Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim cok gezdik yeter koronada nereye gidecegiz😂 saka bir yana bende esimde cok istiyoruz hani bir hastaligimiz olur bilmeyiz seneler sonra keske dememek icin tedavisi vs erkenden olsun bize zarari olmaz dedik. Bebislede gezerizzzz tatli tatliiii😄🤗🤗🤗 aman olsunda gezmek gozumuzde yok vallahi Allahim nasip ederse tabi🌸
Aynen bende bir sene gezdim şehir şehir artık alay konusu oldu dizini kırda biraz bebek bak diye zannediyorlar ki ondan yapmıyoruz halbuki deli gibi istiyoruz biz bebişlede gezeriz demi 😂👍

Aynen bende bir sene gezdim şehir şehir artık alay konusu oldu dizini kırda biraz bebek bak diye zannediyorlar ki ondan yapmıyoruz halbuki deli gibi istiyoruz biz bebişlede gezeriz demi 😂👍
Tabi canimmm daha guzel ne olabilir bir yanda esin bir yanda hayalin mis valla😍 Allah o gunleri gormeyi nasip etsin🙏🏻🤗

Bı aklımdan geçirmedim değil. 🤭 Çünkü minnak kurabiyeler sayfasına msj attigimda hemen dönüş yapıp fiyat verildi. Dedim bide birgebeningunlugune msj atayım hemen vatsapa yönlendirdi yasakmis fiyat listesi vermesi. Ama ya ben alışveriş yapmayacaksam neden numaramı vereyim ki? Diye düşündüm.
Canım ben minnak kurabiyelerden aldım memnunum satan kadın da her sorduğum soruya cevap veriyor aklında olsun

Sende haklısın canım doğal ama herkeste aynı etki yapmıyor sen kendi vücudunu tanıyorsun iyi gelmiyecegini düşünüyorsan sen biirsin ama Amerika'da bile açıklanmış ve yıllarca kullanılmış adı pek duyulmasada. hepimizin sebepleri farklı ne diyim Rabbim yardimcimiz olsun 🤲
Amin canım,ben kız pcos var diye bir kere soğan kürü yapmıştım bende işe yaramamıştı.Dediğim gibi herkesin bünyesi farklı ,o yüzden bu tarz yöntemleri maalesef kullanamıyorum.Gittipşm doktorlar beni hemen hatırlıyorlar,çünkü çok hassas bir bünyem olduğundan kullandığım ilaçlar hemen yan etkisini gösterdiği için tekrar tekrar doktora gitmek zorunda kalıyorum🤭

Amin canım,ben kız pcos var diye bir kere soğan kürü yapmıştım bende işe yaramamıştı.Dediğim gibi herkesin bünyesi farklı ,o yüzden bu tarz yöntemleri maalesef kullanamıyorum.Gittipşm doktorlar beni hemen hatırlıyorlar,çünkü çok hassas bir bünyem olduğundan kullandığım ilaçlar hemen yan etkisini gösterdiği için tekrar tekrar doktora gitmek zorunda kalıyorum🤭
Ayy canım kıyamam Rabbim tez zamanda vesilen her ne ilaç sa sana ulastirsin şu vaktin hürmetine bebisini sana en hayırlı ve yakın zamanda versin İnsaAllah 🤲

Gercekten sabırsız insanlar için örneğin ben baya zor bir süreç bu :)
Yapma canım benim bat 10 Aralık kasik ağrım ve nokta şeklinde kahve lekelerim var bugün test yaptım bişe çıkmadı eğer lekelerim regle dönmezse bati beklicem test için inşallah vardır❤️
bende bi lekelenme olmadı, dayanamadım bugun uyanır uyanmaz yaptım ama bişi çıkmadı. Olsaydı heralde minikte olsa bir belirti olurdu testte.
allah inşallah en yakın zamanda nasip eder istene herkese ❤️

Canım bende 38 yaşındayım , 13 yıllık evliyiz Ama bizde hep böyleydi zaten yeni bir durum değil , birde kızım var onun derdi uyuması işi gücü bitmediği için gece geç vakit bizde de derman kalmıyor 🙈 sonra da pert yatışş 🤣🤣
Kızın kaç yaşında benim de bir oğlum var 6,5 yaşında ilk okula başladı bu sene çok şükür. Zor oluyor ama hamdolsun bu günlerimize.

