu muayene 1600tl'ye geliyor. En azından keseyi bebeği görebileyim gidince dedim. Zaten BAT 5 Aralıktı.
Ben de seni tebrik ederimHım anladım canım mantıklı olanı yapmışsın,hayırlı olsun bu arada tebrik ederim
Teşekkür ederimAy boyunca gun aşırı degerlendirebiliyorsaniz bence gerek yok.
erken yapmışsındır ovulasyon günlerini dğerlendirdin miIns. Ama ümidim kirılmaya basladı sabah bi tane test yaptm negatif acele mi ediyorum onu da bilmiyorum
benim de çok düzenli ama geçen ay 20.gün yumurtlama günümdü bu ay 23.gün yumurtlama günüm daha 24 .günümde çatlayacak düşün adete 6 gün kala yani ve ben testi kullanmasam hiç bilmeyecektim hep 12-18 gün arası sanıyordum yumurtlamamıAdetim düzenli ama yine de ovülasyon testi kullanmalı mıyım?
Canım biraz silikleşmiyor hiç, yüzde 50 silikleşmiş oluyor zaten. Sıvı alımı olduysa son iki saatte pik gösterecekken hafif silik çıkmış da olabilir veya aynı saatte yapılmamış da olabilir gibi.Kizlar iyi akşamlar herkeseebisey sormak istiyorum size ovulasyon testinde piki gordukten sonra çatladi demek için pikten biraz silik oluncami catladi diyebiliriz yoksa baya siliklesmesi mi lazim??
Çok ilginç bir durum olmazsa ovülasyon testini deneyeceğim perşembe günü doktora gideceğim tekrar artık o ne derse ona göre hareket ederim zaten ilk aydı ikinci ay olacak denememiz, bir de folik asit kullanıyorum yaklaşık 3 aydır ama doktorun önerdiği 97 TL içerisinde de 20 tane var çok pahalı önerdiğiniz Bi folik asit var mı?benim de çok düzenli ama geçen ay 20.gün yumurtlama günümdü bu ay 23.gün yumurtlama günüm daha 24 .günümde çatlayacak düşün adete 6 gün kala yani ve ben testi kullanmasam hiç bilmeyecektim hep 12-18 gün arası sanıyordum yumurtlamamı
Burda hangi testte catlamiş mesela sence 5i akşam mi 6sinda mi?Canım biraz silikleşmiyor hiç, yüzde 50 silikleşmiş oluyor zaten. Sıvı alımı olduysa son iki saatte pik gösterecekken hafif silik çıkmış da olabilir veya aynı saatte yapılmamış da olabilir gibi.
Folbiol alabilirsin bence canım . Çoğu doktor tavsiye ediyor geneldeÇok ilginç bir durum olmazsa ovülasyon testini deneyeceğim perşembe günü doktora gideceğim tekrar artık o ne derse ona göre hareket ederim zaten ilk aydı ikinci ay olacak denememiz, bir de folik asit kullanıyorum yaklaşık 3 aydır ama doktorun önerdiği 97 TL içerisinde de 20 tane var çok pahalı önerdiğiniz Bi folik asit var mı?
Gerek kalmadı bu sabah regl oldum bu ayda hüsranKan testi yaptırın mutlaka net sonuc cikar bugunlerde. Allah gönlünüze göre versin inşallah bi an once sağlıkla kavustursun bizi beklediğimiz bebelerimize :)
Evet 3 günü değerlendirdimerken yapmışsındır ovulasyon günlerini dğerlendirdin mi
5 inde çatlamış canım akşamında netleşmiş. Çatlamak bir anda olmuyor, olgunlaşan yumurta yumurtalık'tan fallop tüp kanalına geçmesine çatlama diyoruz diye biliyorum. 6 sına kalmadığı kesin. 5.inde çatlama olmuş.Burda hangi testte catlamiş mesela sence 5i akşam mi 6sinda mi?
Canım ayrıca bu testte c çizgisi çok soluk valla ben olsam piki falan hep karıştırırdım.Burda hangi testte catlamiş mesela sence 5i akşam mi 6sinda mi?
Çok tesekkur ederiim5 inde çatlamış canım akşamında netleşmiş. Çatlamak bir anda olmuyor, olgunlaşan yumurta yumurtalık'tan fallop tüp kanalına geçmesine çatlama diyoruz diye biliyorum. 6 sına kalmadığı kesin. 5.inde çatlama olmuş.