- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninTamam kuzum benim haber edelim birbirimize :)
Bisiler gorunuyor.ama.bilemedim kiBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Sonuç hüsran olunca bende başlıyorum tekrarBen de sigara kullanıyorum yaklaşık bir aydır iqos diye bir sigara kullanıyorum zararlı değil diyemem ama gıcık bir öksürüğüm vardı geçti ve şimdi normal sigara içemiyorum tadı iğrenç geliyor adet dönemim bitince günde bir tane içiyorum ama hastalanınca artırıyorum tekrar hamile kalırsam o 1 taneyi de içmeyeceğim inşallah
Bata 2 gün varsa kan değerinden net belli olur. Yumurtlama gününü biliyor musunuz?Kizlar sizce kan testine gitmeli miyim bata 2.gun var
Vala canim ben.ovuloston testi kullanmıyor um takvime gore yaptim ona gore.uygulamasam.bile iki.gunde.bir duzenli iliskimiz oluyorBata 2 gün varsa kan değerinden net belli olur. Yumurtlama gününü biliyor musunuz?
6Bisiler gorunuyor.ama.bilemedim kibata kac gun var
5 6 gun kala.cok.ogrenen var.gripta bebislerini insalah öyledir seninledir :) kaan testi vermek icin erken mi bilmiyorim senin icin.kendim icin bile emin deglm 2.gun kaldi bata
Testin varmı önce yap istersen yada gununu bekle canim inşaallah vardirKizlar sizce kan testine gitmeli miyim bata 2.gun var
Kan testi ver canim da netlessinBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Kuzum 6 gun once.yapmistim test cikmamisti.bisi bugun aliyim test insalah vardir ya umut.etmekte istemiyorum ama kasik agrim.bel agrm var gunlerdirTestin varmı önce yap istersen yada gununu bekle canim inşaallah vardir
Bekleyeceğim biraz daha5 6 gun kala.cok.ogrenen var.gripta bebislerini insalah öyledir seninledir :) kaan testi vermek icin erken mi bilmiyorim senin icin.kendim icin bile emin deglm 2.gun kaldi bata
Ben takipteyim senisen önden gidiyorsun. 10. Güne girdim bende bakalım günüz neler olacak
Yarın canımKan testi ver canim da netlessin
Ayni şeyi bende yapıyorum. Her gün bir turk kahvesi iciyorum. Günde 2 3 sigara iciyorum. Yumurtlama dan sonra sigarayı azaltiyorum ama sonra regli olunca. Ver yansın hepsi geri geliyorKızlar bu süreçte kahve içen var mı aranızda? Ben her ay yumurtlamadan sonra sigarayı kahveyi bırakıp negatifleri görünce sinirlenip tekrar başlıyorum. Ama kahveyi kesemedim bu ay.. hesabıma göre 180 mg kafein ediyor. (Latte içiyorum bu arada) Acaba hamile kaldığımı öğrendiğim an kessem zararı olur mu kahvenin?
Ben şimdi kan verdim 18.4 çıktıBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Kaçıncı günün canım kan verdin güzel bir değer çünküBen şimdi kan verdim 18.4 çıktıHadi sen de ver
Bata kaç gün vardı canım? çoook hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerBen şimdi kan verdim 18.4 çıktıHadi sen de ver
Bugün 14. Gün iğnedenKaçıncı günün canım kan verdin güzel bir değer çünkü