- 28 Eylül 2021
- 692
- 600
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Aralık ayında çatlatma iğnesi olan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 aralık oldum aynı gün olmuşuz canimmBen de varım 3 Aralık cuma günü oldumm
Hoşgeldin canım ne zaman vuruldun iğneyi kaç mm’di yumurtan?Ben de varım :)
Hoşgeldin canım 3 gün olmuş bile kaç mmdi yumurtan?Ben de varım 3 Aralık cuma günü oldumm
Hoşgeldin canım sen de , kaç mmdi yumurtan?Bende 3 aralık oldum aynı gün olmuşuz canimm
Salı günü gittim muaneye 16mm perşembe gittiğimde çatlamıştı kendiliğinden cuma da aşılama oldum senin Nasıl di kuzumHoşgeldin canım 3 gün olmuş bile kaç mmdi yumurtan?
Canım ben cumartesi gittim 18di ertesi günde iğne vuruldum, benim aşılama değil ama , ya inş güzel haberler verelim birbirimizeSalı günü gittim muaneye 16mm perşembe gittiğimde çatlamıştı kendiliğinden cuma da aşılama oldum senin Nasıl di kuzum
Hayırlı olsun canımBen de varımm bugun vuruldum boyut 22 ve 23 iki yumurta
Hayırlı olsun canım , iğneden sonra 36 saat sonrası dedi doktor sonrasında da gün aşırı olsun dediBen 30 Kasım da oldum bekliyorum kızlar
21mm bir tane yumurtam vardı.
İliskileriniz nasıl oldu hangi sıklıkta?
Sagol canım benim igneden 2 gün önce olmıştu 36 saat sonrs basladı üst üste 3 gün oldu, 2 gün ara verdik sonra bugün bidaha denicez kısmetseHayırlı olsun canım , iğneden sonra 36 saat sonrası dedi doktor sonrasında da gün aşırı olsun dedi
Herhangi bir farklılık var mı canım hoş daha çok erken ama bazı kişiler çok kasık ağrısı vs çekmiş iğneden sonra ben de olmadı öyle bir şeySagol canım benim igneden 2 gün önce olmıştu 36 saat sonrs basladı üst üste 3 gün oldu, 2 gün ara verdik sonra bugün bidaha denicez kısmetse
Az önce 21:00 da yaptım. Ve 3-4 damla dışarı gitti iğneden umarım bir şey olmazBugün ultrasonda gördü doktor sol tarafta gözüktü 1 tane. Kaç mm bilmiyorum eve geldim onu düşündüm benim aşılama değil bu arada. Regli olunca aşılama veya tüp için karar vericez. Herkese bol şans!Hoşgeldin canım ne zaman vuruldun iğneyi kaç mm’di yumurtan?
1-2 damladan bir şey olmaz bence canım Hayırlı olsun canım şimdiden bu ay tutar inş aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmaz hiçbirimizinAz önce 21:00 da yaptım. Ve 3-4 damla dışarı gitti iğneden umarım bir şey olmazBugün ultrasonda gördü doktor sol tarafta gözüktü 1 tane. Kaç mm bilmiyorum eve geldim onu düşündüm benim aşılama değil bu arada. Regli olunca aşılama veya tüp için karar vericez. Herkese bol şans!
Ben de varım 3 Aralık cuma günü oldumm
Ayy inşallah hayırlısı ne kadar süredir deniyorsunuz kızlar? Bir de benim zaten çatlıyor. Ovulasyonda görüyordum. Sizce bu iğnenin ekstra bir etkisi oluyor mu?1-2 damladan bir şey olmaz bence canım Hayırlı olsun canım şimdiden bu ay tutar inş aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmaz hiçbirimizin
Ben de hep ovulasyonda çatlama görüyordum ama ilk defa klomen+çatlatma iğnesi vuruldum ,iğne hem yumurtayı hem olgun hala getiriyor hem de çatlatıyormuş okuduklarıma göre ve beklenen çatlama gününü öngörebiliyoruz ona göre de ilişki oluyor mantığı bu sanırımAyy inşallah hayırlısı ne kadar süredir deniyorsunuz kızlar? Bir de benim zaten çatlıyor. Ovulasyonda görüyordum. Sizce bu iğnenin ekstra bir etkisi oluyor mu?
Ayy hadi hayırlısıııı güzel haberlerini bekliyorummm canımBen de hep ovulasyonda çatlama görüyordum ama ilk defa klomen+çatlatma iğnesi vuruldum ,iğne hem yumurtayı hem olgun hala getiriyor hem de çatlatıyormuş okuduklarıma göre ve beklenen çatlama gününü öngörebiliyoruz ona göre de ilişki oluyor mantığı bu sanırım