Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok utanarak sorucam ve okuyan herkesten cevap rica edicem ☺️☺️gün aşırı yada 5 gün üstüste ilişki sizi veya eşinizi zorlamıyor mu 🙈🙈🙈 ben zaten bir yerden sonra robota bağlıyorum , eşimde o kadar gönüllü olmuyor çoğu zaman falso veriyoruz öyle zorlayınca bende soğuyorum iyice ve iş çıkmaza giriyor bizde 🤷‍♀️
Valla ne yalan soyliyim gun asiri beni zorluyor da esimi zorlamiyor😂 yani ona kalsa hergun bile olabilir ama ben meni azalmasindan dolayi birde yenilenmeden dolayi gun asiri olsun demistim. Oyle 3 5 gun olmamasi bizde olamaz zaten yeni evliyiz gunde 2 keresi bile oluyor yani cicim aylarindan sonra isin rengi ne olur bilmem ama🤭😆

Biz kadınlar bir şekilde yapabiliyoruz da erkekler için öyle değil 😢 Geçen ay yumurtlama haftası başladığında eşime söyledim, öyle bir gerildi ki 3 gün yapamadık. Allahtan ovu kullandım ve yumurtlamam daha sonra oldu, eşime bir takviye aldırdım, psikolojik midir nedir onu içer içmez hazır hissetti 😁 yani inan daha kanına karışmadan oldu, tamamen psikolojik. Sonraki 3 gün yumurtlamaydı 3 gün sorunsuz oldu. Ama gel gör ki tutmadı çünkü ben olmayacak yapamayacağız diye öyle bir kasılmıştım ki anlatamam 😅 bi de afedersiniz ama kızlar meni çok azalıyor ya her gün olunca, resmen belli yani azaldığı.
Canım zaten stres sadece kadının yumurta kalitesini etkilemiyor.Erkepinfe sperm kalitesini etkiliyor.Bu çocuk yapma işi ekip işi aslında🤣🤣🤣Kasım ayında dedim top sende ilişki takvimini sen ayarlayacaksın ben kılımı kıpırdatmam,sağ olsun akşam yemeğinden sonra ikimizde moda giriyorduk🤣🤣🤣Biz moda girsek ne olacak henüz biyolojik saatimiz gelmemiş🤷

Canım zaten stres sadece kadının yumurta kalitesini etkilemiyor.Erkepinfe sperm kalitesini etkiliyor.Bu çocuk yapma işi ekip işi aslında🤣🤣🤣Kasım ayında dedim top sende ilişki takvimini sen ayarlayacaksın ben kılımı kıpırdatmam,sağ olsun akşam yemeğinden sonra ikimizde moda giriyorduk🤣🤣🤣Biz moda girsek ne olacak henüz biyolojik saatimiz gelmemiş🤷
Nasıl yapacağız ya bazen çok zor geliyor 😫

Arkadaşlar size bi sorum olcak . Benim bugün yumurtlama günüm . Ve ben her ay yumurtlama ağrısını hissediyorum . Arkadaşlarıma soruyorum çoğu ben hiç hissetmiyorum diyor . Aranızda hisseden varmı ?
Ben bazı aylarda net hissediyorum mesela ama bazı aylarda da hiç farketmiyorum bile ama son zamanlarda net farkındayım ne zaman yumurtladığımın

Ben bazı aylarda net hissediyorum mesela ama bazı aylarda da hiç farketmiyorum bile ama son zamanlarda net farkındayım ne zaman yumurtladığımın
Benim hemen hemen her ay belli ediyor kendni . Genelde akşam çok fazla Ağrı yapıyor . Muhtemelen çatlıyor akşam. Ertesi günde öğlene kadar biraz kendni hissettirip geçiyor . Daha önce gebelik düşünmediğim için bu ağrı ne ağrısı diye genel cerraha gitmiştim . Kadın Doğuma yönlendirmişti . Kadın Doğum söylemişti yumurtlama ağrısı diye 😁

Kızlar çok utanarak sorucam ve okuyan herkesten cevap rica edicem ☺️☺️gün aşırı yada 5 gün üstüste ilişki sizi veya eşinizi zorlamıyor mu 🙈🙈🙈 ben zaten bir yerden sonra robota bağlıyorum , eşimde o kadar gönüllü olmuyor çoğu zaman falso veriyoruz öyle zorlayınca bende soğuyorum iyice ve iş çıkmaza giriyor bizd

