Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar bal tarçın çörek otu yapmayı düşünüyorum diğer ay
Ben bu tur seylerin etkisi oldugunu pek dusunmuyorum kisiden Kisiye degisebilir tabi ama bn pcos icin sogan suyu yaptim duzenli olan adettimi bozdut 3 ay adet olamadim sokturucuyle oldum.

Yuksek cikmis ama adetinde ilacla oluyosa yinede gunu wardir we daha gelmedi gunun galiba yuksek bi deger bence adet oncesi kullandigin ilac yapmiyosa tabi.

Ben ilk gebeligimde soğan kürü yaptım onun sayesinde gebe kaldım yumurtlamayı yakaladım ovulasyon testinde .ilk yapışım degil 2. De fayda gördüm.
Bu ay femara ve bal tarçınla çörekotu ile devam edeceğim bakalım.

Ewet kisiden kisiye degisiyo etkileri bnm zaten senede bi kere mutlaka 3 ay gecikir belki ona denk geldi bilemiyorum. İns ise yarar.

Yuksek cikmis ama adetinde ilacla oluyosa yinede gunu wardir we daha gelmedi gunun galiba yuksek bi deger bence adet oncesi kullandigin ilac yapmiyosa tabi.
Hiç belirtim yok kuzum sanmıyorum. inşallah sizin vardır güzel haberlerle gelin inşallah

Pcos olunca klomen etki etmiyor öyle diyorlar bence bu ay femara kullanın inşallah rabbim nasip eder
Ewt femarada etmemisti 2 sene once gonal f demisti ozaman ozele gidiyodum ucret biraz olunca erteledik uniye gidin raporlu alin dedi dr ama pandemi yeni geciyodu sira bulunmuyodu arastirmadada oyle kalmisti bu sefer klomenle bile olusunca bnde cok sasirdm. Dedim demekki zamani geldi olacak biseyler nasip dedik bakalim

Bende pcosum canım 2,5 yıldır evliyim. İlaçla değil direkt iğne ile başlattı doktor. Ama pcos baya dirençliydi bende. İnsülin direncim çok yüksek çıktı. 1 seneye yakın tedaviye başlamak için bekledim. Endokrin ile çalıştık. En son 3 ayda spor ve diyetle yarı yarıya düşürdüm doktor hemen iğne ile tedaviye başladı. Tutmazsa hemen ikinci aşılama o da olmazsa direkt tüp bebek başlayacağız dedi. 7 yıldır tedavi mi görüyorsun bana biraz uzun geldi. Zaman da çok önemli bizler için. Hem psikolojik hem bedenen. Hakkımızda hayırlısı..
pcostan neler çekiyorum liseden beri ahhh gerçekten bıktım artık

Belkide zamanı gelmiştir inşallah hamilesinizdir

Yok 7 yildir tedawi gormuyorum 7 yillik ewliyim hic korunmadim ewlenmeden oncede biliyodum pcos oldugumu. İlk zamanlar dugun borcu o bu derken gitmedim tedawiye 2 sene once ozele gitmistim orda 4 ay kadar bi tedawi suresi oldu iste klomen femara falan filan hic yumurtam olusmadi igne demisti ozelde ucret ekstra olunca bizde dewam etmedik adet duzensizligim yuzunden zamaninda arastirma hastanesinde sirada bulamiyodum oyle kalmisti bu ay ilk kez gittim arastirmaya ve bi tane yumurtam olmus onu degerlendirdik

Günaydın kızlar.. bugün kan vericem ama Artimed hep yalancı pozitif çıkarıyor dediler bir sürü yorum okudum diğer forumlarda.. biraz buurklaştım açıkçası..çünkü kaset testte çıkmamıştı.. kaset testler beta kaç olduğunda algılıyor acaba

Kasetler genelde adet gecikmesinden 4 5 gun snra algiliyo diye biliyorum. Aslinda arti med de gorunun cizgi normalde olmasi gereken bi cizgi silik hamilelik cizgisi degil ordaki silik olayini bizim insanimiz yanlis anladigi icin sikinti oluyo bndede ayni sekilde cikti ama ben kale almadim cunku bekledigim siliklik o degil yani. Warsa zaten illa biraz belli olacak sekilde cikiyo

Değişiyor canım ama kaset testte daha geç çıkıyor diğerine göre

İgne dahil 18ci gun yani degerlendirme snrasi16 desek warsa cikardi bence ya.

Kızlar bende sabah test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım negatif bugün iğneden sonra 12.gündü burdan artık dönmez diye düşünüyorum zaten bir belirtimde yok şuan bakalım nezaman adet olacam

Benim de öyle dün yaptım 16.gun negatif çıktı ama hala adet olmadım çatlatma iğnesi adet geciktirmesi yapmaz diye biliyorum kan testi vermedim bir kaç gün dah beklemek istiyorum bugün yarın belki olurum artık ne gelirse Allah'tan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…