Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni şeyi bende yapıyorum. Her gün bir turk kahvesi iciyorum. Günde 2 3 sigara iciyorum. Yumurtlama dan sonra sigarayı azaltiyorum ama sonra regli olunca. Ver yansın hepsi geri geliyor😑😑😑
Sizin miktarınız çok azmış keşke benim de öyle olsa... kanamam yoğun başladığı gün çok moralim bozulmuşsa neredeyse bir paket bitiriyorum. Yumurtlamaya kadar azaltıp hamile havasına girip bebeğime bir şey olmasın diyerek elimi sürüyorum.son bir haftadır içmedim mesela... Ama sanırım bu çok hamile olduğuma kendimi inandırmam nedeniyle sonu yıkım oluyor. Bu ay kahveyi kesemedim o vicdan azabı yaptı.

Sizin miktarınız çok azmış keşke benim de öyle olsa... kanamam yoğun başladığı gün çok moralim bozulmuşsa neredeyse bir paket bitiriyorum. Yumurtlamaya kadar azaltıp hamile havasına girip bebeğime bir şey olmasın diyerek elimi sürüyorum.son bir haftadır içmedim mesela... Ama sanırım bu çok hamile olduğuma kendimi inandırmam nedeniyle sonu yıkım oluyor. Bu ay kahveyi kesemedim o vicdan azabı yaptı

Cok umutsuzum bu ay ben. Esimin isi yüzünden yumurtlama günleri kaçıyor. Ovilasyon da silikleşmeye başlayınca değerlendirdik. Oda zannetmiyorum ama günde 5 kere buraya giriyorum bakıyorum neler var die. Bende okuyup umut ediyorum. Inslllh senin olmuştur. Vicdan yapma zaten suan cok minik. Hamiş olduğunu öğrenince herseyi unutursun 😇

Daha hastayım kızımdan sonra 7.gün biten adet sürem 9-10 güne çıktı bitmek bilmiyor yani 5.gün daha. Çörek otu kürünü nasıl yapıyorsunuz
Adetin ikinci günü başlanıyor 12 gün yapıyor diye biliyorum canim

Cok umutsuzum bu ay ben. Esimin isi yüzünden yumurtlama günleri kaçıyor. Ovilasyon da silikleşmeye başlayınca değerlendirdik. Oda zannetmiyorum ama günde 5 kere buraya giriyorum bakıyorum neler var die. Bende okuyup umut ediyorum. Inslllh senin olmuştur. Vicdan yapma zaten suan cok minik. Hamiş olduğunu öğrenince herseyi unutursun 😇
Ben de silikleşince değerlendirebildim :)) eşim şehir dışındaydı iş için aynı şekilde.. İnşallah denk gelmiştir ikimizin de.. nasip artık :)

Kahve içmiyorum ama en az 3-4 bardak çay içiyorum tutuyorum kendimi daha fazla içmemek için açık içiyorum zaten
Rooibos çayı var, kafeinsizmiş.. hamile olanlara da o tavsiye ediliyor zararsız diye. Normalde çaysız kahvesiz duramam ben ama kafeinsiz filtre kahve, rooibosla idare ediyorum ve 1 fincan türk kahvesi :)

Eklentiler

• 20201114_143303.jpg
    20201114_143303.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bu süreçte kahve içen var mı aranızda? Ben her ay yumurtlamadan sonra sigarayı kahveyi bırakıp negatifleri görünce sinirlenip tekrar başlıyorum. Ama kahveyi kesemedim bu ay.. hesabıma göre 180 mg kafein ediyor. (Latte içiyorum bu arada) Acaba hamile kaldığımı öğrendiğim an kessem zararı olur mu kahvenin?
Bende tam bir kahve bağımlısıyım. Ama kızıma hamile kaldığımda hem sigara hemde alkol almıştım bilmeden bikac kere bişe olmadı. Günde bı fincan doktorum kahveyi icebilcegimi söylemisti hamileyken. Bide benim aklıma takılan erkeklerin sperm hızları artsın diye sert kahve oneriyolar ilişki öncesi kadınlarda neden tam tersi bunu hiç anlamıyorum

Ben yaptım böyle çıktı daha silik sanki
Ovulasyon testini hergün aynı saatte yapmak gerekiyo diye biliyorum canım 1 2 saat önceside sıvı alımını kesip öyle birgebeningunlugu diye bi sayfa var bazı yerlerde insaallah bebisin yumurtaya tutunur pamuk pamuk elli bebeklerimiz olur hepimizin 🙏

X