Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ya ne güzellll Allahın izniyle sendende hayırlı haberler beklıyoruz ozamannn

Canım ateşin düşmemesi güzel ama lekenin iki anlamı var biliyorsun, umarım yerleşmedir. Ateş bazen reglde düşer, bekleyip göreceğiz umarım güzel haberi verirsin
Benim 3 gün felan leke gelir sonra aktif kanama başlar.
Ateşin düşmesi için yoğun kanamalı mi olması gerekiyor acaba

Erken vermiş olabilirsin ama sabret gecikmenin 3. gününde kan ver bence :)

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım benim. İnşallah yuvanıza hayırlı bir evlat olsun eli ayağı düzgün olsun cinsiyet ne olursa olsun. Tekrar tekrar gözün aydın olsun eşine yapacağın süprizide bizimle paylaşırsan mutlu oluruz bizede fikir olur hem mutluluğunuzla bizde mutlu oluruz. Ayy ne güzel duygular rabbim el açmış kimler bekliyorsa hepimizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

ama söylemesi bir kolay ki :) bende dayanamam ama erken yapmak çok yıpratıcı oluyor senin için söylüyorum.kan vermek yerine kaset test yap boşuna canını yaktırma
Bende başkası a
ama söylemesi bir kolay ki :) bende dayanamam ama erken yapmak çok yıpratıcı oluyor senin için söylüyorum.kan vermek yerine kaset test yap boşuna canını yaktırma
Ben öyle bir ruh hastasıyım ki kaset testi birsuru tane alırım sonra da beş tane damacana ve 64 lu solo peçete alırım onun için en temizi bana kan vermek

Çok can sıkıcı bir durum bizzat çok yeni yaşadım seni iyi anlıyorum ama insan artık yeri geliyor dumur oluyor yani zaten hassas dönemlerdeyiz birde böyle garip şeyler yaşayınca kafalar iyice karışıyor hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…