ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

Pazartesi gönderdiğiniz detoksla başlayalım ama sizden ricam carsamba gunu sabahtan yada sali akşamı diyet listesini paylaşırsanız Çarşamba günü pazar kuruluyor alisveris yaparım ona göre :)

Ay evet öyle cidden, işin kötü yanı bu kadar bilip edip hiçbir şey yapmayıp ertelemek 😂😂
Ama neyse bu defa da birlikte gazlamayı denicez. Benim bi 10 kg vermem lazım valla😂 evlilik sonrası son 1,5 yılda homidi homidi yiyip yiyip aldım 😂
Hadi hayırlısı ben şükür bılip uygulayan taraftayim🤣 4 sene önce 86 kg görünce kendime dedim.ki dur tatlım maşallah panda gibi yusyuvarlak oldun zaten boy yok duba gibiydim🤣 Şükür 3 seneden fazladır 55 57 arada 58 kusurede çıksa koruma yapmayı başardım şimdi yas olmuş 34 ilerisi için biraz yatırım adına 52 kg gormek istiyorum ki kendime kilo alabilme aralığı birakabileyim yas ilerledikçe vermek oldukça zor olacak dilerim sizlerde hedef kilolarınıza sağlıkla gelirsiniz ama.bu süreçte en önemlisi ne olursa olsun vazgeçmeyip devam etmek

Detox Listesi: (3 GÜN)

1.Gün:
-Sabah aç karnına 0.5 lt Ilık su+ 1yk. sirke (ananas, alıç, elma yada biberiye olabilir)

Kahvaltı: (8.00-14:00 saatleri arasında:KK66:
-1 yk. zeytinyağında önce yarım çay kaşığı zerdeçal ve az karabiber karıştırıp bol yeşillikler ekliyoruz biraz soteleyip üzerine 2 adet çırpılmış yumurta ekleyin.
-Yanında salatalık, yeşil biber veya 1 yk. lor peynir yiyebilirsiniz.
- 5 adet zeytin

Ara:
Sade kahve yada yeşil çay ve salatalık

Akşam: ( İlk öğününüzle arasında 6-8 saat olmalı. Yani eğer kahvaltıyı 11.00'de yaptıysanız 17.00-19.00'da yenmeli.)

-120 gr ızgara tavuk
YADA
-Diet ton balıklı salata
YADA
-4 köfte
(Bunların yanında 1 kase yağsız limonlu salata yiyebilirsiniz.)

2. Gün:
-Sabah aç karnına 0.5 lt Ilık su+ 1yk. sirke (ananas, alıç, elma yada biberiye olabilir)
-Sade kahve + 2 kuru kayısı

Öğle: (12.00-15.00)
  • 1 Çorba kasesi makarna yada greçka
  • Salata ( 1yk. zeytinyağı ve 1 limon sıkılmış) + salatanıza sumak ekleyebilirseniz harika!

Akşam: (18.00-20.00)
- Öğlenin aynısı
YADA
- Salata+1 kase keten tohumu eklenmiş yoğurt

3. Gün:

Kahvaltı: (08.00-12.00)
-1 su bardağı kefir YADA ev yoğurdu
-İçine 1 yk. dondurulmuş vişne veya 4 çilek veya 8 frambuaz ekleyip blenderla bızzttlatıp içiyoruz.
(İçine tarçın,chia ve 1tk. keten tohumu koyabiliriz.)

-4 yk. zeytinyağlı bamya
YADA
-4 yk. kabak yemeği
- Yanında yarım kase yoğurtla yapılmış cacık ve içine pulbiber+nane ekleyelim.

