ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

Ben şahsen liste fobisi olan bir insanım 😊🫣 asla diyetisyende dahil verdiği listeyi yapmadım sıkıcı geliyor bana şu saatte şunu ye bu saatte bunu
ben de listelere uyamayabilirim aralıklı oruç yapıyorum 3. günüm liste paylaşırım spor paylaşırım
Bende Karatay yapıyorum 2 3 gün omad yapacağım arkadaşlarla anlasa bilirsek arınmak içinde bir kaç gün su orucu

Ben şahsen liste fobisi olan bir insanım 😊🫣 asla diyetisyende dahil verdiği listeyi yapmadım sıkıcı geliyor bana şu saatte şunu ye bu saatte bunu

Bende Karatay yapıyorum 2 3 gün omad yapacağım arkadaşlarla anlasa bilirsek arınmak içinde bir kaç gün su orucu
ben de isterim ama dediğim gibi vucudumu şekerden basit karbonhidrattan tamemen uzaklaştırmam lazım. kendime güvenince su orucu ve tek öğün denemek istiyorum

Detox Listesi: (3 GÜN)

1.Gün:
-Sabah aç karnına 0.5 lt Ilık su+ 1yk. sirke (ananas, alıç, elma yada biberiye olabilir)

Kahvaltı: (8.00-14:00 saatleri arasında:KK66:
-1 yk. zeytinyağında önce yarım çay kaşığı zerdeçal ve az karabiber karıştırıp bol yeşillikler ekliyoruz biraz soteleyip üzerine 2 adet çırpılmış yumurta ekleyin.
-Yanında salatalık, yeşil biber veya 1 yk. lor peynir yiyebilirsiniz.
- 5 adet zeytin

Ara:
Sade kahve yada yeşil çay ve salatalık

Akşam: ( İlk öğününüzle arasında 6-8 saat olmalı. Yani eğer kahvaltıyı 11.00'de yaptıysanız 17.00-19.00'da yenmeli.)

-120 gr ızgara tavuk
YADA
-Diet ton balıklı salata
YADA
-4 köfte
(Bunların yanında 1 kase yağsız limonlu salata yiyebilirsiniz.)

2. Gün:
-Sabah aç karnına 0.5 lt Ilık su+ 1yk. sirke (ananas, alıç, elma yada biberiye olabilir)
-Sade kahve + 2 kuru kayısı

Öğle: (12.00-15.00)
  • 1 Çorba kasesi makarna yada greçka
  • Salata ( 1yk. zeytinyağı ve 1 limon sıkılmış) + salatanıza sumak ekleyebilirseniz harika!

Akşam: (18.00-20.00)
- Öğlenin aynısı
YADA
- Salata+1 kase keten tohumu eklenmiş yoğurt

3. Gün:

Kahvaltı: (08.00-12.00)
-1 su bardağı kefir YADA ev yoğurdu
-İçine 1 yk. dondurulmuş vişne veya 4 çilek veya 8 frambuaz ekleyip blenderla bızzttlatıp içiyoruz.
(İçine tarçın,chia ve 1tk. keten tohumu koyabiliriz.)

Öğle: (12.00-15.00)
-4 yk. zeytinyağlı bamya
YADA
-4 yk. kabak yemeği
- Yanında yarım kase yoğurtla yapılmış cacık ve içine pulbiber+nane ekleyelim.

Akşam: (18.00-20.00)
- Öğlenin aynısı
YADA
- 1 haşlanmış yumurta+2 salatalıkla yapılmış yarım kase cacık

Kızlar bu benim diyetisyenim bana verdiği detox listesiydi, benim buna ek olarak yaptıklarım;

-Sabahları mutlaka 1tk. çörek otu yağı içiyorum,
-Probiyotik hap kullanıyorum;
-Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka,
-30-40dk. (en az yürüyüş),
-Haftada 2 gün pilates,
-En geç 23.00'te uyku,
-Günde 3lt. (en az) su,
-Meditasyon

Bence bu listeyle başlayalım, hem arınmış oluruz hemde daha ciddi bir başlangıç olur yeni ayımıza :)

Haklısınız :) Ama eğer mutlu olmak istiyorsak en azından saat aralıklarına uyabiliriz. Zaten bu grubu açıp yapmak istemem, birbirimizi motive etmek :) Beraber başlarsak harika olur.

