Daha çok erken bence ovuasyon için. Bence rengliniz bitmemiş tam olarakMerhabalar. Benim adetim tam olarak 2 gün önce bitti. Normalde hiç olmazdı ama bu ay ilk defa adetim bittiği halde koyu çikolata rengi akıntım oluyor. Sizce ne olabilir? Birde ovulasyon testine başlicam bugün bu durumda başlamalı mıyım ?
Normalde 5.gun biter ben 6.gun duş alirdim . Bı daha da lekelenmem olmazdı ama bu ay zaten 2 gün geç oldum. 6.gun duş aldım ama hâlâ az da olsa lekelenmem var. Korktum açıkçası birazDaha çok erken bence ovuasyon için. Bence rengliniz bitmemiş tam olarak
korkacak birşey yok canım iki gün daha sürebilir lekelenmenNormalde 5.gun biter ben 6.gun duş alirdim . Bı daha da lekelenmem olmazdı ama bu ay zaten 2 gün geç oldum. 6.gun duş aldım ama hâlâ az da olsa lekelenmem var. Korktum açıkçası biraz
İnşallah yaa. Çok teşekkür ederim rahatlattiginiz içinkorkacak birşey yok canım iki gün daha sürebilir lekelenmen
Akintin oldugu vakit testini 1 2 gun yaparsin ama emin olmak icin yumurtlaman var mi diye zaten gun asiri olunca dedikleri gibi o regl sonrasi ovulasyonun 10-18 gunler arasini rutin tutmus oluyoruz olacagi varsa Allahtan kuzum biz elimizden geleni yapiyoruz takdiri ondanO zaman testleri rafa kaldırıyorum. Evde de daha iki aya yetecek kadar test vardı.....
gün aşırı yapak madem öyle.
Canım ben de senin gibiyim düşünmeden edemiyorum, ki hepimiz aynıyız benceArkadaşlar herkes stres yapma, düşünmediğin zaman olacak diyorlar da bunu nasıl başaracağız.Asıl mesele zaten bunu nasıl yapacağını bilememek.Çözümü olan ya da ben şöyle unuttum aklımdan çıkardım diyen var mı?
Aslında bende örgü örmeyi severim.ama bu sıra elim gitmiyor en iyisi bende model bakıp başliyim.zor bişey başliyim de başka şeye vakit kalmasınCanım ben de senin gibiyim düşünmeden edemiyorum, ki hepimiz aynıyız bencedün bata 3 vardı test yaptım negatif o kadar düşünüyorum test için adet gününü bile bekleyemiyorum Ben şu an çalışmadığım için, genelde bir şey yaparken kafamı dağıtabiliyorum, mesela örgü örmek, işleme - nakış gibi şeyler iyi geliyor. Pek de anlamam ama Youtude’dan bir şeyler seçip, bakarak öğrenmeyi planlıyorum Öyle hem zaman geçiyor hem de kafam meşgul oluyor İstersen sen de öyle dene, veya hobi olarak neyi yapmayı seviyorsan onu dene
İnşallah canım hepimizeİnşallah Allahım herkese istediği vakit versin evladını .
Kızlar çok utanarak sorucam ve okuyan herkesten cevap rica edicemAmin canım sağol güzel dileklerin için.
Testleri bırak kullanma dedi. Hepsi sitres kaynağı kaynağı dedi. ama gün aşırı diyorlar mesela o da bence sitres kaynağı
Arada bende alıyorum belli bir yaşı geçtikten sonra doktorlar öneriyor. Ama tabi başka bir rahatsızlığa sebebiyet vermemesi için doktor kontrolünde kullanmak lazım.Bir seçenek daha var coraspirin. kanı sulundırıp damarları genişletiyor. Sitresle baş edemiyorsak bunu denesek :I Bir anda geldi aklıma
Ahhh ahhh canımKızlar çok utanarak sorucam ve okuyan herkesten cevap rica edicemgün aşırı yada 5 gün üstüste ilişki sizi veya eşinizi zorlamıyor mu ben zaten bir yerden sonra robota bağlıyorum , eşimde o kadar gönüllü olmuyor çoğu zaman falso veriyoruz öyle zorlayınca bende soğuyorum iyice ve iş çıkmaza giriyor bizde
Bu arada gün aşırı olunca irade ediyoruz bi şekilde ama her gün olunca çoooook zorlanıyoruzAhhh ahhh canımafedersin ama ben geçen ay bu sık birlikle olmaktan ereksiyon problemi ile danışmıştım buraya yani olay başlıyor ama bitmiyordu sık birliktelik olmasının amacı da hamile kalmaktı ben zaten yumurtlama günlerinde hiç zevk alma işine girmiyorum, öyle yatıyorum eşimin yapması gereken şeyi yapmasını bekliyorum yani ben sende iki kat robotlaşmış olabilirim
Cinsel hayatınızın artık korunmasız ve düzenli bir şekilde devam edeceğini ,hemen hamile kalınmayacağını düşünüp kafadan 6-9 ay bu şekilde bir yaşam tarzını benimsediğinizde inanın hamile kalacaksınız.Tabi her hangi bir sağlık probleminiz yoksa...4 tecrübem oldu +1 taneyede kaza süsü verdikArkadaşlar herkes stres yapma, düşünmediğin zaman olacak diyorlar da bunu nasıl başaracağız.Asıl mesele zaten bunu nasıl yapacağını bilememek.Çözümü olan ya da ben şöyle unuttum aklımdan çıkardım diyen var mı?
