Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Artimed testi hep böyle pozitif çıkarıp sonra insanları hayal kırıklığına uğratmış ya yorumları okudum da rezalet herkes aynı şeyi yaşamış

Artimed testi hep böyle pozitif çıkarıp sonra insanları hayal kırıklığına uğratmış ya yorumları okudum da rezalet herkes aynı şeyi yaşamış
Yaa ama bndr cikmadi arkadaslarinki gibi belli belirsiz cizgi war onuda kale almiyorum siliktedeki kasit bu kadarda yok olan bi silik cizgi degil cunku biliyorum. Hangi test daha iyi acaba ben de arti med yaptim

Yaa ama bndr cikmadi arkadaslarinki gibi belli belirsiz cizgi war onuda kale almiyorum siliktedeki kasit bu kadarda yok olan bi silik cizgi degil cunku biliyorum. Hangi test daha iyi acaba ben de arti med yaptim
Awox iyi kimyasal gebeligi göstermişti silik çizgiydi 23 beta ile öğrenmiştim

Tamam tesekurler. Adet olacam galiba kasik agrim artti bugun. Normalde kasik agrim olmaz adet olurken bel bacak agrim olur igne yumrutlama gununden 9 gune kadar surekli kasik agrisi yapmisti bnde adet olacagim icin tekrar basladi galiba.
Rica ederim inşallah adet olmazsınız bu gruptan güzel haber almak isterim

Ewet diger arkadasta ins guzel bi deger gorur yarin kan werince ins. Bnm ilk denemem catlama ignesiyle daha omce 4 ay ilacla yumurtam olusmamisti bu sefer ill seferde bi tane olustu pcosum 7senedir bekliyoruz nasip
İnşallah ya bari bu grup birine uğurlu gelsin hangi ilacı kullandınız 7 senede baya çokmuş inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…