- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.101
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.102
Ben ilkokulda çok zorlanmıştim solağım diye ağlamıştım aklıma geldi simdiOlsun
yazi yazmak gibi farkeden bisey olmaz.
- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.103
Ay çok güzel sen baya profesyonelsinBunu yapiyorum yigenime suan krem iple
- #1.104
Benim bugün 18.günüm 19 olucak artık. Başka bi markanın erken gebeliğini yaptım on da da silik kırmızı çizgi var. Doktorum pzt gel dedi eğer adet gelmezse
- 3 Ocak 2021
- 3.345
- 1.030
- 83
- 35
- #1.105
Selam kızlar eve gelince önce kaset test sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif sonra aradan bir saat geçti bu kez de valfast diye erken gebelik testi var onu yaptım silik çıktı fotoda çıkmayan gözle görülen çok çok silik ama bilemedim hemen mi çıktı derseniz ilk 10 dk içinde çıktı anlam veremedim eğer olsa diğerlerinde neden çıkmadı bilemedim yarın sabah yine yaparım ama umudum da yok belirtim de sadece bi şişlik var kasık tarafında doluluk hissi bu kadar
- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.106
Fotoğrafını atar mısın bakalımBenim bugün 18.günüm 19 olucak artık. Başka bi markanın erken gebeliğini yaptım on da da silik kırmızı çizgi var. Doktorum pzt gel dedi eğer adet gelmezse
- #1.107
Yok canim ya bakip yapiyorum puffy ipler de kolay onlada battaniye yelek atki falan yapabilirsinAy çok güzel sen baya profesyonelsin
- #1.108
Bu bnm ordugum modelim bile warFotoğrafını atar mısın bakalım
Eklentiler
- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.109
Valla bu testler kafayı karıştırıyor kesinlikle kan verilmesi lazım ama işte o pozitifi görüp öyle kan vermek istiyoruz hepimiz sabırlı olsak böyle olmazdı hepimizde bu sorun var kendimde dahil testini at bakalım nasıl görünüyor canımSelam kızlar eve gelince önce kaset test sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif sonra aradan bir saat geçti bu kez de valfast diye erken gebelik testi var onu yaptım silik çıktı fotoda çıkmayan gözle görülen çok çok silik ama bilemedim hemen mi çıktı derseniz ilk 10 dk içinde çıktı anlam veremedim eğer olsa diğerlerinde neden çıkmadı bilemedim yarın sabah yine yaparım ama umudum da yok belirtim de sadece bi şişlik var kasık tarafında doluluk hissi bu kadar
- #1.110
Yok o cizgi testlerin kendi cizgisi onu kale almayin ayni bnde baya belirgin war gorunuyo bn umursamadim yaniSelam kızlar eve gelince önce kaset test sonra prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif sonra aradan bir saat geçti bu kez de valfast diye erken gebelik testi var onu yaptım silik çıktı fotoda çıkmayan gözle görülen çok çok silik ama bilemedim hemen mi çıktı derseniz ilk 10 dk içinde çıktı anlam veremedim eğer olsa diğerlerinde neden çıkmadı bilemedim yarın sabah yine yaparım ama umudum da yok belirtim de sadece bi şişlik var kasık tarafında doluluk hissi bu kadar
- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.111
Çok güzelmiş ayıyada yakışmışBu bnm ordugum modelim bile war
- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.112
Evet ya ona bende heves ettim bir ara izledimde videoları kolay görünüyor alıp yaparım belkiYok canim ya bakip yapiyorum puffy ipler de kolay onlada battaniye yelek atki falan yapabilirsin
- #1.113
Ewet sabirsizlik we olan belirtiler insani bu hale getiriyoValla bu testler kafayı karıştırıyor kesinlikle kan verilmesi lazım ama işte o pozitifi görüp öyle kan vermek istiyoruz hepimiz sabırlı olsak böyle olmazdı hepimizde bu sorun var kendimde dahil testini at bakalım nasıl görünüyor canım
- #1.114
Yap kafa dagitmak icin bidaha tedawi olursan oyalanmak icin.Evet ya ona bende heves ettim bir ara izledimde videoları kolay görünüyor alıp yaparım belki
- #1.115
Belirtileriniz var mıBenim bugün 18.günüm 19 olucak artık. Başka bi markanın erken gebeliğini yaptım on da da silik kırmızı çizgi var. Doktorum pzt gel dedi eğer adet gelmez
- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.116
Evet aslında en az 15 16 gün beklicen sonra gidip kan vercenEwet sabirsizlik we olan belirtiler insani bu hale getiriyo
- 3 Ocak 2021
- 3.345
- 1.030
- 83
- 35
- #1.117
Foto da çıkmıyor canım ya bakalım iki güne netleşir beklentim kalmadı da kan testini evdeki testlerden görmeden yapmak istemiyorum daha önce çok hüsrana uğradım kan verip çıkmaması daha yıkıcı oluyor sanki nebilim inşallah yanılırımValla bu testler kafayı karıştırıyor kesinlikle kan verilmesi lazım ama işte o pozitifi görüp öyle kan vermek istiyoruz hepimiz sabırlı olsak böyle olmazdı hepimizde bu sorun var kendimde dahil testini at bakalım nasıl görünüyor canım
- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- #1.118
Evet ya bir dahaki ay onunla ilgilenecemYap kafa dagitmak icin bidaha tedawi olursan oyalanmak icin.
- #1.119
Belirtileriniz var mı
Sen kan wermemismiydin kan werdim negatif yazmistin galiba.Benim bugün 18.günüm 19 olucak artık. Başka bi markanın erken gebeliğini yaptım on da da silik kırmızı çizgi var. Doktorum pzt gel dedi eğer adet gelmezse
- #1.120
Fotoda cikmiyosa zaten yoktur bnmkide oyle goruyorum baya war ama cekiyorum fotoda yok. Bu testin cizgisi demektir zaten.Foto da çıkmıyor canım ya bakalım iki güne netleşir beklentim kalmadı da kan testini evdeki testlerden görmeden yapmak istemiyorum daha önce çok hüsrana uğradım kan verip çıkmaması daha yıkıcı oluyor sanki nebilim inşallah yanılırım