- Öğlenin aynısı
YADA
- 1 haşlanmış yumurta+2 salatalıkla yapılmış yarım kase cacık

Kızlar bu benim diyetisyenim bana verdiği detox listesiydi, benim buna ek olarak yaptıklarım;

-Sabahları mutlaka 1tk. çörek otu yağı içiyorum,
-Probiyotik hap kullanıyorum;
-Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka,
-30-40dk. (en az yürüyüş),
-Haftada 2 gün pilates,
-En geç 23.00'te uyku,
-Günde 3lt. (en az) su,
-Meditasyon

Bence bu listeyle başlayalım, hem arınmış oluruz hemde daha ciddi bir başlangıç olur yeni ayımıza :)
Merhaba :)

Ben asagi yukari boyle besleniyorum :) ben de katilayim grubunuza

Ben zencefil, zerdeçal, karabiber ve kirmizi biberi karistirdim. Sabahlari icine azicik zeytinyagi koyup bir kasik bu karisimdan yutuyorum ilk suyumla birlikte. Hem metaboluzma hizlandirmayi hem bagisiklik güçlendirmeyi hedefliyorum.

Su an 77 kiloyum. Mayısa kadar hedefim 68.

Alemsinnnn var yaaa 🤣🤣

BASARIRSINNNN
KENDINE GUVEN canım 5 6 kg bise değil evet biraz yavaş gidiyor ama şöyle düşün 20 30 kg fazlası olanlar varken ve bu yolda pes etmeden ilerlemeye calisirlarken 5 6 kg nun lafımı olur 😊 nasıl besleniyorsun bilmiyorum aktifmisin günlük hayatta ay kadının konusunu gasp etmiş gibi oldum ama hakkını helal etsin Canan hanımda pes etme kendine inan ve ulaşılır küçük.hedefler koy önüne
Çok aktif değilim ve bu saatlerde inanılmaz tatlı yemek istiyorum:KK43:((

Hadi hayırlısı ben şükür bılip uygulayan taraftayim🤣 4 sene önce 86 kg görünce kendime dedim.ki dur tatlım maşallah panda gibi yusyuvarlak oldun zaten boy yok duba gibiydim🤣 Şükür 3 seneden fazladır 55 57 arada 58 kusurede çıksa koruma yapmayı başardım şimdi yas olmuş 34 ilerisi için biraz yatırım adına 52 kg gormek istiyorum ki kendime kilo alabilme aralığı birakabileyim yas ilerledikçe vermek oldukça zor olacak dilerim sizlerde hedef kilolarınıza sağlıkla gelirsiniz ama.bu süreçte en önemlisi ne olursa olsun vazgeçmeyip devam etmek
Maşallah sana helal valla bravoo 👏🏻🤩♥️
Bana de normalde hep safinaz denilirdi 😂 kilo almak için spor ve diyet yapmıştığım vardır yiyip yiyip alamayan sinir tiplerdendim hep, en sonunda nazar oldum😂😂 şakası bi yana 27 yaş çok kritik bi yaş hep söylerim, kimse bana bir şey olmaz demesin. Bana olduysa herkese olur oluyo da zaten daha hiç şaşmadım😂Metabolizma yavaşlamaya başlıyo, bi de masa başı iş sonrasında covid dönemi kapanma derken o dönem 10 kg almıştım hoşuma da gitmişti. 30lardan sonra herkes bak dikkat et vermesi zor oluyo dese de çok dinlemedim ben ilk defa balık etli kıvama geldiğim için hoşuma gidiyodu. Düğün öncesi falan baya kasıp vermiştim tabi eskisi gibi değildim(zaten öyle olmak da hiçbir zaman istemiyorum 52 kg dayken bana s taytlar bile bol geliyodu.) sonra düğün sonrası bi saldık o biçim😁, bi de yurtdışına yerleştik geldik buranın yemekleri de uff çok güzel ye babam ye 😂 aynı yaştayız bu arada. Allahtan benim boyum var kaldırıyorum ama artık at gibi avrat moduna da geçtim bi dur demek gerekiyo oturursa bu kilolar eyvah. zaten gebelik planlamam da var o yüzden bu süreçte ne kadar verirsem o kadar kar ♥️
ayy başlıyoruz o zaman pazartesiye hadi bakalım 😎

Çok aktif değilim ve bu saatlerde inanılmaz tatlı yemek istiyorum:KK43:((
Seni çok iyi anlıyorum hemen sıcak 1 bardak suya 1 kabuk tarçın veyahut tarçınlı Türk kahvesi hiçbiri kesmediyse en zararsizindan bir parça bitter en az yüzde 60 kakao olanlardan