Canım benim kilo problemim yok 55 kg hedef 52 53 zaten:) ben sağlıklı beslenme yapıyorum ve bu tarz konulara yazıyorum genelde destek olmak adına ben normal Karatay usulü ogunlerimi yapayım sporumuda yapar atarım detokslar bende yeme atağı yapıyor maalesef uyarsa eşlik edeyim uymazsada hepinize boool eksiler dilerim

ben de isterim ama dediğim gibi vucudumu şekerden basit karbonhidrattan tamemen uzaklaştırmam lazım. kendime güvenince su orucu ve tek öğün denemek istiyorum
Ben Karatay yapıyorum işte basit şeker basit karbonhidrat almıyorum canım normalde meyvede yemiyorum sadece bitter çikolata çok meyve sevmem zaten aradada hurma ekmek vs yemiyorum normalde çok nadir canım isterse makarna pirinç ağzıma sürmem ayda 1 kere tahıllı makarna yaparım kendime
Haklısınız :) Ama eğer mutlu olmak istiyorsak en azından saat aralıklarına uyabiliriz. Zaten bu grubu açıp yapmak istemem, birbirimizi motive etmek :) Beraber başlarsak harika olur.
Ben iki ana öğün arasında en az 6 8 saat arası bırakıyorum zaten gece açlığımı en az 16 saat oluyor canım 4 senedir if yaparim

Ben Karatay yapıyorum işte basit şeker basit karbonhidrat almıyorum canım normalde meyvede yemiyorum sadece bitter çikolata çok meyve sevmem zaten aradada hurma ekmek vs yemiyorum normalde çok nadir canım isterse makarna pirinç ağzıma sürmem ayda 1 kere tahıllı makarna yaparım kendime

Ben iki ana öğün arasında en az 6 8 saat arası bırakıyorum zaten gece açlığımı en az 16 saat oluyor canım 4 senedir if yaparim
Benim 2 farklı diyetisyenim var, ikisininde ortak görüşü if yaparken mutlaka aylık periyotlarda şaşırtma yapmakmış. Sizin hedefiniz için bunu söyleyemem belki ama diğer arkadaşlar için yanıltıcı olmasın. Eğer siz listeleri yapmayacaksanız ve hedefiniz için bizden az fark varsa listeden siliyorum adınızı :) Takipte kalırsınız ama konuyu :)) Umarım bizimde hedefimize 2-3 kilolar kalır :)))

Selam kızlar,
Valla böyle diyet gruplarını görüyordum ama nasıl oluyo ilerliyo çok fikir sahibi değilim. ben de zaten aralık ayında kendimce başlamayı planlıyodum, o yüzden buradayım takipte.
beni bilgilendirin ama napcaz nasıl oluyo 😂😂

Selam kızlar,
Valla böyle diyet gruplarını görüyordum ama nasıl oluyo ilerliyo çok fikir sahibi değilim. ben de zaten aralık ayında kendimce başlamayı planlıyodum, o yüzden buradayım takipte.
beni bilgilendirin ama napcaz nasıl oluyo 😂😂
Merhaba hoşgeldiniz aramıza :)
Konunun içindeki yorumlar Pazartesi günü başlayacağımız 3günlük detox listemizi paylaştım. Çarşamba günü de Perşembe günü başlayacağımız diyet listemizi paylaşırım. Bizimle bu yolculukta başlayıp devam edecekseniz eğer listemize adınızı ekleyeceğim :)

Merhaba hoşgeldiniz aramıza :)
Konunun içindeki yorumlar Pazartesi günü başlayacağımız 3günlük detox listemizi paylaştım. Çarşamba günü de Perşembe günü başlayacağımız diyet listemizi paylaşırım. Bizimle bu yolculukta başlayıp devam edecekseniz eğer listemize adınızı ekleyeceğim :)
Kaydettim o listeyi ama aynı listeyi yapma zorunluluğumuz var mı? Ben ilk 3 gün kabak detoxuyla başlamayı düşünüyordum.
Öncelerden kalma bikaç liste de bende var diyetisyenlerden, onlara da uyabilirim diye düşünüyorum isterseniz burayla da paylaşabilim. Bence herkes listesini de atabilir kimse ne uygunsa onu da yapabilir gibi geldi bana.
Ekleyebilirsiniz beni de🌸

