- 28 Eylül 2021
- 692
- 600
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Benimde öyleydi dün ay inş hamileyizdir yaINSALLAAH BEBISTENDIR. BENDE CUMARTESI 9DA UYUYAKALMISIM BIDE COK ATESIM VAR YA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyleydi dün ay inş hamileyizdir yaINSALLAAH BEBISTENDIR. BENDE CUMARTESI 9DA UYUYAKALMISIM BIDE COK ATESIM VAR YA
inşallah canım yaa ıkı gun sonra bellı olur devam ederse belırtıleırmızBenimde öyleydi dün ay inş hamileyizdir ya
Evet ama daha 9.gunum falan emin olunmuyor tabiTest yapıyor musunuz kızlar
benımde sabah testım baya sılıkk cıktı sanırım ıgne etkısı gıttı.10gun bugunTest yapıyor musunuz kızlar
Hadi bakalım inşallah hiç negatif olmadan koyulaşırEvet ama daha 9.gunum falan emin olunmuyor tabi
12 de kan ver idrar testi daha çok stres yaratıyorbenımde sabah testım baya sılıkk cıktı sanırım ıgne etkısı gıttı.10gun bugun
Nasil yani canım?Hadi bakalım inşallah hiç negatif olmadan koyulaşır
Akıntınız oluyormuKarın ağrısı bel ağrısı göğüs ucu hassasiyeti rahim batması ve uyku hali canım bide kabız ve siskinlik oldu ama kabız geçti suan
İnşallah canım bakalım neler olacak12 de kan ver idrar testi daha çok stres yaratıyor
İnşallah hamilesindir canimNasil yani canım?
Insallahİnşallah hamilesindir canim
Evet baya ya bir anda altıma işedim sanıyorum ayıptır söylemesiAkıntınız oluyormu
Bir sorum daha var :) Kan testinde artıs olurmu iğne etkisinde bugun 8.günüm 10 veya 11 gün versem 2katı artsa sonra düşermiCanım 2 gün üst üste kan ver benım gibi kurtul bu düsüncelerden
En güzeli 10 ve 11.günlerde vermek canım sonra düsmez kimyasal olmadıgı süreceBir sorum daha var :) Kan testinde artıs olurmu iğne etkisinde bugun 8.günüm 10 veya 11 gün versem 2katı artsa sonra düşermi
Amin insallah .tesekkurler sizin adınıza sevindim daha önce Aynı topikteydik adı hatırımda degil insallah saglıkla ilerlerEn güzeli 10 ve 11.günlerde vermek canım sonra düsmez kimyasal olmadıgı sürece
İnşallah canım yarın kan vericem geneAmin insallah .tesekkurler sizin adınıza sevindim daha önce Aynı topikteydik adı hatırımda degil insallah saglıkla ilerler
Ancak kimyasal ise düşer benim geçen ay 12gunde 24Cikti , 14 günde 14e düştü ama tabiki sağlıklı ise düşmez canımBir sorum daha var :) Kan testinde artıs olurmu iğne etkisinde bugun 8.günüm 10 veya 11 gün versem 2katı artsa sonra düşermi
İnşallah canım rabbim hepimze bütün isteyenlere nasip etsin. Hepimizi sevindirsin inşallahKızlar hepinize bu ayın uğurlu gelmesini diliyorum bende 5 gün oldu iğneyi vurduralı beklemedeyim ben bu konularda artık uzman oldum ama her seferinde heyecanla kendımi dinliyorum 6 sene oldu benimde inanıyorum bu ay cogu kişi hamilelik haberi alacak ❤