Üzgünüm ben katılamayacağım , diyet gruplarında bir süre aktif katılımla güzel yol aldım ama şu an zaten vakit ayıramam diye orda izne ayrıldım. Burda da maşallah yoğun bi yazı durumu var ben takip edemem size başarılar 💜

Maşallah sana helal valla bravoo 👏🏻🤩♥️
Bana de normalde hep safinaz denilirdi 😂 kilo almak için spor ve diyet yapmıştığım vardır yiyip yiyip alamayan sinir tiplerdendim hep, en sonunda nazar oldum😂😂 şakası bi yana 27 yaş çok kritik bi yaş hep söylerim, kimse bana bir şey olmaz demesin. Bana olduysa herkese olur oluyo da zaten daha hiç şaşmadım😂Metabolizma yavaşlamaya başlıyo, bi de masa başı iş sonrasında covid dönemi kapanma derken o dönem 10 kg almıştım hoşuma da gitmişti. 30lardan sonra herkes bak dikkat et vermesi zor oluyo dese de çok dinlemedim ben ilk defa balık etli kıvama geldiğim için hoşuma gidiyodu. Düğün öncesi falan baya kasıp vermiştim tabi eskisi gibi değildim(zaten öyle olmak da hiçbir zaman istemiyorum 52 kg dayken bana s taytlar bile bol geliyodu.) sonra düğün sonrası bi saldık o biçim😁, bi de yurtdışına yerleştik geldik buranın yemekleri de uff çok güzel ye babam ye 😂 aynı yaştayız bu arada. Allahtan benim boyum var kaldırıyorum ama artık at gibi avrat moduna da geçtim bi dur demek gerekiyo oturursa bu kilolar eyvah. zaten gebelik planlamam da var o yüzden bu süreçte ne kadar verirsem o kadar kar ♥️
ayy başlıyoruz o zaman pazartesiye hadi bakalım 😎
Ah canım Rabbım sağlıkla nasip etsin kuzucugunu inşallah o zaman mutlaka ver canım ne kadar sağlıklı bir bedenle hamile kalırsan o kadar güzel bir hamilelik süreci olur ben gruba katılamayacağım ama ne zaman destek istersen yaz buralarda olurum

Ah canım Rabbım sağlıkla nasip etsin kuzucugunu inşallah o zaman mutlaka ver canım ne kadar sağlıklı bir bedenle hamile kalırsan o kadar güzel bir hamilelik süreci olur ben gruba katılamayacağım ama ne zaman destek istersen yaz buralarda olurum
Çok tatlısın çok teşekkür ederimm 😍♥️amin🙏🙏

Ben şahsen liste fobisi olan bir insanım 😊🫣 asla diyetisyende dahil verdiği listeyi yapmadım sıkıcı geliyor bana şu saatte şunu ye bu saatte bunu

Bende Karatay yapıyorum 2 3 gün omad yapacağım arkadaşlarla anlasa bilirsek arınmak içinde bir kaç gün su orucu
Eğer ki şu oruçlu yaparsanız bana da haber verin ben de tek öğün besleniyorum aslında grubu sevdim ama listeye uyamam o yüzden takip ediyorum motivasyonum için

Merhaba :)

Ben asagi yukari boyle besleniyorum :) ben de katilayim grubunuza

Ben zencefil, zerdeçal, karabiber ve kirmizi biberi karistirdim. Sabahlari icine azicik zeytinyagi koyup bir kasik bu karisimdan yutuyorum ilk suyumla birlikte. Hem metaboluzma hizlandirmayi hem bagisiklik güçlendirmeyi hedefliyorum.

Su an 77 kiloyum. Mayısa kadar hedefim 68.
Buna uyarsan daha kısa sürede daha çok kilo da verirsin canım

Merhaba kızlar :)

Aralık ayında güzel bir grup olalım istiyorum. Diyetisyen listeleri ve çok iyi detox listeleri var elimde. Bunları beraber uygulayıp, aynı yolda devam edebileceğim arkadaşlar arıyorum. Tabii ki sizlerin de tavsiye ve önerileri de harika olur.

