- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.481
video linkini atabilir misin ben de izlesem tatlım :)Bi videosu var tek tek izledim bütün ürünleri anlatıyor. Kendim için uygun olanları aldım. İlla bi sağlık problemin olması gerekmiyor zaten kullanmak için
regli gelip gelmeyeceğine karar verirse ben zaten bir süredir yapıyordum- tam gaz devam ederiz hep beraber :)O zaman sporları yaptık mı diye de takipleşelim hem birbirimizi motive ederiz
Canım ateşin düşmemesi güzel ama lekenin iki anlamı var biliyorsun, umarım yerleşmedir. Ateş bazen reglde düşer, bekleyip göreceğiz umarım güzel haberi verirsin@Deepblues @pozitifbiri @fnd_50Papatyamaviss
Kizlar yarın bat gunumdu. Biraz önce kahverengi leke geldi. Ama ateşim düşmemiştiEki Görüntüle 3177829
al bakalımvideo linkini atabilir misin ben de izlesem tatlım :)
Ya ne güzellllAAİİYYY biz de seni seviyoruz sen de iyi ki varsın canımm :) biz de 2013 ten beri beraberdik, 2018 sonuna doğru evlendik, ilk yıllar biz de aynı sizin gibi düşünerek bebek beklesin dedik, artık çok istiyoruz Allah nasip ederse :)
Ne sporu yapcaz. YouTube dan mıOlur bana uyar
inşallah canım benim, burda birbirimize bebişlerimizin minik ayaklarının fotosunu atıcaz daha inşallah :))Ya ne güzellllAllahın izniyle sendende hayırlı haberler beklıyoruz ozamannn
ay lav yu beybiee hemen izliyorumal bakalım
Me tooay lav yu beybiee hemen izliyorum
2 gün olmalı canım iki kan arasında o şekilde doğru sonuç elde edilir. Sabırlı ol canım olmasında da olmamasında da vardır bir hayrBugün kan versem doğru sonuç alabilir miyim
Benim 3 gün felan leke gelir sonra aktif kanama başlar.Canım ateşin düşmemesi güzel ama lekenin iki anlamı var biliyorsun, umarım yerleşmedir. Ateş bazen reglde düşer, bekleyip göreceğiz umarım güzel haberi verirsin
hayır canım çok örnek var bulup sana atayımBenim 3 gün felan leke gelir sonra aktif kanama başlar.
Ateşin düşmesi için yoğun kanamalı mi olması gerekiyor acaba
Erken vermiş olabilirsin ama sabret gecikmenin 3. gününde kan ver bence :)Benim adetim çok düzenlidir normalde.bugun olmam gerekiyordu ama olmadım dayanamayarak 4 gün önce gidip kan verdim negatifti iki gündür adet olacakmışım gibi ağrım vardı.Bugun oda kesildi.Normalse hiç ağrım olmam hissetmem bile lavaboya gitmeden acaba tst için erken mi davrandim
Sabırsiiiz benErken vermiş olabilirsin ama sabret gecikmenin 3. gününde kan ver bence :)
ama söylemesi bir kolay ki :) bende dayanamam ama erken yapmak çok yıpratıcı oluyor senin için söylüyorum.kan vermek yerine kaset test yap boşuna canını yaktırmaSabırsiiiz ben
Ne sporu yapcaz. YouTube dan mı
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım benim. İnşallah yuvanıza hayırlı bir evlat olsun eli ayağı düzgün olsun cinsiyet ne olursa olsun. Tekrar tekrar gözün aydın olsun eşine yapacağın süprizide bizimle paylaşırsan mutlu oluruz bizede fikir olur hem mutluluğunuzla bizde mutlu oluruz. Ayy ne güzel duygular rabbim el açmış kimler bekliyorsa hepimizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Güzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suanbu yuzden sizle paylaşcammm vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ
Bende başkası aama söylemesi bir kolay ki :) bende dayanamam ama erken yapmak çok yıpratıcı oluyor senin için söylüyorum.kan vermek yerine kaset test yap boşuna canını yaktırma
Ben öyle bir ruh hastasıyım ki kaset testi birsuru tane alırım sonra da beş tane damacana ve 64 lu solo peçete alırım onun için en temizi bana kan vermekama söylemesi bir kolay ki :) bende dayanamam ama erken yapmak çok yıpratıcı oluyor senin için söylüyorum.kan vermek yerine kaset test yap boşuna canını yaktırma
Ben o günün gecesi olduğu için 00.00 geçse bile günün gecesi diye düşünüp o günü kaydediyorum.Kızlar birşey sorucam mesela bugün ayın 16si ama gece 12 den sonra ilişki yapıyorsunuz takvimde hangisini baz aliyorsunuz sizler
Çok can sıkıcı bir durum bizzat çok yeni yaşadım seni iyi anlıyorum ama insan artık yeri geliyor dumur oluyor yani zaten hassas dönemlerdeyiz birde böyle garip şeyler yaşayınca kafalar iyice karışıyor hakikaten.Ben inan hiç anlamadım canım 2 gün yaklaşık sadece kahve küçük küçük lekelenme oldu bir iki, dün gece de sildiğimde kırmızı geldi , tamam dedim adet geliyor kırmızı görünce, yazdım hatta buraya da. ama bugün sıfır. ne şimdi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?