- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.041
Yazdırma kendini direkt anneler grubuna gidersin inşallahPapatyamaviss acaba beni eklemişmiydi yeniyim özellıkle yazmam gerektıgını bılmıydum tabii cok sorry
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı haberlerini bekliyoruzz inşallah
16sında da mı varKırmız kart yedirmişsinde kendine, adeti gelene koyuyor Papatyamız onu.
16 sı sabah toplu test töreni var katılımı bekleriz
Kuzucum yeter zaten daha ne olsunpozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues bu da benden gelsin, 7 8 9 u değerlendirdik ama sonrası yok. Benim boğazlar fenaa
16 sında başlayalım YaaKuzucum yeter zaten daha ne olsunpazar gunu baslıcam testlere sende bana arkdas olursun
Sen akşam eve git benceYa bugün eve gitmiyeyim diyordum yarın pik olur diye ama kararsız kaldım iyice
Akşam mı pik olur sabahmı olur kararsız kaldım ya
Canım umudunu hiç kaybetme Allah izin verirse olucak inşallah yanlış hatırlamıyorsam aşılama olmuştun bu ay bazen geçte çıkabiliyormuş Rabbım temiz ahlaklı Salih evlatlar versin inşallah nefes aldığımız sürece umut hep varÇizgi yok hiç bugün. Gitti umutlar
Daha noooosssuuuun bundan sonra heyecanlı bekleyiş başlasınnnnnpozitifbiri Papatyamaviss @fnd_50 @Deepblues bu da benden gelsin, 7 8 9 u değerlendirdik ama sonrası yok. Benim boğazlar fenaa
Benım yumurtlama 10 unda olduya ondan kuzu.tamam senı mı kırcam cumartesıden baslayalım ortayı bulalım16 sında başlayalım Yaadayanamammm
Bilmiyorımki hepınızde olmustur belkiii gülceksniz belki ama bi korku sarıyoo böyleKız kalk git test al, şimdi ekrandan uçacağım sanacanımcım şaka bir yana, zaten daha yeni başlamışsın, bu neyin korkusu... Çok güzel bir haber alabilirsin ve bunu eşinle ve sevdiklerinle paylaşabilirsin... Olmazsa da önündeki maçlara bakarsınız... Haydiii bekliyoruz... 1 saat sana musade. Testi al yap, sonuç ne olursa olsun, moral bozmadan bizle paylaş
Kuzum benide eklermisin listeyekıız ne benı ne @fnd_50 'yi götüremiyorsun yanasıl oldu bu ıs o değil hanı post acan hamıle kalıyordu ya
Ayy öyle mii diyosun yaaYazdırma kendini direkt anneler grubuna gidersin inşallah
Evet canim aşılamaydi benim. Allah razı olsun, umut kesmek doğru değil ama çizgiyi görmeyince hevesim kırıldı. İnşallah canım hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsunCanım umudunu hiç kaybetme Allah izin verirse olucak inşallah yanlış hatırlamıyorsam aşılama olmuştun bu ay bazen geçte çıkabiliyormuş Rabbım temiz ahlaklı Salih evlatlar versin inşallah nefes aldığımız sürece umut hep var
Canim 1 hafta gecikme olmuş daha neeeAyy öyle mii diyosun yaaAllahım beni burda siz heyecanlandırdınız vallaha cunku bunu sadece en yakın arkadasımla paylastım o gecikmissindir olabilir bi iki gun daha bekle dedi sizde böyle siyince içime kurt dusuyoo. Böyle bir mucizeyi Allahım herkese yasatsın eminimmm hepimizzzz mükooo Anneler olucazzz
Kızlar testin pik yaptığı günden itibaren mi saymaya başlıyorsunuz yoksa pik yapıp silikleştiği günden itibaren miBenım yumurtlama 10 unda olduya ondan kuzu.tamam senı mı kırcam cumartesıden baslayalım ortayı bulalım
Gebe arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır ama artışın az geldi. İnşallah sağlıklıdır ama değilse bile üzülme en azından gebe kaldığını gorebildin birdaha denersinKizlar ilk defa hamile kalıyorum yardımcı olun lütfen. Cuma 17.80 di bugün 25.72 aynı yerde yaptırdım. Doktor fazla umitlenme dedi progestan 200 mg hap verdi Çarşamba testi tekrarla dedi. Benim gibi olan ve bebeği tutunan var mı daha önce lütfen yardımcı olun
Canım eski topikte bir arkadaş 5vega 6 küsürle öğrenmişti sonra 4 lere düşmüştü sonra yeniden yükseldi. Bence içini ferah tut, hayırlısı neyse o olsunKizlar ilk defa hamile kalıyorum yardımcı olun lütfen. Cuma 17.80 di bugün 25.72 aynı yerde yaptırdım. Doktor fazla umitlenme dedi progestan 200 mg hap verdi Çarşamba testi tekrarla dedi. Benim gibi olan ve bebeği tutunan var mı daha önce lütfen yardımcı olun
Ben pık oldugu gunden basladım saymaya kuzucumKızlar testin pik yaptığı günden itibaren mi saymaya başlıyorsunuz yoksa pik yapıp silikleştiği günden itibaren mi
Kız yok ben başka ildeyim eşim başka ilde yani evime gitmeliyimGün içinde mibol şans kuzu
Gidiyorum gidiyorum biletimi aldımSen akşam eve git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?