- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.001
Bu akşamı değerlendirmeni öneririm canim hazırda sperm bulunsun belki yarın pik olmadan siliklesir herkesin yumurtlamasi iki gün sürmüyorYa bugün eve gitmiyeyim diyordum yarın pik olur diye ama kararsız kaldım iyice
Akşam mı pik olur sabahmı olur kararsız kaldım ya
Elbette hepimiz için öncelikli olarak en önemlisi o hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarDua ederken hep sağlıklı hayırlı evlat istiyorum zamanını Allah daha iyi bilir ama aşılamadan umutluydum daha garantiydi eski tedavilere göre. Hala adet olmadım 2 gün falan var dediğin gibi hayırlısı böyle demeksağol canım benim
Eve gideyim mi ya yarın gideyim diyordum bide bugün değerlendirdik yarın pik oldu diyelim benim 2 günde çatlıyor yumurta 4 gün üst üste spermin kalitesini etkilermi acaba kafamda deli sorularBöyle koyul
Koyulaşmaya başlayınca günde ıkı yap mutlaka
Aynen ben de bekliyorumCey1an canım bu sabahta test yaptın mı, ben mi kaçırdım. Yaptıysan tekrar atsana çok mutlu oluyorum çift çizgili testleri görünce
Ay yapayım gitsin ya içimde kalacağına testim gitsinBence akşam da yap
Ay hadi İnşallah güzel haberlerle dönerizSabah aksam yap artık canm 3 gun boyunca piki kacırmahadı hayırlısı
İnşallah bu son bekleyişler olur kuzumElbette hepimiz için öncelikli olarak en önemlisi o hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarBak daha varmış regl ina henüz hiçbişey belli değill
Foto atsana canım ona göre yorumlayalım, senin dpo süren nedir? Umut vaad ediyor bu tabloEki Görüntüle 3175550
olsa bence cıkardı gıbı @Deepbluesfnd_50 pozitifbiri hayalı cızgıler cıkıyor yıne testte bekleyınce ama olsa artık gozukur du bence
Daha önce 2 gün yumurtlama 1 günde çatlama sürmüştü ama haklısın ona güvenmemek lazım en iyisi ben bugün eve gideyimBu akşamı değerlendirmeni öneririm canim hazırda sperm bulunsun belki yarın pik olmadan siliklesir herkesin yumurtlamasi iki gün sürmüyor
Sonra kaçırdim diye üzülme, gözümüz kulağımız yumurtlamada bulmuşken kaçırmaDaha önce 2 gün yumurtlama 1 günde çatlama sürmüştü ama haklısın ona güvenmemek lazım en iyisi ben bugün eve gideyim
Aynen tabi umut hep varBelki de. Esim çarşambaya kadar umudum var diyor ama benim yokbu aya ara vereceğiz zaten takviyeye başlar
Çıkmadı bebeğim beklemedeyim
Ya kızlar selam bende katılmak istiyorum ama sat bat ne neye göre yazıcam bilgi verir misiniz aranıza yeni katıldımmAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Papatyamaviss 10 Kasım 15 Aralıkfnd_50 13 Kasım 13 Aralık@Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman @smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık
savascii 22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
3 Aralık 31 Aralık@melegim can
31 Kasım 25 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 5 Aralık 31 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 30 Kasım 27 Aralıkpozitifbiri @yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 26 Kasım 24 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 Aralık@zorunlualanlar 11 Kasım
2 Aralık Niqu @Angels900 11 Kasım 2 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 AralıkG gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 KasımT TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık@yelif10 27 Kasım 27 Aralık@imagination forever 27 Kasım 22 Aralık@mutluanne2779 09 Kasım 7 Aralık@Mervenur277 27 Kasım 23 Aralık@Karakuzu12 11 Ekim 9 Aralık@Sirius2023 28 Kasım 27 Aralık@gulumse02 5 Aralık@Hayat sevince guzel27 9 Kasım 9 Aralık@bitliKedi 01 Kasım 27 Aralık@Hayirlisi123 6 Kasım 7 Aralık@genc1kadin 14 Aralık@esma324546 8 Aralık @nazende333 @Veziir 21 Kasım 21 Aralık @Gezenlady 20 Kasım 18 Aralık
@monimoni 17 Aralık @Kaplann @mrblt
Yaptım canım atmadıydım dur yollim. Darısıda inşallah sizlere olsun kuzumCey1an canım bu sabahta test yaptın mı, ben mi kaçırdım. Yaptıysan tekrar atsana çok mutlu oluyorum çift çizgili testleri görünce
Sat: son adet tarihiYa kızlar selam bende katılmak istiyorum ama sat bat ne neye göre yazıcam bilgi verir misiniz aranıza yeni katıldımm
Ay valla haklısın bak yemeğe gittim geldim 1 saat geçti kurudu dahada belirgin bence akşama bile pik olabilirmiş yada gün içinde kesinlikle eve gitmeliyimSonra kaçırdim diye üzülme, gözümüz kulağımız yumurtlamada bulmuşken kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?