- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
hangi dokotra gitiysem gün aşırı dior o zaman yumurtlama kaçmamış olur diyo. Çok kalite spermse 72 saat evet iiAslında en sağlıklısı ve dölleme yeteneği olan 72 saatte bir olması ama dayanamıyoruz stres yapıp yumurtlama günümüz geçmesin istiyoruz
Benim pıhtılaşma sonucuma da bakar mısnızSadece coraspirin mi verdıler? Benm 2 gende heterzgt 1 gende homozigot. Kan sulandırıcı kullandıktan sonra bişey olmaz dedıler bana
Üzülme cnm artar inş.tekrar yaptır takip et inş.tutunur bebişinkızlar değerim 31.9 çıktı yinemi kimyasal reglime bi gün vae
Reglin dokuzuncu günü oldu bence canim çünkü kaşık ağrısı not etmişimYumurtlaman ne zaman oldu canım?
İnşallah canım inşallah veirrim teşekkür ederimBenimde ilk gebelikte oldu 2.de olmadı ikizdi 2.gebeliğim bide dene cnm güzel haber ver bizede
reglimden dört gün önce lekelenme yaşadım kahverengi devam ediyor amaÜzülme cnm artar inş.tekrar yaptır takip et inş.tutunur bebişin
Ben de 22. Haftada bebegimi kaybettim başın sagolsunKardes sebep bulunamadi. Beslenmem cok iyiydi . gidisatimiz da iyiydi. Genetik de temiz cikti. Sanirim nasip olmayacakmis. Isyan etmiyrm yine de. Vardir rabbimin bildigi
Canım homozigot bıldgm kadarıyla 6000 iğne yapması lazımBenim pıhtılaşma sonucuma da bakar mısnız
Belki yerleşmedir cmm kırmızılar çoğalmadıkça umut var benimde ilk gebeliğimde öyleydi 2.de yoktu lekelenmereglimden dört gün önce lekelenme yaşadım kahverengi devam ediyor ama
Benimkide buna benzerdi ilk düşükten sonra ünv.hast.yaptırmıştım Gebelik oluştuğunda claxin 6000lik kan cıvıltıcı iğneye başladılar sorun olmadıBenim pıhtılaşma sonucuma da bakar mısnız
hımmm öncesinde birşeye başlamaya gerek yok mu acaba.Benimkide buna benzerdi ilk düşükten sonra ünv.hast.yaptırmıştım Gebelik oluştuğunda claxin 6000lik kan cıvıltıcı iğneye başladılar sorun olmadı
Nasıl bir takviyeBiz kadınlar bir şekilde yapabiliyoruz da erkekler için öyle değilGeçen ay yumurtlama haftası başladığında eşime söyledim, öyle bir gerildi ki 3 gün yapamadık. Allahtan ovu kullandım ve yumurtlamam daha sonra oldu, eşime bir takviye aldırdım, psikolojik midir nedir onu içer içmez hazır hissetti yani inan daha kanına karışmadan oldu, tamamen psikolojik. Sonraki 3 gün yumurtlamaydı 3 gün sorunsuz oldu. Ama gel gör ki tutmadı çünkü ben olmayacak yapamayacağız diye öyle bir kasılmıştım ki anlatamam bi de afedersiniz ama kızlar meni çok azalıyor ya her gün olunca, resmen belli yani azaldığı.
hımm gebelik oluşunca mı peki yapılması lazım?Canım homozigot bıldgm kadarıyla 6000 iğne yapması lazım
Aynen oyle canımhımm gebelik oluşunca mı peki yapılması lazım?
Valla ne yalan soyliyim gun asiri beni zorluyor da esimi zorlamiyoryani ona kalsa hergun bile olabilir ama ben meni azalmasindan dolayi birde yenilenmeden dolayi gun asiri olsun demistim. Oyle 3 5 gun olmamasi bizde olamaz zaten yeni evliyiz gunde 2 keresi bile oluyor yani cicim aylarindan sonra isin rengi ne olur bilmem ama
hiç kan gelmedi acaba şuan yerleşmede oldugu içinmi düşük çıkmıştırBelki yerleşmedir cmm kırmızılar çoğalmadıkça umut var benimde ilk gebeliğimde öyleydi 2.de yoktu lekelenme
Bunun ben tamamen Allah ın bir lütfu olduğunu düşünüyorum. Ben umudu kesmiştim artık çünkü çok çekmiştim bırakmıştım çabalamayı. Eşimle koca ayda bir kere birlikte olmuştuk sadece onu hatırlıyorum. Neredeyse 5 yıla yakındı ameliyat oldum tüpümün biri alındı, 3 tüp bebeğim tutmadı ama o ay hamile kalmışım işte. Adet günümde adet olmayınca kendimle dalga geçip adet olmak için test yapmıştım düşün o kadar aklımdan çıkmıştı ve beklemiyordum çift çizgiyi görünce kekeme kalıyordum az kalsın inme iniyorduArkadaşlar herkes stres yapma, düşünmediğin zaman olacak diyorlar da bunu nasıl başaracağız.Asıl mesele zaten bunu nasıl yapacağını bilememek.Çözümü olan ya da ben şöyle unuttum aklımdan çıkardım diyen var mı?