1 Aralık pazar günü en güzel kahvaltımızı edip 2 Aralık pazartesi günü mis gibi bir güne uyanarak listemize uyalım diyorum.

Gruba katılmak isteyenler konuyu takipte kalsınlar ve isimlerini yazsınlar :)

Şimdiden hayırlı olsun, hedefim yeniyıla girerken 5 kilo vermiş olmak :))
Beni de ekle :)

Detox Listesi: (3 GÜN)

1.Gün:

Kahvaltı: (8.00-14:00 saatleri arasında:KK66:
-1 yk. zeytinyağında önce yarım çay kaşığı zerdeçal ve az karabiber karıştırıp bol yeşillikler ekliyoruz biraz soteleyip üzerine 2 adet çırpılmış yumurta ekleyin.
-Yanında salatalık, yeşil biber veya 1 yk. lor peynir yiyebilirsiniz.
- 5 adet zeytin

Ara:
Sade kahve yada yeşil çay ve salatalık

Akşam: ( İlk öğününüzle arasında 6-8 saat olmalı. Yani eğer kahvaltıyı 11.00'de yaptıysanız 17.00-19.00'da yenmeli.)

-120 gr ızgara tavuk
YADA
-Diet ton balıklı salata
YADA
-4 köfte
(Bunların yanında 1 kase yağsız limonlu salata yiyebilirsiniz.)

2. Gün:
-Sade kahve + 2 kuru kayısı

• 1 Çorba kasesi makarna yada greçka
  • Salata ( 1yk. zeytinyağı ve 1 limon sıkılmış) + salatanıza sumak ekleyebilirseniz harika!

- Öğlenin aynısı
YADA
- Salata+1 kase keten tohumu eklenmiş yoğurt

3. Gün:

Kahvaltı: (08.00-12.00)
-1 su bardağı kefir YADA ev yoğurdu
-İçine 1 yk. dondurulmuş vişne veya 4 çilek veya 8 frambuaz ekleyip blenderla bızzttlatıp içiyoruz.
(İçine tarçın,chia ve 1tk. keten tohumu koyabiliriz.)

-4 yk. zeytinyağlı bamya
YADA
-4 yk. kabak yemeği
- Yanında yarım kase yoğurtla yapılmış cacık ve içine pulbiber+nane ekleyelim.

- Öğlenin aynısı
YADA
- 1 haşlanmış yumurta+2 salatalıkla yapılmış yarım kase cacık

Kızlar bu benim diyetisyenim bana verdiği detox listesiydi, benim buna ek olarak yaptıklarım;

-Sabahları mutlaka 1tk. çörek otu yağı içiyorum,
-Probiyotik hap kullanıyorum;
-Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka,
-30-40dk. (en az yürüyüş),
-Haftada 2 gün pilates,
-En geç 23.00'te uyku,
-Günde 3lt. (en az) su,
-Meditasyon

Bence bu listeyle başlayalım, hem arınmış oluruz hemde daha ciddi bir başlangıç olur yeni ayımıza :)
Şuan kış mevsimindeyiz salatalık kabak nasıl oalcak

Eğer ki şu oruçlu yaparsanız bana da haber verin ben de tek öğün besleniyorum aslında grubu sevdim ama listeye uyamam o yüzden takip ediyorum motivasyonum için
Merhaba ben gunlugumde takılıyorum gelebilirsiniz isterseniz su orucunu hafta içi bir kaç arkadaş yapacağız orada

Kaydettim o listeyi ama aynı listeyi yapma zorunluluğumuz var mı? Ben ilk 3 gün kabak detoxuyla başlamayı düşünüyordum.
Öncelerden kalma bikaç liste de bende var diyetisyenlerden, onlara da uyabilirim diye düşünüyorum isterseniz burayla da paylaşabilim. Bence herkes listesini de atabilir kimse ne uygunsa onu da yapabilir gibi geldi bana.
Ekleyebilirsiniz beni de🌸
Yani amacım aynı liste üzerinde motivasyon sağlamak aslında o yüzden bu konu başlığını açtım ama siz bilirsiniz siz yapın listenizi kendinize göre haftalık kilo değişiminizi yazın ekliyim listeye o halde :)

X