- 28 Eylül 2024
- 549
- 139
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Evet fotoda görünmüyor 15.gun test yaptığında koyulaşırsa hamilesindirEki Görüntüle 3532500 igne etkisi atilmis galiba. Fotoda gorunmuyo ama hayalet cizgi war oda testin normal hali buyuk ihtimal.
Ewet carsamba adet olmassam persembe sabah yaparim tekrar. İgne etkisi icin yaptim. Aslinda olsa bnce bu gun bile cikardi yok galiba.Evet fotoda görünmüyor 15.gun test yaptığında koyulaşırsa hamilesindir
Bu test yanıltıyor bazen markası nedirEki Görüntüle 3532500 igne etkisi atilmis galiba. Fotoda gorunmuyo ama hayalet cizgi war oda testin normal hali buyuk ihtimal.
Galiba en iyisi kan testi vermekEwet carsamba adet olmassam persembe sabah yaparim tekrar. İgne etkisi icin yaptim. Aslinda olsa bnce bu gun bile cikardi yok galiba.
Arti medBu test yanıltıyor bazen markası nedir
Yaa ama bndr cikmadi arkadaslarinki gibi belli belirsiz cizgi war onuda kale almiyorum siliktedeki kasit bu kadarda yok olan bi silik cizgi degil cunku biliyorum. Hangi test daha iyi acaba ben de arti med yaptimArtimed testi hep böyle pozitif çıkarıp sonra insanları hayal kırıklığına uğratmış ya yorumları okudum da rezalet herkes aynı şeyi yaşamış
Awox iyi kimyasal gebeligi göstermişti silik çizgiydi 23 beta ile öğrenmiştimYaa ama bndr cikmadi arkadaslarinki gibi belli belirsiz cizgi war onuda kale almiyorum siliktedeki kasit bu kadarda yok olan bi silik cizgi degil cunku biliyorum. Hangi test daha iyi acaba ben de arti med yaptim
Kasetmi erken miAwox iyi kimyasal gebeligi göstermişti silik çizgiydi 23 beta ile öğrenmiştim
ErkenKasetmi erken mi
Tamam tesekurler. Adet olacam galiba kasik agrim artti bugun. Normalde kasik agrim olmaz adet olurken bel bacak agrim olur igne yumrutlama gununden 9 gune kadar surekli kasik agrisi yapmisti bnde adet olacagim icin tekrar basladi galiba.
Rica ederim inşallah adet olmazsınız bu gruptan güzel haber almak isterimTamam tesekurler. Adet olacam galiba kasik agrim artti bugun. Normalde kasik agrim olmaz adet olurken bel bacak agrim olur igne yumrutlama gununden 9 gune kadar surekli kasik agrisi yapmisti bnde adet olacagim icin tekrar basladi galiba.
Ewet diger arkadasta ins guzel bi deger gorur yarin kan werince ins. Bnm ilk denemem catlama ignesiyle daha once 4 ay ilacla yumurtam olusmamisti bu sefer ilk seferde bi tane olustu pcosum 7senedir bekliyoruz nasipRica ederim inşallah adet olmazsınız bu gruptan güzel haber almak isterim
İnşallah ya bari bu grup birine uğurlu gelsin hangi ilacı kullandınız 7 senede baya çokmuş inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızEwet diger arkadasta ins guzel bi deger gorur yarin kan werince ins. Bnm ilk denemem catlama ignesiyle daha omce 4 ay ilacla yumurtam olusmamisti bu sefer ill seferde bi tane olustu pcosum 7senedir bekliyoruz nasip
Bugün mü yaptınız yükselebilir belkiBenim beta 4.17 ile negatifti testim
Klomen+owitrellle insAllah yasimda 30 oldu bi tane de olsa olsun cocugum diyorum artik o duruma geldikİnşallah ya bari bu grup birine uğurlu gelsin hangi ilacı kullandınız 7 senede baya çokmuş inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız
Geçen perşembe yapmıştım canım dün test yaptım negatiftiBugün mü yaptınız yükselebilir belki
adetinize daha warsa Yukseledebilir ama adet gecikmesi bi kac gun warsa yukselmez negatiftir.Benim beta 4.17 ile negatifti testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?