ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

Bol su içmeyi unutmayalım ve tabii ki yeşil çay yada beyaz çay. Kafein tüketimimizi sınırlandıralım. Ben mesela bugün 1 sade türk kahvesi ile kalacağım çok zor olsa da benim için :)

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2024-12-02 112056.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-02 112056.png
    43,4 KB · Görüntüleme: 20
aldım ama eve attım hiç çiğnemedim aralıklı oructa kahvaltıdan sonra mı çiğnenmeli
Açıkçası ben öyle bir zamanı olduğunu hiç duymadım, bana açlık hissi gelince ve canım tatlı isteyince çiğniyorum. Hatta sandaloz sirkesi almıştım onunda kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Benim tatlıya olan düşkünlüğümü bitirmişti :)

Selamlar 69 ile başladım

İlk öğün 12:30 kahvaltımı yaptım listem benzer ama biraz farklı olursa olur mu 😇

Kahvaltı
Omlet , 1 dilim tbe, 1 dilim peynir, yeşillik, 5-6 zeytin, 5-6 fındık

Ara öğün
Kivili maydanozlu limonlu Shake düşünüyprum

Akşam
Salata + 1 porsiyon hamsi

Spor da mutlaka 40 dk tamamlıcam Leslie bisiklet gibi

Sabahtan hazırladığım sirkeli suyumu içtim, 1 tk. çörek otu yağı aldım arkasından.

Ancak 14.15'te kahvaltımı edebiliyorum :)

Eklentiler

• DİY1.jpg
    DİY1.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba bende ıkı aya yakındır dıyet ve spor yapıyorum . Bugun dubaı cıkolatası yaptım yıcem😅 cok pıs bozasım var bende varım ınsllah bugun sporumu yaparım
75 ile başladım şimdi 67 yim başarılar
Bir 60 en azından gormek ıstıyorum

Selamlar 69 ile başladım

İlk öğün 12:30 kahvaltımı yaptım listem benzer ama biraz farklı olursa olur mu 😇

Kahvaltı
Omlet , 1 dilim tbe, 1 dilim peynir, yeşillik, 5-6 zeytin, 5-6 fındık

Ara öğün
Kivili maydanozlu limonlu Shake düşünüyprum

Akşam
Salata + 1 porsiyon hamsi

Spor da mutlaka 40 dk tamamlıcam Leslie bisiklet gibi
Sizinde kilonuzu ekledim listeye :) Hala katılacağım diyip kilosunu yazmayanlar var galiba onlar caydılar :) Neyse biz yolumuza devam edelim.

Merhaba kızlar :)

Aralık ayında güzel bir grup olalım istiyorum. Diyetisyen listeleri ve çok iyi detox listeleri var elimde. Bunları beraber uygulayıp, aynı yolda devam edebileceğim arkadaşlar arıyorum. Tabii ki sizlerin de tavsiye ve önerileri de harika olur.

1 Aralık pazar günü en güzel kahvaltımızı edip 2 Aralık pazartesi günü mis gibi bir güne uyanarak listemize uyalım diyorum.

Gruba katılmak isteyenler konuyu takipte kalsınlar ve isimlerini yazsınlar :)

Şimdiden hayırlı olsun, hedefim yeniyıla girerken 5 kilo vermiş olmak :))
Takipteyim

Ben de bugün sabah sirkeli suyumu içtim, ilaveten bir litre kadar su içtim. 12 gibi yoğurtlu yulaflı meyve hazırlayıp yedim. Akşam 5 gibi de bir küçük boy ton balığı ve fırına verdiğim sebzeleri yedim. İki kupa kadar da yeşil çay içtim. Suyu içmeye devam ettim :)

Sizinde kilonuzu ekledim listeye :) Hala katılacağım diyip kilosunu yazmayanlar var galiba onlar caydılar :) Neyse biz yolumuza devam edelim.
Ben 18 den sonra yemek yemedim şu an açım 😁 bir faydasını görürüm inş hadi bakalım en azından yeni yıla 64 ile girsem 5 kg çok güzle olur benim için pantolonlarım ferahlar şimdi çok dar oluyor 😔

X