- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.101
Ben ilkokulda çok zorlanmıştim solağım diye ağlamıştımOlsun
yazi yazmak gibi farkeden bisey olmaz.
Ay çok güzel sen baya profesyonelsinBunu yapiyorum yigenime suan krem iple
Fotoğrafını atar mısın bakalımBenim bugün 18.günüm 19 olucak artık. Başka bi markanın erken gebeliğini yaptım on da da silik kırmızı çizgi var. Doktorum pzt gel dedi eğer adet gelmezse
Yok canim ya bakip yapiyorum puffy ipler de kolay onlada battaniye yelek atki falan yapabilirsinAy çok güzel sen baya profesyonelsin
Bu bnm ordugum modelim bile warFotoğrafını atar mısın bakalım
Valla bu testler kafayı karıştırıyor kesinlikle kan verilmesi lazım ama işte o pozitifi görüp öyle kan vermek istiyoruz hepimiz sabırlı olsak böyle olmazdı hepimizde bu sorun var kendimde dahil testini at bakalım nasıl görünüyor canımSelam kızlar eve gelince önce kaset test sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif sonra aradan bir saat geçti bu kez de valfast diye erken gebelik testi var onu yaptım silik çıktı fotoda çıkmayan gözle görülen çok çok silik ama bilemedim hemen mi çıktı derseniz ilk 10 dk içinde çıktı anlam veremedim eğer olsa diğerlerinde neden çıkmadı bilemedim yarın sabah yine yaparım ama umudum da yok belirtim de sadece bi şişlik var kasık tarafında doluluk hissi bu kadar
Yok o cizgi testlerin kendi cizgisi onu kale almayin ayni bnde baya belirgin war gorunuyo bn umursamadim yaniSelam kızlar eve gelince önce kaset test sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif sonra aradan bir saat geçti bu kez de valfast diye erken gebelik testi var onu yaptım silik çıktı fotoda çıkmayan gözle görülen çok çok silik ama bilemedim hemen mi çıktı derseniz ilk 10 dk içinde çıktı anlam veremedim eğer olsa diğerlerinde neden çıkmadı bilemedim yarın sabah yine yaparım ama umudum da yok belirtim de sadece bi şişlik var kasık tarafında doluluk hissi bu kadar
Çok güzelmiş ayıyada yakışmışBu bnm ordugum modelim bile war
Evet ya ona bende heves ettim bir ara izledimde videoları kolay görünüyor alıp yaparım belkiYok canim ya bakip yapiyorum puffy ipler de kolay onlada battaniye yelek atki falan yapabilirsin
Ewet sabirsizlik we olan belirtiler insani bu hale getiriyoValla bu testler kafayı karıştırıyor kesinlikle kan verilmesi lazım ama işte o pozitifi görüp öyle kan vermek istiyoruz hepimiz sabırlı olsak böyle olmazdı hepimizde bu sorun var kendimde dahil testini at bakalım nasıl görünüyor canım
Yap kafa dagitmak icin bidaha tedawi olursan oyalanmak icin.Evet ya ona bende heves ettim bir ara izledimde videoları kolay görünüyor alıp yaparım belki
Belirtileriniz var mıBenim bugün 18.günüm 19 olucak artık. Başka bi markanın erken gebeliğini yaptım on da da silik kırmızı çizgi var. Doktorum pzt gel dedi eğer adet gelmez
Evet aslında en az 15 16 gün beklicen sonra gidip kan vercenEwet sabirsizlik we olan belirtiler insani bu hale getiriyo
Foto da çıkmıyor canım ya bakalım iki güne netleşir beklentim kalmadı daValla bu testler kafayı karıştırıyor kesinlikle kan verilmesi lazım ama işte o pozitifi görüp öyle kan vermek istiyoruz hepimiz sabırlı olsak böyle olmazdı hepimizde bu sorun var kendimde dahil testini at bakalım nasıl görünüyor canım
Evet ya bir dahaki ay onunla ilgilenecemYap kafa dagitmak icin bidaha tedawi olursan oyalanmak icin.
Belirtileriniz var mı
Sen kan wermemismiydin kan werdim negatif yazmistin galiba.Benim bugün 18.günüm 19 olucak artık. Başka bi markanın erken gebeliğini yaptım on da da silik kırmızı çizgi var. Doktorum pzt gel dedi eğer adet gelmezse
Fotoda cikmiyosa zaten yoktur bnmkide oyle goruyorum baya war ama cekiyorum fotoda yok. Bu testin cizgisi demektir zaten.Foto da çıkmıyor canım ya bakalım iki güne netleşir beklentim kalmadı dakan testini evdeki testlerden görmeden yapmak istemiyorum daha önce çok hüsrana uğradım kan verip çıkmaması daha yıkıcı oluyor sanki nebilim inşallah yanılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?