Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bunu yaptım nasıl

Eklentiler

• IMG_20201203_172107.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 34
Ben nette okudum da kimyasalda rahıme yerleşmıyomuş daha embrıyo yerleşmeden düşüyomuş dogru mu diye merak ettım
Yok canım Rahime yerleşmese gebelik olmaz ki, sadece rahimde uzun vakit geçirmiyor yani çabuk düşüyor. Hatta bazı kimyasal geçirenler rahim bile temizletiyor. Kalıntı kalmasın diye.

Yok canım Rahime yerleşmese gebelik olmaz ki, sadece rahimde uzun vakit geçirmiyor yani çabuk düşüyor. Hatta bazı kimyasal geçirenler rahim bile temizletiyor. Kalıntı kalmasın diye.
Anladım canım gebe kalirsın kimyasalı cıkar boş kesesi cıkar amannn

Hakkında hayırlısı olsun güzel kalpli insan rabbim insallah bu sefer kucağını doldursun mutlaka bilgilendirmeni bekliyorum allahım gonlündekini aklindakini sana hayirlı kılsın seviliyorsun

Kızlar bir şey sorabilir miyim ben iki gün önce test yaptırdım
1 Aralık 2020 Beta HCG 27.1
beklenen adet tarihim de 7 aralık 2020
3 Aralık 2020 beta HCG 111.2 geldi bu değer çok mu yüksek acaba kimyasal gebelikte bu şekilde değer artışı mi oluyor biraz korktum cevap veren herkese şimdiden teşekkürler

Hayır az oluyor. 2 günde 2 katina cikmasi gerek en. Benimde 34.28 den 4 gun sonra 426.8 ya yükseldi.

Kızlar ben yaptığım o testlerden sonra günümü beklemeye karar vermiştim çizgi aramakla uğraşmayayım diye 3-4 gündür dışarı çıktığımızda yürürken alt karnım ağrıyor çok rahatsız edici şekilde eve gelip dinlenince geçiyor. Gebelik olsa onunla ilgili olabilir mı acaba? Umut fakirin ekmeği işte

Canım hiç öyle şeyler kullanmadım.Zaten benim otoimmun sistemim hatalı çalışıyor, hormonlarımda dengesizleşiyor.Bir de onları kullanıyorsam halim ne olur bilmem

Amin canım sağol güzel dileklerin için.

Testleri bırak kullanma dedi. Hepsi sitres kaynağı kaynağı dedi. ama gün aşırı diyorlar mesela o da bence sitres kaynağı
Ah bende bunu diyecektim iş stresi hayat stresi gün aşırı zor. Yani gün aşırı dediği 24 saatte bir mi? Ben mi yanlış yoruyorum.

Biz 6 gündür üst üste değerlendirdik bu ay ama yarın yapmayacağım artık...nasip diyorum.. Bir de covid riski işte çalışıyorum gelince duş al kıyafetleri eşyaları dezenfekte et yemek hazırla ortalığı topla değerlendir sonra yine duş.. Derim kurudu iyice..

Canım gün aşırı dedikleri hergün değilpazartesi,Çarşamba,cuma,pazar diye düşünebilirsin

Ahh aynen bende onu yazdım az önce... 6 gün üst üste yaptık valla yeter dedim kendi kendime.. . Yarın yapmayacağım Allahım inşallah nasip eder.

Zaten 49 kilo kaldım böyle giderse kuruyup gidicem.. Eşimi kandırıyorum canım istiyor diye kendimi de zorla gazlıyorum. Allah affetsin stres olmasın diye..

Bugün kendi kendine bir doyuramadık hatunu diye söylenip güldü halbuki canım çıktı zerre halim kalmadı. Allah isteyenlere güç kuvvet versin

Son düzenleme:
Canım gün aşırı dedikleri hergün değilpazartesi,Çarşamba,cuma,pazar diye düşünebilirsin
Al işte her şeyi yanlış yormuşum yumurtlama testi pik ve pikten sonrasıymış ben 3 gün öncesi başladım. Gün aşırıyı 24 saatte bir anladım ondan hep stres yaptım çok teşekkür ederim

Kuzum ama sende hafif silik çizgi vardı sanki, öyle değil mi? Bence gebelik olabilir

Bu sabah bir daha yaptım yine çok uçuktu 2.çizgi hamile olsaydım koyulaşması gerekmez miydi?
Evet kuzum koyulaşmadı gerekirdi. Ama hemen çıkıyor mu o pembelik? Gerçi koyulaşmaması negatif demek... Ama bi dakika hep aynı test markasını mı kullanıyorsun? Farklı bir markayla denesen?

Al işte her şeyi yanlış yormuşum yumurtlama testi pik ve pikten sonrasıymış ben 3 gün öncesi başladım. Gün aşırıyı 24 saatte bir anladım ondan hep stres yaptım çok teşekkür ederim
Canım madem yanlış anlamışsın.Şöyle örneklendirmeler yapalım.Mesela regli periyotun 30 gün diyelim.Sen 1 Aralık'ta regli olduysa 5 ile 8 gün sürdü ise sen 8 aralıktan itibaren çalışmalara başlasam yeterlidir.Doktor benim regli dönemim 26 gün sürdüğü için 26-14=12 yani 10 ile 12 .günlerde yumurtlaman oluyor.
Reglinin 8-10-12-14-16.....günlerini ya da 7-9-12-13-15-17...günlerini değerlendirmen yeterli değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…