- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
waitingformymiracle sen naptınn herkesi takip edemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım test aldım bugün maalesef negatif , yarın adet olurum sanırımwaitingformymiracle sen naptınn herkesi takip edemedim
İnşallah en kısa zamanda nasip.olurr bütün bekleyenlere,bizeCanım test aldım bugün maalesef negatif , yarın adet olurum sanırım
Hayırlısı olsun kuzum benim inşallah bir dahaki ayaCanım test aldım bugün maalesef negatif , yarın adet olurum sanırım
Canım birsey sorabilir miyim sana bu ay iğne mi kullanmıştın sen? Ve 10. Günü pozitif çıkmıştı degilmiHayırlısı olsun kuzum benim inşallah bir dahaki aya
Evet canım değerim 2.8 di o gün ertesi günü 9.2 ye yükseldiCanım birsey sorabilir miyim sana bu ay iğne mi kullanmıştın sen? Ve 10. Günü pozitif çıkmıştı degilmi
Yani 11. Günü 9.2 çıktı değil mi?Evet canım değerim 2.8 di o gün ertesi günü 9.2 ye yükseldi
Evet umut var tabi ki yarın tekrarla bence benım en son cuma günü 191.9 a yükselmisti bu cuma da keseyi görmeye gideceğim Allahın izniyle. Rabbim sizlerede nasip etsinYani 11. Günü 9.2 çıktı değil mi?
Benim iğnenin 10. Günü aşılamanında 9. Günü sabah negatif çıktı hala umut var mı diye soruyorum
İnşallah bende o çizgiyi görebilirim çok teşekkürler❤ sağlıkla ilerler inşallah gebeliginiz❤Evet umut var tabi ki yarın tekrarla bence benım en son cuma günü 191.9 a yükselmisti bu cuma da keseyi görmeye gideceğim Allahın izniyle. Rabbim sizlerede nasip etsin
Hayırlısı olsun kuzum benim inşallah bir dahaki aya
Ne zamn çatlatma igne vurdurdn 7aralik vurdurdumAralık 25i bekleyen var mı kızlar
İnsallah kuzumm yeniden başlayalımİnş kızlar inş Allah tüm bekleyenlerin içinde de bizim dualarımızı da kabul etsin inş
Papatyamveben-Mavi
Herkes çok erken vurdurmus iğneyi ya benim 9 aralıkta igne oldu 10unda aşılama oldu. Ama iğne adetimin 12. Gününe denk geldiNe zamn çatlatma igne vurdurdn 7aralik vurdurdum
11 gun denk geldi. İğne vurali yani carsamba gunu 8gun test yaptım negatif çizgi yok. Belirtileri varmı benmki sadece hafif karnım ağrıyor.bugn 12 gün olduHerkes çok erken vurdurmus iğneyi ya benim 9 aralıkta igne oldu 10unda aşılama oldu. Ama iğne adetimin 12. Gününe denk geldi
Siz iğneyi attığınızda kaçıncı gündeydiniz
Aynıymış o zaman neredeyse bende bugün sabah yaptım negatif11 gun denk geldi. İğne vurali yani carsamba gunu 8gun test yaptım negatif çizgi yok. Belirtileri varmı benmki sadece hafif karnım ağrıyor.
İnş kuzumİnsallah kuzumm yeniden başlayalım
Yeni yıl yeni umutlar
Ben varım bugun 9. Gün oldu ve bu gece itibariyle karnım deli gibi agrıyor yeni başladı anlam veremedim adet olmam diye düşünüyorum onceki senelerde ki aşılama ve igne tedavileri için yorumlarıma baktım 14 yada 15. Günde olmusum neden boyle basladı anlamadım ama sanırım Janna dan ilham aldım salı günü Bi test yapıp 14 .güne kadar koyulaşma varmı bakacagım hakkımızda en hayırlısını diliyorum bu ay negatif olan arkadaşlarım Allah bu üzüntünüzü unutturacak yeni bebiş haberi versin en yakın zamandaAralık 25i bekleyen var mı kızlar
Benimde bugün aşılamanin 9. Günüydü canım test negatif çıktı. Ama iğne etkisi benden çabuk gidiyor zaten. 6.gün sadece çok az silik çıktı 8 ve 9. Gün negatif. Bakalım yarın ne olacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama o çizgiyi görmek çok istiyorumBen varım bugun 9. Gün oldu ve bu gece itibariyle karnım deli gibi agrıyor yeni başladı anlam veremedim adet olmam diye düşünüyorum onceki senelerde ki aşılama ve igne tedavileri için yorumlarıma baktım 14 yada 15. Günde olmusum neden boyle basladı anlamadım ama sanırım Janna dan ilham aldım salı günü Bi test yapıp 14 .güne kadar koyulaşma varmı bakacagım hakkımızda en hayırlısını diliyorum bu ay negatif olan arkadaşlarım Allah bu üzüntünüzü unutturacak yeni bebiş haberi versin en yakın zamanda