ya ilk evliyken hiç böle dertlerimiz yoktu ya günde 2 kez olduğu olurdu. ay çok utandım ya :$ ama bebiş için konsantre olmamız lazımBu arada gün aşırı olunca irade ediyoruz bi şekilde ama her gün olunca çoooook zorlanıyoruz
Yaaa bazen keşke o zaman bebek isteseymişim diyorumya ilk evliyken hiç böle dertlerimiz yoktu ya günde 2 kez olduğu olurdu. ay çok utandım ya :$ ama bebiş için konsantre olmamız lazım
Aynen canım benim biraz yaşım var ondan mı diyeceğim ama biz hep böyleydik ilk evlendiğinizden beriAhhh ahhh canımafedersin ama ben geçen ay bu sık birlikle olmaktan ereksiyon problemi ile danışmıştım buraya yani olay başlıyor ama bitmiyordu sık birliktelik olmasının amacı da hamile kalmaktı ben zaten yumurtlama günlerinde hiç zevk alma işine girmiyorum, öyle yatıyorum eşimin yapması gereken şeyi yapmasını bekliyorum yani ben sende iki kat robotlaşmış olabilirim
Doktorun yanında ağlamışlığım varAynen canım benim biraz yaşım var ondan mı diyeceğim ama biz hep böyleydik ilk evlendiğinizden beriYani ben bi şekilde kendimi hazırlasam bile eşim benim hatrım için bebek için ilişkiye giriyorsa dediğin gibi ilişkinin sonu gelmiyor ve kaos Bu psikoloji de beni yoruyor artık.Hele çatlatma iğnesi kullandığım dönemde ilişki günü saati belliyken çok zorlandım ve bu durum beni çok yıprattı
Biz kadınlar bir şekilde yapabiliyoruz da erkekler için öyle değilAynen canım benim biraz yaşım var ondan mı diyeceğim ama biz hep böyleydik ilk evlendiğinizden beriYani ben bi şekilde kendimi hazırlasam bile eşim benim hatrım için bebek için ilişkiye giriyorsa dediğin gibi ilişkinin sonu gelmiyor ve kaos Bu psikoloji de beni yoruyor artık.Hele çatlatma iğnesi kullandığım dönemde ilişki günü saati belliyken çok zorlandım ve bu durum beni çok yıprattı
1 yıldır deniyoruz aslında.1 yıl dolmadan doktorlar da tedavi başlamıyor. Sonra kilom ve düzensizliğim olmamasına rağmen pko çıktı. Stresle prolaktin ve tiroidim yükseldi haşimato tiroidi olduğumu öğrendim. Hsg de bir tüpüm tıkalı çıktı.klomen ve oviterelleden sonra da kist oldu. Doktorum stresten çatlamdığını söyledi ve kısır döngüye girdim. Artık bir süre tedavisiz denemek istiyorum gerçekten ararsan mutlaka bir sıkıntı çıkıyor çünkü.İmtihanımız böyleymişCinsel hayatınızın artık korunmasız ve düzenli bir şekilde devam edeceğini ,hemen hamile kalınmayacağını düşünüp kafadan 6-9 ay bu şekilde bir yaşam tarzını benimsediğinizde inanın hamile kalacaksınız.Tabi her hangi bir sağlık probleminiz yoksa...4 tecrübem oldu +1 taneyede kaza süsü verdik