Lh testine devam et canım eğer adetin bikac gün geçerse gebelik testi yap haber et inş.gonlundeki olurArdakaşlar öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin, inşşalah en yakın zamanda hamile kalırız. Benim merak ettiğim birşey var yardımcı olursanız sevinirim,
Adetlerim düzenlidir. Yalnız bu ay yaptığım ovülasyon testlerinde yeterince pik göremedim, ama biz yinede değerlendirdik. En fazla pik (görselde ekliyorum) bu oldu. Bugün bat günüm adet olmadım daha kasıklarım da batma ve aşırı şişkinlik var içime çekemiyorum, ayrıca 2 gün önce yumurta beyazı gibi akıntı geldi, ve bugün sağ göğüs ucumda yanma batma hissi var fakat şişkinlik hassasiyet yok, ve sık idrara çıkıyorum. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Benim bu ay hiç umudum yoktu fakat bu belirtileri görünce acabamı dedim, gebelik testi yapmaya korkuyorum çünkü hep tek çizgi. Yarın da olmazsam test yapacağım. Yeterince pik görmeden hamile kalınır mı onu merak ediyorum
Meraba çakşır suyunu nasıl kullanıuosunuz ben eşim için aldım ama bende kullanaymmi. Benim sorunum yokKuzum bende çakşır suyu kullanıyorum o yüzden benimde ovi testlerim bi tık daha koyu yarın pik olur diye diye 16. Gün daha pik olmadı içtiğimiz şeyler fayda ettiği için yumurta kalitesi artıyor o yüzden koyu çıkıyor ama daha pik olmamış bak benim testime 4 gün önce böyleydi hala pik olmadı
Öyle gözüküyo gibi devam et canım yarın dahada koyu olacakmı yada siliklesecekmi 3 günü degerlendirEki Görüntüle 2720220 Eki Görüntüle 2720222 pik olmusmu kizlsr bi bakin rica etsem
Yarın yaparım kuzu bnim 5.gündür böyledünki gibi çıkmış seninkide akşam tekrar yapalım değişiklik olacak mı bakalım
bence yap kaç gün olmuş yumurtlaman yakınYarın yaparım kuzu bnim 5.gündür böyle
Bn kendim içiyorum canım şu bardağının 4/1 çakşır suyu geri kalan normal su koyup sabahları aç karnına içiyorumMeraba çakşır suyunu nasıl kullanıuosunuz ben eşim için aldım ama bende kullanaymmi. Benim sorunum yok
Bak son 5 gün onlarda ilk yaptığımda aynı koyuluktaydıbence yap kaç gün olmuş yumurtlaman yakın
canım fotoda illaki tam renk çıkmıyor sen daha iyi görüyosundur ama bugün ki testin daha koyuma gitti benim. bence akşam bidaha test yapBak son 5 gün onlarda ilk yaptığımda aynı koyuluktaydı
Seni mi kıracam kız tamam yapacamcanım fotoda illaki tam renk çıkmıyor sen daha iyi görüyosundur ama bugün ki testin daha koyuma gitti benim. bence akşam bidaha test yap
İnşallah kuzum hepimiz pozitifi görürüz İnşallahhYok ya mesajları takip edemiyorum ondan sorfum yarında umarım pozitif olur zaten olursa gebesindir
Bak bugün 13.günüm sabahki testim Budaİnşallah kuzum hepimiz pozitifi görürüz İnşallahh
Kırma tabi beniSeni mi kıracam kız tamam yapacam
Hahaha ben de test olmadan tuvalete gidemez oldum ovulasyon yoksa gebelik testi muhakkak olmalı :))))Kırma tabi beniişten geldim dayanamadım bidaha yaptım. Ama akşam 10 gibi tekrar yaparım
Beni de ekler misiniz bat. 2 aralık
@eceebb 13.12.2020 @Petek11 05.12.2020 umudum58 03.12.2020 @tgbbcr 08.12.2020 @Tambikedi 10.12.2020 @belgilinko 06.12.2020 @Mavikurabiyem 14.12.2020 @Bahara giderken 08.12 2020 @NaaNaa 05.12.2020 M Meltemmisin 02.12.2020
@dleksk 22.11.2020 @GulYuzlumm 09.12.2020 @mucizesinegebe 09.12.2020 @Meldanindunyasi 05.12.2020 @filizoruc 29.11.2020 @ebruuu34 04.12.2020 @Kbraa94 12.12.2020 Hmyr06 30.12.2020 Ebru1391 14.12.2020
çok teşekkürle rinşallah, toplu dua edelim evrene güzel enerjiler gönderelim hemen olur belki de :)))İnsallahhh rabbim nasip eder dizede
Kafayı yedik valla nolacak bizim bu halimizHahaha ben de test olmadan tuvalete gidemez oldum ovulasyon yoksa gebelik testi muhakkak olmalı :))))