- 28 Eylül 2024
- 544
- 139
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.141
Öyle bir şansınız yoksa en iyi kan vermekCarsiya uzagim araba mesafesinde gitme sansim yok yarin yada persembe adet olmassam kana gideriz artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir şansınız yoksa en iyi kan vermekCarsiya uzagim araba mesafesinde gitme sansim yok yarin yada persembe adet olmassam kana gideriz artik
Valla çok şaşırdım herkeste farklı oluyor demekkiYok tam tersi adet dongusu kisa 23 yada 25 gunde galiba.
Belkide ikizdir bilemeyizYok tam tersi adet dongusu kisa 23 yada 25 gunde galiba. Bi anlasam bnde nasil oldu 4 ay korunmus 2 aydir birakmis korunmayi 2ci ayinda kalmis oyle diyodu.
Galiba yada bizimki yalanci 4 ay lik olacak 5 aylik oldu diyo falan aman elti dedim mi 10 koy uzaga kacacaksin.Valla çok şaşırdım herkeste farklı oluyor demekki
Yok bitane cinsiyet ogrenecek hanim efendi.Belkide ikizdir bilemeyiz
Yarın gidicem canım gitmedim ki bugün randevum yarın zaten regli oldum ben olmuşum yani yeni uyanım kırmızılar al sallıyor kafanı kaldıramıyorum delirdim ama için çok sakin için sebebeni anlamadım bugün olduğumu var sayarsam 2. Gün diyeceğim doktora geciktiğimi testler pozitif çıkıştığımı kanın negatif olduğunu da soracağım bu ay büyük ihmal rahim fil mi çekinirim ona göre yol gösterirO olacakolacak2612 canım bugün doktora gitmiştin doktorun ne dedi
Yalancı demekki eltilere dikkat etGaliba yada bizimki yalanci 4 ay lik olacak 5 aylik oldu diyo falan aman elti dedim mi 10 koy uzaga kacacaksin.
Benim de qkrdasım 2 gün gecikme ile 600 ile ögrnndü dün ben sıfırın üstüne çıkaramıyorumEltinin adet döngüsü kaç günde bir betasi baya yüksek çıkmış böyle çıkması için ya adet döngüsü uzun ve adetten hemen sonra yumurtlamis olması lazım
Bence yalan söylemiş o kadar yüksek betayla öğrenemezYok bitane cinsiyet ogrenecek hanim efendi.
Testlerin pozitif degil ki onlar testin cizgisi. Belirgin bi cizgi yok silik sayilacak.Yarın gidicem canım gitmedim ki bugün randevum yarın zaten regli oldum ben olmuşum yani yeni uyanım kırmızılar al sallıyor kafanı kaldıramıyorum delirdim ama için çok sakin için sebebeni anlamadım bugün olduğumu var sayarsam 2. Gün diyeceğim doktora geciktiğimi testler pozitif çıkıştığımı kanın negatif olduğunu da soracağım bu ay büyük ihmal rahim fil mi çekinirim ona göre yol gösterir
Evet bugün ikinci günün bence tekrardan tedaviye başlar ilaça başlatır ama rahim filmi istersen koruncan bu ayYarın gidicem canım gitmedim ki bugün randevum yarın zaten regli oldum ben olmuşum yani yeni uyanım kırmızılar al sallıyor kafanı kaldıramıyorum delirdim ama için çok sakin için sebebeni anlamadım bugün olduğumu var sayarsam 2. Gün diyeceğim doktora geciktiğimi testler pozitif çıkıştığımı kanın negatif olduğunu da soracağım bu ay büyük ihmal rahim fil mi çekinirim ona göre yol gösterir
Her sozu yalan zaten huzur muzurda birakmadi bile aile apartmanindayiz deliriyorumBence yalan söylemiş o kadar yüksek betayla öğrenemez
Vallq ben çok şaşırıyorum burdaki çoğu kişi 50 70 betayla öğreniyorBenim de qkrdasım 2 gün gecikme ile 600 ile ögrnndü dün ben sıfırın üstüne çıkaramıyorum
Allah kolaylık versin aile apartmanıda çok zorHer sozu yalan zaten huzur muzurda birakmadi bile aile apartmanindayiz deliriyorum
Ewet fena durumlarAllah kolaylık versin aile apartmanıda çok zor
Onlar erken yptigi icin boyle dusuk ogreniyo we igne yada asilamayla olunca dogal yolla olana gore daha dusuk cikiyoVallq ben çok şaşırıyorum burdaki çoğu kişi 50 70 betayla öğreniyor
Evet erken öğreniyor olabilirlerOnlar erken yptigi icin boyle dusuk ogreniyo we igne yada asilamayla olunca dogal yolla olana gore daha dusuk cikiyo
Siz neden bu kadar sert üslup kullanıyorsunuz hemde tanımqdagınız insanlara karşı yukarı çıkıp attığım fotolara tekrar bakın ben bariz pozitif gördüm bi kaç teste ve kan negatif yıkım yaşadım diliminiz ayarı yok maalesef!Testlerin pozitif degil ki onlar testin cizgisi. Belirgin bi cizgi yok silik sayilacak.
Yo gayet normal yazmisim olmayan biseyi war mi diyim anlamadim testiniz pozitif degil onlar silik sayilacak cizgi degil.Siz neden bu kadar sert üslup kullanıyorsunuz hemde tanımqdagınız insanlara karşı yukarı çıkıp attığım fotolara tekrar bakın ben bariz pozitif gördüm bi kaç teste ve kan negatif yıkım yaşadım diliminiz ayarı yok maalesef!
Var demeyeceksiniz zaten ama hanfendi ben anlatamıyorum sanırım sonraki attıklarım da evet hatalat çizgi olabilir diğeri çok net gözle görünüyordu gözden kaçırmıs olabilirisnz o zaman bi tavsiye bi kaç cevabınkz da gözüme çarptı biraz daha kelimeleri yumuşatarak kullanırsanız bu tepkiyi almazsınız Umarım sizin sonucunuz güzel olur…Yo gayet normal yazmisim olmayan biseyi war mi diyim anlamadim testiniz pozitif degil onlar silik sayilacak cizgi degil.