Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun , sağlıcakla kucağına al canım 😇🧿❤️🙏 Darısı bizlere olsun 🙏

Demekki erken verilen kan testide yanıltıcıymış 🥰 biz acelecilerin dikkatine 😋
İnan şu an sevinsem mi bilemedim önceden de aynısı oldu teste pozitifi görüp Kanda negatif cıktı inşallah vardır bebiş ya. Adet belirtisi hiç yaşamıyorum sadece kasıklarımda arada hfif sancı oluyor. Kan testimi de yazıcam buraya doktora gidince

Bu çok net bir pozitif canım 🤗 bence bozuk değildir. Ben de senln gibi bata 3 gün kala yaptım negatifti. İnşallah senin gibi sonrada sevinirim ya 🤗 Hayırlısı olsun bu arada 🤗 istersen bir kan ver bugün
Canım ben daha önceden böyle bir sey yaşadım kaset testim bariz pozitifti sonra Kanda negatif cıktı kasetin azizliğine uğradım inş bunda boyle olmaz. Eşime söyledim inan daha önce boyle bir şey yaşadığımız için Kanda görmeden sevinemedi bile ben de oyle.

Canım ben daha önceden böyle bir sey yaşadım kaset testim bariz pozitifti sonra Kanda negatif cıktı kasetin azizliğine uğradım inş bunda boyle olmaz. Eşime söyledim inan daha önce boyle bir şey yaşadığımız için Kanda görmeden sevinemedi bile ben de oyle.
Peki kan testi yaptıracak mısın bugün? Başka markanın testini denesen, çünkü üstünden baya geçmiş, gebelik varsa kesin çıkar. Bizlere de haber et meraktayız 🤗☺️

Peki kan testi yaptıracak mısın bugün? Başka markanın testini denesen, çünkü üstünden baya geçmiş, gebelik varsa kesin çıkar. Bizlere de haber et meraktayız 🤗☺️
Tabi canım haber veririm mutlaka . Gidicem saglık ocagına geç kalmadıysam alırlar kanımı inş sonuç ne olursa yazarım. Ayy cok heyecan yaptım

Benimki 7,5 yaşında 🧿 valla ben ara verdiğime çok pişmanım 😔keşke arka arkaya olsaydı.Arkadaşlara tavsiyem ikinciyi düşünüyorlarsa çok beklemesinler.Bende öğretmenim , online dersler özel dersler arasında mekik dokuyorum👩‍🏫

Bende pko ve insülin direnci var o zamanda ufak bir tedavi görmüştüm ilaç ve evde daha profesyonel bir Clearblue marka Lh monitörü ile yumurtlamamı takip etmiştim.Ama aratık çubukları türkiye de satılmıyor bulamıyorum 😪
Anladım canım. allah bağışlasın yavrularımızı :)... Ben de çok pişmanım ara verdiğime yani bu ikinciyi düşünüyorsak yapılması gerekiyorsa yapılacak arkadaş. Hatta ben vijinüsbustum ilk bir yıl bunu yendik üstüne 2 yıl korunduk evliliğimin. Orda da hata yaptım. GErçi oğlum hemen olmuştu hiç bekletmemişti benim kuzum :) Şimdi de uğraş dur. Ben yaklaşık 3 yıldır deniyorum canım ara bu kadar ondan açıldı oğlum 4 yaşındayken başladık hemen olsaydı bebiş bu kadar ara yine açılmazdı. Ama isteğimden de gram azalmadı yani 38 yaşına geldim hala çabalıyorum kaç yaşına kadar çabalayacağım bilmiyorum. Allah hayırlısını versin. Ben özel sektör çalışanıyım. İşten güçten de yoruldum artık. Benim herhangi görünen bir prblemim yok sebepsiz. Geçen sene bu zamanlar gebeydim kürtajla sonuçlandı ama :KK43:..

Bakalım Ocak ayında dr. aşılama yapalım dedi. Yumurtlama tedavisiyle zaman kaybetmeye gerek yok dedi. Sen de pco varsa ovulasyon kitlerinden al istersen. O cihazı daha kullanamıyorsun madem. Ben de kitlerde takip ediyordum ama dr. onları da bırak dedi sitres kaynağı onlar dedi. Çoklu paketler var uyguna geliyor. Onlarda al istersen internetten.

Biz patolojiye gönderdik ama temiz çıktı sonucu. Kalbinin durmasını bende kabullenemedigim için başka bi doktora daha göründüm belki ilk doktor yanlış bakmıştır diye ama her iki doktorda aynı şeyi söyledi. %90 bi sakatlığı vardı ondan dolayı kalbi durmuş olabilir dediler.
aynı şeyi bana da söylemiştiler. Hatta şanlı oldumuğu söylemiştiler :KK43:

aynı şeyi bana da söylemiştiler. Hatta şanlı oldumuğu söylemiştiler :KK43:
Hep aynı şeyi söyluyolar bana da aynısını, dediler bende eylülde 20 haftalık bebeğim durdu kalbi. Düşük yaptırıldım ardından kürtaj. Öyle dediler
Aynı şeyi yaşamışız canım bende eylülde kürtaj oldum.Böyle sebepsiz yere herşey yolundayken kalbinin durmasını hiç kabullenemedim 🙁 Doktorun sana nasıl bir açıklama yaptı neden kalbi durmuş : (

Doktorum 5 dkkalık işlem için saatlerce bekleycez dedi aç olmanı bekleycez anesteziyi bekleycez işlemden sonra uyanmanı felan bekleycez dedi yapmadı. İlaçlarla bebeği düşürtmüşlerdi zaten plesenta içeride kalmıştı onu almak için kürtaj yaptılar. İşlem bitene kadar kendimi sıktım ama işlem bitip doktor gidince gözyaşlarım kendiliğinden akmaya başladı engel olamadım 😖
Aslında yalan çünkü bir arkadaşım hemsire sadece damar yolundan Bi ilaç veriliyormuş narkoz gibi değil sadece çok hafif Bi anestezi 5 10 dk sürüyormuş etkisiöyle demişti korkma sana o ilaçtan verirler demişti ama vermedilerr anestezi olmadan yaptılar devlettemi oldunuz

Merhaba kızlar benim adetim kasım 28 di fakat ayın 25 de kan testim negatif cıkmıştı şimdi kaset test yaptım pozitifi gördüm inşallah test bozuk değildir
Kan testi bu sefer pozitif çıkar Allahın izniyle. Tebrik ederim şimdiden.
Bu çok net bir pozitif canım 🤗 bence bozuk değildir. Ben de senln gibi bata 3 gün kala yaptım negatifti. İnşallah senin gibi sonrada sevinirim ya 🤗 Hayırlısı olsun bu arada 🤗 istersen bir kan ver bugün
Adet olmadın ama hala dimi

Kızlar doktordan gelıyorum kan testi için geç kalmışım saat 10 a kadarmış. Pazartesi gidicem hastaneler bana cok uzak kalkıp gidemem şimdi eşimde okulda pazartesiye kadar beklıcem ama eczaneden 2 tane daha test aldım onları yapıcam bakalım

Kızlar doktordan gelıyorum kan testi için geç kalmışım saat 10 a kadarmış. Pazartesi gidicem hastaneler bana cok uzak kalkıp gidemem şimdi eşimde okulda pazartesiye kadar beklıcem ama eczaneden 2 tane daha test aldım onları yapıcam bakalım
Çok iyi yapmışsın canım, hiç beklemeden yap bence çünkü adetten çok geçmiş varsa çıkacaktır

X