ben her gün 2 bardak kahve içiyorum; zararı mı var acaba?Kızlar bu süreçte kahve içen var mı aranızda? Ben her ay yumurtlamadan sonra sigarayı kahveyi bırakıp negatifleri görünce sinirlenip tekrar başlıyorum. Ama kahveyi kesemedim bu ay.. hesabıma göre 180 mg kafein ediyor. (Latte içiyorum bu arada) Acaba hamile kaldığımı öğrendiğim an kessem zararı olur mu kahvenin?
Şuan pik gözüküyo canım siliklesene kadar yapmaya devam et bence ve pik görünce 3 gün üst uste degerlendir benceKizlar uc gun oldu pik mi degilmi delirecem artik anlayamiyorum
Süper bir pik
Uc gundur bugun pik buhun pik diye diye curudum gittim valla ya perisan oldumSüper bir pikhatta normal çizgiden daha koyu
Hatta bence fazladan testin varsa akşam 8 gibi yine yap, silikleşmeye başlarsa çatlamış demektir
Bugün kesinlikle pik canım diğerleri pike yakın ama pik değilmiş, bugünki pik diğer hepsini çürüttüUc gundur bugun pik buhun pik diye diye curudum gittim valla ya perisan oldum
Uc gundur degerlendiriyorduk pik zannettim cunku hep burdanda soruyorum surekli simdi kac gun daha degerlendirecezHatta bence fazladan testin varsa akşam 8 gibi yine yap, silikleşmeye başlarsa çatlamış demektir
Aksam yapayim yine boyle cikarsa napicamBugün kesinlikle pik canım diğerleri pike yakın ama pik değilmiş, bugünki pik diğer hepsini çürüttü
Bence silikleşmeye göre değerlendirmeye devam et. Yumurtan belki 2 gün sonra çatlayacak bunu bilemeyiz. Teste göre karar verirsinUc gundur degerlendiriyorduk pik zannettim cunku hep burdanda soruyorum surekli simdi kac gun daha degerlendirecez
Silik çıkana kadar devam etAksam yapayim yine boyle cikarsa napicam
Canım inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin. Genelde aynı saate denk getirmeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Dünki testim böyleydi. Bugünde böyleOvulasyon testini hergün aynı saatte yapmak gerekiyo diye biliyorum canım 1 2 saat önceside sıvı alımını kesip öyle birgebeningunlugu diye bi sayfa var bazı yerlerde insaallah bebisin yumurtaya tutunur pamuk pamuk elli bebeklerimiz olur hepimizin
Valla artık bn ümidi kendimden kestimBen yaptım böyle çıktı daha silik sanki
Super fikir kesin aksamda yapicam testSilik çıkana kadar devam etmesela örnek veriyorum akşam 5te yumurtan çatlasa, 8de test silikleşir o zaman da tam değerlendirme zamanı olmuş olur.
Kesme neden kesiyorsun kacinci gun bugun sonuna kadar yapin diyorlar bazen adete uc gun kala bile yumurtlama oluyormus birakmaValla artık bn ümidi kendimden kestim
En alttaki net olarak pik olmuş hangi kısmı anlamadın
Seninkide silkleşmişValla artık bn ümidi kendimden kestim
Kuzum geçen aya göre bugün pik olması lazımdı olmadıKesme neden kesiyorsun kacinci gun bugun sonuna kadar yapin diyorlar bazen adete uc gun kala bile yumurtlama oluyormus birakma
Evet ama pik olmadı kiSeninkide silkleşmiş