DEdiğin gibi çocukla uğraş evle uğraş bir de ben çalışıyorum. Artık gece yarısına kalıyor o iş o saatte de istek mi kalıyor insanda zaten.

Sen daha önce bir tedavi gördün mü peki bebek için?

Ah bende bunu diyecektim iş stresi hayat stresi gün aşırı zor. Yani gün aşırı dediği 24 saatte bir mi? Ben mi yanlış yoruyorum.

Biz 6 gündür üst üste değerlendirdik bu ay ama yarın yapmayacağım artık...nasip diyorum.. Bir de covid riski işte çalışıyorum gelince duş al kıyafetleri eşyaları dezenfekte et yemek hazırla ortalığı topla değerlendir sonra yine duş.. 🥴 Derim kurudu iyice..
ayyyyy şu duş işi olmasa ne ii olurdu :KK70:
Gün aşırı dediği işte bugün yaptık diyelim yarın yapmıyoruz ertesi gün yapıyoruz canım bu şekilde. Bende mesela ovualsyon haftasını full değerlendirdim ama tutmadı. Kısmet

Dayanamadım bugün kaset test yaptım kocamaaaan bir negatif 🥺
Kaç gün vardı bata? bende bu sabah yaptım 2 gün var bata negatif çıktı🤷‍♀️ gece belim çok ağrıdı iğne batması gibi hiç bel ağrısı yaşamazdım normalde ama teste olsaydı çıkardı heralde🤦‍♀️ haftasonu yasak diye aslında bugun kan verecektim kısa yoldan negatifse negatif diyip bakcaktim işime. idrar testleri acaba mı diye hep düşündürüyor çıkmasa da

Merhaba kızlar benim adetim kasım 28 di fakat ayın 25 de kan testim negatif cıkmıştı şimdi kaset test yaptım pozitifi gördüm inşallah test bozuk değildir

Eklentiler

• IMG_20201204_102141.jpg
    IMG_20201204_102141.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızın kaç yaşında benim de bir oğlum var 6,5 yaşında ilk okula başladı bu sene çok şükür. Zor oluyor ama hamdolsun bu günlerimize.

DEdiğin gibi çocukla uğraş evle uğraş bir de ben çalışıyorum. Artık gece yarısına kalıyor o iş o saatte de istek mi kalıyor insanda zaten.

Sen daha önce bir tedavi gördün mü peki bebek için?
Benimki 7,5 yaşında 🧿 valla ben ara verdiğime çok pişmanım 😔keşke arka arkaya olsaydı.Arkadaşlara tavsiyem ikinciyi düşünüyorlarsa çok beklemesinler.Bende öğretmenim , online dersler özel dersler arasında mekik dokuyorum👩‍🏫

Bende pko ve insülin direnci var o zamanda ufak bir tedavi görmüştüm ilaç ve evde daha profesyonel bir Clearblue marka Lh monitörü ile yumurtlamamı takip etmiştim.Ama artık çubukları türkiye de satılmıyor bulamıyorum 😪

Merhaba kızlar benim adetim kasım 28 di fakat ayın 25 de kan testim negatif cıkmıştı şimdi kaset test yaptım pozitifi gördüm inşallah test bozuk değildir
Hayırlı olsun , sağlıcakla kucağına al canım 😇🧿❤️🙏 Darısı bizlere olsun 🙏

Demekki erken verilen kan testide yanıltıcıymış 🥰 biz acelecilerin dikkatine 😋

Bu çok net bir pozitif canım 🤗 bence bozuk değildir. Ben de senln gibi bata 3 gün kala yaptım negatifti. İnşallah senin gibi sonrada sevinirim ya 🤗 Hayırlısı olsun bu arada 🤗 istersen bir kan ver bugün

Hayirli olsun canim rabbim insAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi da biz hamis adaylarina olsun🥰🙏🏽🧿

X