• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar benim bu yaşadığım yerleşme kanaması ise yarın sabah erken gebelik testinde çıkarmı sadece peçeteye silince açık kahverengi lekelenmem var kanda vermedim belki düşük değer çıkar diye çünkü dün kaset testte negatifti ay valla kafam o kadar karışık ki ne yapcagimi bilmiyorum adette olabilir belki bu iğne böyle yaptı

Kızlar benim bu yaşadığım yerleşme kanaması ise yarın sabah erken gebelik testinde çıkarmı sadece peçeteye silince açık kahverengi lekelenmem var kanda vermedim belki düşük değer çıkar diye çünkü dün kaset testte negatifti ay valla kafam o kadar karışık ki ne yapcagimi bilmiyorum adette olabilir belki bu iğne böyle yaptı
Yerleşme kanaması daha önce yaşadım kahverengi pembemsi oluyor adet olacakmış gibi ağrın oluyor sonra geçiyor bende 1 gün sürmüştü sadece peçeteye silince geliyordu adetime 10 gun vardı yerleşme kanaması olduğunda

Genelde adet kahwelikle baslar ama kesildi dedin hala dewam ediyosa adet baslangici eski adetin atiliyo diyolar ilk kahwe gelince. Etmiyosa yerlesme kanamasida olabilir ama genelde soluk pembe renk oluyomus yerlesme kanamasi

Yerleşme kanaması daha önce yaşadım kahverengi pembemsi oluyor adet olacakmış gibi ağrın oluyor sonra geçiyor bende 1 gün sürmüştü sadece peçeteye silince geliyordu adetime 10 gun vardı yerleşme kanaması olduğunda
Aynen yerlesme kanamasi yumurta degerlendirdikten sonra adete 3 4 gun kala oluyo diye biliyorum bu kadar gecikip yerlesme olabilirmi hic duymadim.

Benimki dün rengi daha koyuydu ve daha fazlaydı bugün açık kahverengi ve somun renginde sadece peçeteye sildikce geliyor sağ kasığımda ağrı var ama benim adet döngüm kısa adetten 10 gün önce olması bende imkansız zaten dün o yüzden dedim kesinlikle adet oldum çünkü kahverengi lekelenmeyle başlıyor adetim bugün bat tarihim ve dün aşırı bel ağrısı vardı şu belirsizlik kafayı yedirtir insana aslında hiç umudumda yok dün kaset testim negatifti

Aynen yerlesme kanamasi yumurta degerlendirdikten sonra adete 3 4 gun kala oluyo diye biliyorum bu kadar gecikip yerlesme olabilirmi hic duymadim.
Benim bat tarihim bugün 24 günde bir adet oluyorum dün çatlatma iğnesinin 12.gunuydu zaten dün lekelenmem olunca hastalığım başladı dedim ve hala kırmızıya dönmeyince şaşırdım belkide döner kırmızıya iğneden dolayı geç sökülebilirim

Genelde adet kahwelikle baslar ama kesildi dedin hala dewam ediyosa adet baslangici eski adetin atiliyo diyolar ilk kahwe gelince. Etmiyosa yerlesme kanamasida olabilir ama genelde soluk pembe renk oluyomus yerlesme kanamasi
Dün rengi daha koyuydu bugün rengi pembemsi cilt rengi gibi peçeteye sildikce geliyor gün içinde hiç gelmedi şimdi peçeteyw sildikce geliyor

Dün rengi daha koyuydu bugün rengi pembemsi cilt rengi gibi peçeteye sildikce geliyor gün içinde hiç gelmedi şimdi peçeteyw sildikce geliyor
İnşallah canım güzel haberler alırsın dediğim gibi iğne hepimizi etkiledi ben adet olacakmisim gibi

Anladim yeniymis yerlesme oladabilir bn seni 15 16ci gunde saniyorm bazilari yerlesme olmasa bile adet zamani boyle akintilar yasiyomus

İnşallah canım güzel haberler alırsın dediğim gibi iğne hepimizi etkiledi ben adet olacakmisim gibi
Ewet hele bn butun belirtiler wardi dun negatifi gorene kadar bel karin agrisi disinda bisey klmadi yarin ade gunu bkliyorum bakalim hafiften beyaz akintilanmaya basladm geliyo heralde artik.

İnşallah canım güzel haberler alırsın dediğim gibi iğne hepimizi etkiledi ben adet olacakmisim gibi umarım yanilirim

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız 🥰🌸 evet iğne hepimizi etkiledi stres yaptırıyor tedavi olmadığım aylar rahattım bu ilk tedavide böyleysem diğerlerini düşünemiyorum
İki hamilelik yaşadım ikisi de doğal yolla oldu 2.bebegimi kaybettim 22 haftalıkken 2 yıl oldu bir kontrol amaçlı doktora gittim kendimi tedavinin içinde buldum 🤦

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız 🥰🌸 evet iğne hepimizi etkiledi stres yaptırıyor tedavi olmadığım aylar rahattım bu ilk tedavide böyleysem diğerlerini düşünemiyorum
Aynen asilama tup bebek derken naneyi yedik hele bn bide az panik atak war bide yumurtam da olusmuyo. Bazen diyorum boswer hrseyi olsa olurdu tedqwiylede olmaz esimde istiyo cocuk cok cocuk meraklisiysan bosan git diyecem bu gidisle

Anladim yeniymis yerlesme oladabilir bn seni 15 16ci gunde saniyorm bazilari yerlesme olmasa bile adet zamani boyle akintilar yasiyomus
Evet bugünde 13.gunüm inşallah yerleşme kanamasıdir ama öyle umudum yok yarında gündüz böyle devam ederse akşam acilde gidip kan vercem benim adet öncesi oluyor ama bu kadar uzun sürmüyordu tabi bu ay iğne etkisi de olabilir herkeste değişik etkiler bırakıyor

Back