• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Evet bugünde 13.gunüm inşallah yerleşme kanamasıdir ama öyle umudum yok yarında gündüz böyle devam ederse akşam acilde gidip kan vercem benim adet öncesi oluyor ama bu kadar uzun sürmüyordu tabi bu ay iğne etkisi de olabilir herkeste değişik etkiler bırakıyor
Bugunde werebilirsn warsa zaten cikar dusuk deger bile olsa

Aynen asilama tup bebek derken naneyi yedik hele bn bide az panik atak war bide yumurtam da olusmuyo. Bazen diyorum boswer hrseyi olsa olurdu tedqwiylede olmaz esimde istiyo cocuk cok cocuk meraklisiysan bosan git diyecem bu gidisle
Siz yinede öyle demeyin Valla çok zor bir süreç gerçekten ve çoğumuz daha başındayız çok sakin kalmaliyiz ve kafamızı başka şeylerle meşgul etmeliyiz ben puzlle alicam her saat düşünmek insanı yoruyor tedavimizi olacağız gerisini Allah'a bırakacağız

Siz yinede öyle demeyin Valla çok zor bir süreç gerçekten ve çoğumuz daha başındayız çok sakin kalmaliyiz ve kafamızı başka şeylerle meşgul etmeliyiz ben puzlle alicam her saat düşünmek insanı yoruyor tedavimizi olacağız gerisini Allah'a bırakacağız
Bnde orgu oruyorum ama yok bosa yani

Ewet ben bisey uzun bi hale yayildiginda sewmiyorum tahammul edemiyorum bisey olacaksa ozaman olmadi olmuyosada yapmak istemiyorum. Uzayinca stresten baska bisey birakmiyo insanda
Aynen öyle bende baskı var eşim izinde ne zmn çocuk ee adet oldun mu ne zmn düşünüyorsunuz yeter psikolojik olarak çöktüm en son dedim bir doktora gidiyim kontrol amaçlı 2 yıl oldu bebekten sonra 3.tedavim olacak işte iğne ilk daha

Aynen öyle bende baskı var eşim izinde ne zmn çocuk ee adet oldun mu ne zmn düşünüyorsunuz yeter psikolojik olarak çöktüm en son dedim bir doktora gidiyim kontrol amaçlı 2 yıl oldu bebekten sonra 3.tedavim olacak işte iğne ilk daha
Benim eşimde bir baskı yok ama genel olarak çevremden çok var ne yazık ki hepimizde bir baskı var

Back