• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Belki dönebilir benim dün kahverengi lekelenme vardı adet olcam dedim hala olmadım dün doktora randevu aldım tedavi tekrar başlasın diye ama sabahta sadece peçeteye silince geldi şimdi durdu anlamadım valla yerleşme kanaması olma ihtimali var mı
Var canım olabilir test yap bir daha istersen

Sanmam canım yani saati baz almıyorum çünkü öncesini de değerlendirdim yani bence olsa silikti olsa çıkardı yok diye düşünüyorum inşallah yanılırım ama genelde yanılmam tutmadı diye düşünüyorum daha önce de gebeliklerim oldu 10.gün çıkıyordu tabi iğne kullanmadım ama yumurtlama takibi yapıyordum ovalüsyonla genelde yumurtlamadan sonra 10.11.gün kesin çıkıyordu
Anladim ozaman bnmde yoktur. Hayirlisi olsun

Anladım canım. O zaman daha yeni umutsuz olma. Bende araştırmaya gidiyorum özele gitmedim hiç bundan dolayı. Çok pahalı özeller. En azından devlette ki haklarımı kullanayım dedim. Hayırlısı olsun hakkımızda 😘😘
Ewet bizde once dewlette catlatma asilama deneyelim olmassa en son tup bebege kalir onuda gidebilirsek direk ozele gideriz diye basladik

Yumurta kiste donunce nasil oluyo acaba. Bnm sag kasik agrim war baya belirgin rahatsiz edici yumurtamda sagdaydi. Bugun igne dahil 12ci gun
benimde solda çok baskın ağrım var daha önce böyle olduğunda hep kist problemi olduğumu öğrenmiştim bende kist olacağından şüpheleniyorum benimde 2 yumurta vardı biti 19 biri küçüktü 16 falan

benimde solda çok baskın ağrım var daha önce böyle olduğunda hep kist problemi olduğumu öğrenmiştim bende kist olacağından şüpheleniyorum benimde 2 yumurta vardı biti 19 biri küçüktü 16 falan
Ewet bnmde 17di yumurta hala gecmedi agri. Surekli war ignenin 2ci gununden beri. Kist olunca adet gecikmesi yada bska sikinti yapiyomu acaba.

Ewet bnmde 17di yumurta hala gecmedi agri. Surekli war ignenin 2ci gununden beri. Kist olunca adet gecikmesi yada bska sikinti yapiyomu acaba.
yok adet gecikmesi genelde olmaz yani bende olmuyo .. ama ağrı yapıyo baya genellikle adetle atılıyo büyüklüğüne göre

Kızlar çatlama iğnesinin günü hariç 11. Gündeyim erken gebelik testi negatif çıktı sizce pozitife dönme ihtimali var mıdır

İyi yapmışsın canım sen kan testi verdin sonuçta bende saat 3 te gidicem muayene etsin tekrar
Canım rica etsem doktoruna şeyi sorar mısın iğne de geç döllenme mümkün mü bide adet gecikmesi var ise umut varmıdır yani 15. Gün kan negatif 16. Gün döner öi diye yarın gideceğim doktora ama sen kendi doktoruna da sorar mısın

Evde bir tek kaset test var en son dün yapmıştım negatifti bugün kendi doktoruma goruncem dün randevu aldım adet olcam diye bi sorayım muayanede rahim duvarı kalın derse kan vermemi ister bence sizce peki
Evet ister canım mutlaka git bizide haberdar et bende eve geçince akşamüstü yine test yaparım bakalım umudum yok ama sadece iki gündür aşırı gaz şişkinliğim var karnımı şiş hissediyorum bu bir belirti değildir diye düşünüyorum

Back