Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çizgi yok hiç bugün. Gitti umutlar
Canım umudunu hiç kaybetme Allah izin verirse olucak inşallah yanlış hatırlamıyorsam aşılama olmuştun bu ay bazen geçte çıkabiliyormuş Rabbım temiz ahlaklı Salih evlatlar versin inşallah nefes aldığımız sürece umut hep var

Bilmiyorımki hepınızde olmustur belkiii gülceksniz belki ama bi korku sarıyoo böyle hayır hayır moralim bozulmaz cunku olsa süpriz olmuş olcak bana beklesıgım bısı degıld suan Ama alcam alcam test bugun alamaybilirimde amaaa ilk sana yazcam Rabbim herkeseeee en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallaahh

Yazdırma kendini direkt anneler grubuna gidersin inşallah
Ayy öyle mii diyosun yaa Allahım beni burda siz heyecanlandırdınız vallaha cunku bunu sadece en yakın arkadasımla paylastım o gecikmissindir olabilir bi iki gun daha bekle dedi sizde böyle siyince içime kurt dusuyoo. Böyle bir mucizeyi Allahım herkese yasatsın eminimmm hepimizzzz mükooo Anneler olucazzz

Evet canim aşılamaydi benim. Allah razı olsun, umut kesmek doğru değil ama çizgiyi görmeyince hevesim kırıldı. İnşallah canım hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun

Canim 1 hafta gecikme olmuş daha neee baksana bana çaresiz çaresiz her gün test yapıyorum sen de daha fazla bekletme test yap

Kizlar ilk defa hamile kalıyorum yardımcı olun lütfen. Cuma 17.80 di bugün 25.72 aynı yerde yaptırdım. Doktor fazla umitlenme dedi progestan 200 mg hap verdi Çarşamba testi tekrarla dedi. Benim gibi olan ve bebeği tutunan var mı daha önce lütfen yardımcı olun

Gebe arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır ama artışın az geldi. İnşallah sağlıklıdır ama değilse bile üzülme en azından gebe kaldığını gorebildin birdaha denersin sağlıksız gebeligin başlarda sonlanması daha hayırlı oluyor..

Canım eski topikte bir arkadaş 5vega 6 küsürle öğrenmişti sonra 4 lere düşmüştü sonra yeniden yükseldi. Bence içini ferah tut, hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…