Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Elbette hepimiz için öncelikli olarak en önemlisi o hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar Bak daha varmış regl ina henüz hiçbişey belli değill

Böyle koyul

Koyulaşmaya başlayınca günde ıkı yap mutlaka
Eve gideyim mi ya yarın gideyim diyordum bide bugün değerlendirdik yarın pik oldu diyelim benim 2 günde çatlıyor yumurta 4 gün üst üste spermin kalitesini etkilermi acaba kafamda deli sorular

Bu akşamı değerlendirmeni öneririm canim hazırda sperm bulunsun belki yarın pik olmadan siliklesir herkesin yumurtlamasi iki gün sürmüyor
Daha önce 2 gün yumurtlama 1 günde çatlama sürmüştü ama haklısın ona güvenmemek lazım en iyisi ben bugün eve gideyim

Ya kızlar selam bende katılmak istiyorum ama sat bat ne neye göre yazıcam bilgi verir misiniz aranıza yeni katıldımm

Cey1an canım bu sabahta test yaptın mı, ben mi kaçırdım. Yaptıysan tekrar atsana çok mutlu oluyorum çift çizgili testleri görünce
Yaptım canım atmadıydım dur yollim. Darısıda inşallah sizlere olsun kuzum

Eklentiler

• IMG_20221212_105401.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 62
Sonra kaçırdim diye üzülme, gözümüz kulağımız yumurtlamada bulmuşken kaçırma
Ay valla haklısın bak yemeğe gittim geldim 1 saat geçti kurudu dahada belirgin bence akşama bile pik olabilirmiş yada gün içinde kesinlikle eve gitmeliyim

Eklentiler

• IMG_20221212_124321.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…