Günde bikac damla gelen pembe kahve lekem bugün üçüncü günü ve baya geldi sanırım reglim erken geliyor 😢 bata 7 gün vardı. Çok umutluydum bu ayda mi gol değil be😭
Yerleşmedir o cnm inş.hamilesindir 2 gün sonra kan testi ver cnm ilk gebeliğimde benimde öyleydi

Yerleşmedir o cnm inş.hamilesindir 2 gün sonra kan testi ver cnm ilk gebeliğimde benimde öyleydi
Ay ya inşallah 🥰🥰 bana umut oldun yeniden inşallah vardır. Acaba idrarda çıkar mı yapsam kızımda hiç leke falan olmadı reglden dört gün önce testte silikle öğrenmiştim

Kızlar çok utanarak sorucam ve okuyan herkesten cevap rica edicem ☺️☺️gün aşırı yada 5 gün üstüste ilişki sizi veya eşinizi zorlamıyor mu 🙈🙈🙈 ben zaten bir yerden sonra robota bağlıyorum , eşimde o kadar gönüllü olmuyor çoğu zaman falso veriyoruz öyle zorlayınca bende soğuyorum iyice ve iş çıkmaza giriyor bizde 🤷‍♀️
Canım 3 gündür üst üste ikiliye giriyoruz bizde. Bugün yumurtlama günüm bugünde olur muhtemelen . 2. Gün bendede bi isteksizlik oldu eşime belli etmedim. Ama düşünüyorum gebelik için ilişliye girdiğimiz için oluyor . Normalde ilk evlendiğimizde günde 2 kere de girsen sorun olmuyordu . Şimdi stres bizi böyle yapıyor diye düşünüyorum .

yavrum, 5 gün üstüste tabiki zorlar herkesi zorlar. :KK70: Gün aşırı zorlamaz ama. Yani biz kadınların anatomisi erkekler gibi değil. Benim eşim gün aşırıda hiç problem çıkartmıyor. Ama 3 gün üst üste oldu mesela bu ay hani istekli yapmıyor oda o zaman. Zaten biz bayanlarda öyle istek arzu nerdeeee ben kendi adıma istekli girmiyorum mesela her seferinde

Ama 7 gün önce adet olur mu ki, çok erken değil mi
Bilmiyorum ki canım ya pko var ya herşey olabilir :KK43: şimdi bı erken gebelik testi almaya gidiyorum varsa çıkar heralde ya yoksa Allah büyük. Kani yarın vermeye gitsem pazartesiye beklicek sonuç için

Ay ya inşallah 🥰🥰 bana umut oldun yeniden inşallah vardır. Acaba idrarda çıkar mı yapsam kızımda hiç leke falan olmadı reglden dört gün önce testte silikle öğrenmiştim
Benimde ilk gebelikte oldu 2.de olmadı ikizdi 2.gebeliğim bide dene cnm güzel haber ver bizede😘

Canım ben de senin gibiyim düşünmeden edemiyorum, ki hepimiz aynıyız bence 😁 dün bata 3 vardı test yaptım negatif 😒 o kadar düşünüyorum test için adet gününü bile bekleyemiyorum ☺️ Ben şu an çalışmadığım için, genelde bir şey yaparken kafamı dağıtabiliyorum, mesela örgü örmek, işleme - nakış gibi şeyler iyi geliyor. Pek de anlamam ama Youtude’dan bir şeyler seçip, bakarak öğrenmeyi planlıyorum ☺️ Öyle hem zaman geçiyor hem de kafam meşgul oluyor 🤗 İstersen sen de öyle dene, veya hobi olarak neyi yapmayı seviyorsan onu dene 🤗
Ben de amigurumiye başladım tavşanla kızıma bebek vs de öreceğim. Nakış da yapıyorum iyi geliyor tavsiye ederim.😉

yavrum, 5 gün üstüste tabiki zorlar herkesi zorlar. :KK70: Gün aşırı zorlamaz ama. Yani biz kadınların anatomisi erkekler gibi değil. Benim eşim gün aşırıda hiç problem çıkartmıyor. Ama 3 gün üst üste oldu mesela bu ay hani istekli yapmıyor oda o zaman. Zaten biz bayanlarda öyle istek arzu nerdeeee ben kendi adıma istekli girmiyorum mesela her seferinde
Aslında en sağlıklısı ve dölleme yeteneği olan 72 saatte bir olması ama dayanamıyoruz stres yapıp yumurtlama günümüz geçmesin istiyoruz

X