yine de var çizgi yaa :) ben bugün yapmadım yarın sabah yapcam çizgi çıkarsa da doğru kan vermeye. 14. gün oldu artık. sen de mi yarın kan verceksin?Bak bugün 13.günüm sabahki testim Buda
Evet canım senle aynı inşallah yarın tekrar testte çıkar çizgim sseininde inşallah testin pozitif olur haber verelim birbirimizeyine de var çizgi yaa :) ben bugün yapmadım yarın sabah yapcam çizgi çıkarsa da doğru kan vermeye. 14. gün oldu artık. sen de mi yarın kan verceksin?
Tamam kuzum benim haber edelim birbirimize :)Evet canım senle aynı inşallah yarın tekrar testte çıkar çizgim sseininde inşallah testin pozitif olur haber verelim birbirimize
Hadi hayırlısıTamam kuzum benim haber edelim birbirimize :)
Beni de ekleyim 1 yıldır istiyoruz
@eceebb 13.12.2020 Petek11 05.12.2020 umudum58 03.12.2020 @tgbbcr 08.12.2020 @Tambikedi 10.12.2020 @belgilinko 06.12.2020 @Mavikurabiyem 14.12.2020 @Bahara giderken 08.12 2020 @NaaNaa 05.12.2020 @lucesme 02.12.2020
@dleksk 22.11.2020 @GulYuzlumm 09.12.2020 @mucizesinegebe 09.12.2020 @Meldanindunyasi 05.12.2020 @filizoruc 29.11.2020 @ebruuu34 04.12.2020 @Kbraa94 12.12.2020 @Hmyr06 30.12.2020 @Ebru1391 14.12.2020
Bak yaptım aynıKırma tabi beniişten geldim dayanamadım bidaha yaptım. Ama akşam 10 gibi tekrar yaparım
Benide alırmısınız 04.12Benide alir misin 24.12
Benide alın lütfenBeni de ekleyim 1 yıldır istiyoruzBu forum belki uğur getirir bat tarihim 12 aralik
Ay sinir oldum valla. Buda benim kiBak yaptım aynı
Yok bunlar pik olmayacak benim bugün pik olması lazım geçen aya göre inşallah bugün yapacağım pik olur bende kurtulurumAy sinir oldum valla. Buda benim ki
Ben takipteyim seniYok bunlar pik olmayacak benim bugün pik olması lazım geçen aya göre inşallah bugün yapacağım pik olur bende kurtulurum
Bende sikara kullaniyorum.Kızlar bu süreçte kahve içen var mı aranızda? Ben her ay yumurtlamadan sonra sigarayı kahveyi bırakıp negatifleri görünce sinirlenip tekrar başlıyorum. Ama kahveyi kesemedim bu ay.. hesabıma göre 180 mg kafein ediyor. (Latte içiyorum bu arada) Acaba hamile kaldığımı öğrendiğim an kessem zararı olur mu kahvenin?
Ben sigarayı yumurtlamadan sonra hamileyim diye bırakabiliyorum ama kahve konusunda daha fazla bağımlılığım var. Aşırı baş ağrısı dikkat eksikliği ve uykulu olarak hep işte yanlış yapıyorum. Kahve içiyor musunuz? Bir de sigara kaç tane içiyorsunuz?Bende sikara kullaniyorum.
Kahveyle aram yok sıkara kullaniyorim malesef yillardir ins.birakabilirim hamilelik olursaBen sigarayı yumurtlamadan sonra hamileyim diye bırakabiliyorum ama kahve konusunda daha fazla bağımlılığım var. Aşırı baş ağrısı dikkat eksikliği ve uykulu olarak hep işte yanlış yapıyorum. Kahve içiyor musunuz? Bir de sigara kaç tane içiyorsunuz?
İnşallahKahveyle aram yok sıkara kullaniyorim malesef yillardir ins.birakabilirim hamilelik olursa
2 gun kaldi adete de ama bugun test alcam bakalim bel ağrısı kasik agrisi var diye yada direk kan verdirmeye gidicem bilemedimİnşallah
Ben de sigara kullanıyorum yaklaşık bir aydır iqos diye bir sigara kullanıyorum zararlı değil diyemem ama gıcık bir öksürüğüm vardı geçti ve şimdi normal sigara içemiyorum tadı iğrenç geliyor adet dönemim bitince günde bir tane içiyorum ama hastalanınca artırıyorum tekrar hamile kalırsam o 1 taneyi de içmeyeceğim inşallahKızlar bu süreçte kahve içen var mı aranızda? Ben her ay yumurtlamadan sonra sigarayı kahveyi bırakıp negatifleri görünce sinirlenip tekrar başlıyorum. Ama kahveyi kesemedim bu ay.. hesabıma göre 180 mg kafein ediyor. (Latte içiyorum bu arada) Acaba hamile kaldığımı öğrendiğim an kessem zararı olur mu kahvenin?