Şimdilik 6 kişiyiz, bu pazar günü listeyi kapatacağım. Yeni ekleme yapmayacağım kızlar kafa karışıklığı olmasın :) Sizde bilgilerinizi gönderebilirseniz buraya ekleyeceğim. Bu listeden takip ederiz birbirimizi. Birde bu listedeki herkes şu soruma cevap verebilir mi ?

1-Öncelikle detoxla mı başlayalım?
2-Listeyle mi başlayalım?

Çoğunluğun cevabına göre listeleri atıcam.

ÜYE:BAŞLANGIÇ KİLO:1.HAFTA KİLO:2. HAFTA3. HAFTA4. HAFTAHEDEF KİLO:
mandalinaliboyoz mandalinaliboyoz
@Nef63
@dolar milyoneri
Denp Denp
P portakalkadn
orkide1453 orkide1453
Takipteyim

Benim 2 farklı diyetisyenim var, ikisininde ortak görüşü if yaparken mutlaka aylık periyotlarda şaşırtma yapmakmış. Sizin hedefiniz için bunu söyleyemem belki ama diğer arkadaşlar için yanıltıcı olmasın. Eğer siz listeleri yapmayacaksanız ve hedefiniz için bizden az fark varsa listeden siliyorum adınızı :) Takipte kalırsınız ama konuyu :)) Umarım bizimde hedefimize 2-3 kilolar kalır :)))
Biz artık diyetisyenleri solda sıfır bırakır şekilde bilgi birikimi sahibi olduk 😊 herkese bol eksiler olsun

Şimdilik 6 kişiyiz, bu pazar günü listeyi kapatacağım. Yeni ekleme yapmayacağım kızlar kafa karışıklığı olmasın :) Sizde bilgilerinizi gönderebilirseniz buraya ekleyeceğim. Bu listeden takip ederiz birbirimizi. Birde bu listedeki herkes şu soruma cevap verebilir mi ?

1-Öncelikle detoxla mı başlayalım?
2-Listeyle mi başlayalım?

Çoğunluğun cevabına göre listeleri atıcam.

ÜYE:BAŞLANGIÇ KİLO:1.HAFTA KİLO:2. HAFTA3. HAFTA4. HAFTAHEDEF KİLO:
mandalinaliboyoz mandalinaliboyoz
@Nef63
@dolar milyoneri
Denp Denp
P portakalkadn
orkide1453 orkide1453
Detoks bence , listeyide verirseniz alışveriş yaparız ❤️

Gelecektim ama canan isminden kaybettin 😂
Alemsinnnn var yaaa 🤣🤣
Benim de hedefim 5-6 kg çok iyi olacak bi başarsam
BASARIRSINNNN
KENDINE GUVEN canım 5 6 kg bise değil evet biraz yavaş gidiyor ama şöyle düşün 20 30 kg fazlası olanlar varken ve bu yolda pes etmeden ilerlemeye calisirlarken 5 6 kg nun lafımı olur 😊 nasıl besleniyorsun bilmiyorum aktifmisin günlük hayatta ay kadının konusunu gasp etmiş gibi oldum ama hakkını helal etsin Canan hanımda pes etme kendine inan ve ulaşılır küçük.hedefler koy önüne

Biz artık diyetisyenleri solda sıfır bırakır şekilde bilgi birikimi sahibi olduk 😊 herkese bol eksiler olsun
Ay evet öyle cidden, işin kötü yanı bu kadar bilip edip hiçbir şey yapmayıp ertelemek 😂😂
Ama neyse bu defa da birlikte gazlamayı denicez. Benim bi 10 kg vermem lazım valla😂 evlilik sonrası son 1,5 yılda homidi homidi yiyip yiyip aldım 😂

X