Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
reglimden dört gün önce lekelenme yaşadım kahverengi devam ediyor ama
Belki yerleşmedir cmm kırmızılar çoğalmadıkça umut var benimde ilk gebeliğimde öyleydi 2.de yoktu lekelenme

Benimkide buna benzerdi ilk düşükten sonra ünv.hast.yaptırmıştım Gebelik oluştuğunda claxin 6000lik kan cıvıltıcı iğneye başladılar sorun olmadı
hımmm öncesinde birşeye başlamaya gerek yok mu acaba.
bende şimdi sonucu doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek. Gebetik uzmanı şuan gerekyok dedi birşey kulalnmana hamilek alırsanız doktor ikaç veecektir dedi.

Nasıl bir takviye

ne kadarlık evlisin canım

Bunun ben tamamen Allah ın bir lütfu olduğunu düşünüyorum. Ben umudu kesmiştim artık çünkü çok çekmiştim bırakmıştım çabalamayı. Eşimle koca ayda bir kere birlikte olmuştuk sadece onu hatırlıyorum. Neredeyse 5 yıla yakındı ameliyat oldum tüpümün biri alındı, 3 tüp bebeğim tutmadı ama o ay hamile kalmışım işte. Adet günümde adet olmayınca kendimle dalga geçip adet olmak için test yapmıştım düşün o kadar aklımdan çıkmıştı ve beklemiyordum çift çizgiyi görünce kekeme kalıyordum az kalsın inme iniyordu oğlum 21 aylık şu an. Rabbim tüm isteyenlere, gönülden bakabilecek ve sevebilecek olan herkese nasip etsin inşallah

Herkese selam..Ben de bu ay gebelik planlıyorum gerçi bir senedir planlıyorum ama bu ay doktor kontrolünde olacak.Pcos hastasıyım adet günlerim belli değil doktor gebelik testi yaptı negatif çıkınca söktürücü verdi bitince gidicem ve başlayacağız. Az önce ovulasyon testi yaptım ve ilk kez bu kadar koyu yakaladım ilaçtan olmuş olabilir mi yine de değerlendirsem sizce söktürücü oluşabilecek gebeliğe zarar verir mi muallakta kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…