Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim 7 yaşında bir kızım var ona hamile kalmak için 3 yıl uğraşmıştım sebebi belirsiz infertilite teşhisi konulmuştu bana kızım oldu. Şükür Allah’a şimdi o 7 yaşında kardeş de kardeş diye tutturuyor yine Dr gittim yine aynı tantana sebebi belirsiz infertilite bu ay kasık ağrım çok var göğüs ağrım ovulasyon zamanından bu yana kadar devam ediyor aslında ağrım hiç geçmedi diyebilirim 6 gün kaldı reglime inşallah bende bu ay 7 sene sonra mucizeme kavuşurum

Benim de 4-5 gündür dışarı çıktığımda alt karnım ağrıyor biraz yürüdükten sonra ve rahatsız edici oluyor. Beni en çok şüphelendiren o şu an. Yoksa adet öncesi sivilcelerimden bile çıktı hem de kaç tane.
Benimde kasıklarım çok ağrıyor ben bebek düşündüğümde hep oluyor kendimi çok dinliyorum galiba ama bu ay daha farklı ağrım var sanki inşallah bebek içindir bu ağrılar 🥰

ya ama hiç böyle olmazdı bu aldığım seride sıkıntı var o zaman :KK43: başka bir marka deneyeyim madem kaçırmadan yumurtlamayı o_O
Canım bende o markayı kullanıyorum, ama bekletmiyorum en fazla bir gün bi öncekiyle karşılaştırmak için sadece, sen elindekiler bitene kadar 5. Dk da ki sonuca bak ve ona göre değerlendirmeni yap.birde en fazla 4 damla damlat 😇😇

Canım hiç öyle şeyler kullanmadım.Zaten benim otoimmun sistemim hatalı çalışıyor, hormonlarımda dengesizleşiyor.Bir de onları kullanıyorsam halim ne olur bilmem🤷
Sende haklısın canım doğal ama herkeste aynı etki yapmıyor sen kendi vücudunu tanıyorsun iyi gelmiyecegini düşünüyorsan sen biirsin ama Amerika'da bile açıklanmış ve yıllarca kullanılmış adı pek duyulmasada. hepimizin sebepleri farklı ne diyim Rabbim yardimcimiz olsun 🤲

Kızlar benim de bat 8-9 Aralık karnım ağrıo regl agrısı gibi, regl mi oluyorum başka bir ağrı mı emin olamıyorumo sizce sabah test yapsam mı, yoksa bekleyeyim mi regl zamanını :KK43:

21'inde pik yapmıştı 22sinde çatlasa 10-11 gün olmuş olur. Böyle de düşününce erken geliyor kulağa😁 Yurtdışında yaşıyorum Türk doktor buldum bir tane o da izinde. Hem dönmesini bekliyorum hem de BAT'ın üzerinden biraz geçmesini bekliyorum
Tam kesinleşir inşallah canım dualarim seninle❤️

Kızlar benim de bat 8-9 Aralık karnım ağrıo regl agrısı gibi, regl mi oluyorum başka bir ağrı mı emin olamıyorumo sizce sabah test yapsam mı, yoksa bekleyeyim mi regl zamanını :KK43:
Yapma canım benim bat 10 Aralık kasik ağrım ve nokta şeklinde kahve lekelerim var bugün test yaptım bişe çıkmadı eğer lekelerim regle dönmezse bati beklicem test için inşallah vardır❤️

Kürler biraz erkene çekebiliyor canım , bende soğan kürü yaptığım ay 8 gün erken olmuştum bende de pco var
Evet soğan kurunde bende de erkene çekmişti sanırım bunda da öyle oldu.. ama soğan kurunde direkt reglim başladı bunda üç gündür kasik ağrım var ve nokta şeklinde kahve lekem var. O yüzden aklım hamileliğe gidip geliyo. Bat 10 u bekliyorum bakalım hayırlısı❤️

Evet soğan kurunde bende de erkene çekmişti sanırım bunda da öyle oldu.. ama soğan kurunde direkt reglim başladı bunda üç gündür kasik ağrım var ve nokta şeklinde kahve lekem var. O yüzden aklım hamileliğe gidip geliyo. Bat 10 u bekliyorum bakalım hayırlısı❤️
Hayırlısı olsun inşallah 🙏

Oo bebiş içinde hızlısınız 🙈🥰 azıcık gezeydiniz tatlım ☺️☺️
Yok canim cok gezdik yeter koronada nereye gidecegiz😂 saka bir yana bende esimde cok istiyoruz hani bir hastaligimiz olur bilmeyiz seneler sonra keske dememek icin tedavisi vs erkenden olsun bize zarari olmaz dedik. Bebislede gezerizzzz tatli tatliiii😄🤗🤗🤗 aman olsunda gezmek gozumuzde yok vallahi Allahim nasip ederse tabi🌸

X