Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yine de var çizgi yaa :) ben bugün yapmadım yarın sabah yapcam çizgi çıkarsa da doğru kan vermeye. 14. gün oldu artık. sen de mi yarın kan verceksin?
Evet canım senle aynı inşallah yarın tekrar testte çıkar çizgim sseininde inşallah testin pozitif olur haber verelim birbirimize

Beni de ekleyim 1 yıldır istiyoruz Bu forum belki uğur getirir bat tarihim 12 aralik

Inşaallah ugurlu gelir bu form hepimize kusura bakmayin biraz acamiyim eksik ya ekleyemedigim varsa formda...rabbim sabah guzel haberlerle uyanmayi nasip etsin

Kızlar bu süreçte kahve içen var mı aranızda? Ben her ay yumurtlamadan sonra sigarayı kahveyi bırakıp negatifleri görünce sinirlenip tekrar başlıyorum. Ama kahveyi kesemedim bu ay.. hesabıma göre 180 mg kafein ediyor. (Latte içiyorum bu arada) Acaba hamile kaldığımı öğrendiğim an kessem zararı olur mu kahvenin?

Bende sikara kullaniyorum.

Bende sikara kullaniyorum.
Ben sigarayı yumurtlamadan sonra hamileyim diye bırakabiliyorum ama kahve konusunda daha fazla bağımlılığım var. Aşırı baş ağrısı dikkat eksikliği ve uykulu olarak hep işte yanlış yapıyorum. Kahve içiyor musunuz? Bir de sigara kaç tane içiyorsunuz?

Kahveyle aram yok sıkara kullaniyorim malesef yillardir ins.birakabilirim hamilelik olursa

Ben de sigara kullanıyorum yaklaşık bir aydır iqos diye bir sigara kullanıyorum zararlı değil diyemem ama gıcık bir öksürüğüm vardı geçti ve şimdi normal sigara içemiyorum tadı iğrenç geliyor adet dönemim bitince günde bir tane içiyorum ama hastalanınca artırıyorum tekrar hamile kalırsam o 1 taneyi de içmeyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…