- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
Ama çok silik değil mi eşime de gösterdim o da gördü test çizgisini ama emin olamadıkYaaaa kız hamilesin yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama çok silik değil mi eşime de gösterdim o da gördü test çizgisini ama emin olamadıkYaaaa kız hamilesin yaaaa
Baksana bikac gundur yaptiklarim boyle ya testte ya cisimde sknti var anlamadimAaaa hepsi mi böyle oluyor? Bence testler sıkıntılı.
Hayırrr çok silik değil, gayet görünüyor zaten bata da daha var gayet hamilesinAma çok silik değil mi eşime de gösterdim o da gördü test çizgisini ama emin olamadık
Canim sen baya baya hamilesin iste kabak gibi cizgi var orda hadi gozun aydin insallah saglikla gelirAma çok silik değil mi eşime de gösterdim o da gördü test çizgisini ama emin olamadık
Yaaa ben bunları yapsam bozuk bunlar derdim bence sen bu testlere güvenmeBaksana bikac gundur yaptiklarim boyle ya testte ya cisimde sknti var anlamadim
ya ama hiç böyle olmazdı bu aldığım seride sıkıntı var o zaman başka bir marka deneyeyim madem kaçırmadan yumurtlamayıYaaa ben bunları yapsam bozuk bunlar derdim bence sen bu testlere güvenme
Bence de hemen başka al canım, gerçekten bu testlere güven olmazya ama hiç böyle olmazdı bu aldığım seride sıkıntı var o zaman başka bir marka deneyeyim madem kaçırmadan yumurtlamayı
Beybi bu baaasbaya gebelik gün gün artar daha bat gelmemişYaptım sonuç bu silik de olsa rahat görünüyor çizgi ama nasıldır bilemedim şimdiEki Görüntüle 2732502
Canım benim bat uygulamaya göre 8 aralık ama yumurtlamadan hesaplarsak 5 aralık oluyor.. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı o yüzden bat’ı beklemeye kadar verdim ama bana sorarsan bu ay olmadı gayet regl olmayı bekliyorumkatmoeder canım senin bat da yakındı galiba sende durumlar nedir
hayırlısı olsun canım ama erken test yapmışın hepimiz gibi dayanamayıp daha umut var inşallah bu ay için de... inşallah gönlüne göre olur canım :*Canım benim bat uygulamaya göre 8 aralık ama yumurtlamadan hesaplarsak 5 aralık oluyor.. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı o yüzden bat’ı beklemeye kadar verdim ama bana sorarsan bu ay olmadı gayet regl olmayı bekliyorum
Sağol canım hepimizin ama valla hiç umudum yok malesefhayırlısı olsun canım ama erken test yapmışın hepimiz gibi dayanamayıp daha umut var inşallah bu ay için de... inşallah gönlüne göre olur canım :*
Hayırrr çok silik değil, gayet görünüyor zaten bata da daha var gayet hamilesin
Canim sen baya baya hamilesin iste kabak gibi cizgi var orda hadi gozun aydin insallah saglikla gelir
Bilemiyorum ki inanasım gelmiyor hala bir de erken gebelik testi alıp onu yapicam eşim de dedi çok silik değil mi bu diye. Kızımda da bat günü silik çizgi görmüştüm ama bu kadar açık renk miydi bilemedim. Şu dizilerdeki gibi köyü renk görmek istiyorum ben sizleri de takipteyim bu arada güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıylaBeybi bu baaasbaya gebelik gün gün artar daha bat gelmemiş
Ayy bebiş geliyor canım gözün aydınYaptım sonuç bu silik de olsa rahat görünüyor çizgi ama nasıldır bilemedim şimdiEki Görüntüle 2732502
Regle kaç gün var canım kacirmisim orayı. Ben kızıma dört gün kala bu şekilde normal kaset testte ogrenmistimTeşekkür ederim kızlar iyiki varsınız❤. Sizden manevi güç alıyorum ben burada arkadaş oldunuz bana. Ama hala erken olduğunu düşünüyorum emin olmak için.
Canım sen yine erken gebelik testi al için rahat etsin, benim haddime de düşmez karışmak istemem ama sigaraya devam etmesen daha mı iyi olur acaba gebelik olmasa bu silik çizgiyi bile göremezsin çünküBilemiyorum ki inanasım gelmiyor hala bir de erken gebelik testi alıp onu yapicam eşim de dedi çok silik değil mi bu diye. Kızımda da bat günü silik çizgi görmüştüm ama bu kadar açık renk miydi bilemedim. Şu dizilerdeki gibi köyü renk görmek istiyorum ben sizleri de takipteyim bu arada güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla
Normal düzenimde 4-5 aralık BAT. Ama 1 ay önce 2 gün erken olmuştum ondan önceki ay da 2 gün geç olmuştu. Ama bu 2-3 gün içinde olmam gerekir.Regle kaç gün var canım kacirmisim orayı. Ben kızıma dört gün kala bu şekilde normal kaset testte ogrenmistim
Estağfirullah önemsiyorum dediklerinizi. Evet içmeme kararı aldım az önceki testten sonra.Canım sen yine erken gebelik testi al için rahat etsin, benim haddime de düşmez karışmak istemem ama sigaraya devam etmesen daha mı iyi olur acaba gebelik olmasa bu silik çizgiyi bile göremezsin çünkü
Canım geç döllenme olabilir onun için testte silik çıkıyor olabilir bence hemen kan vermelisin bence varNormal düzenimde 4-5 aralık BAT. Ama 1 ay önce 2 gün erken olmuştum ondan önceki ay da 2 gün geç olmuştu. Ama bu 2-3 gün içinde olmam gerekir.
Estağfirullah önemsiyorum dediklerinizi. Evet içmeme kararı aldım az önceki testten sonra.