• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar bende sabah test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım negatif 😔bugün iğneden sonra 12.gündü burdan artık dönmez diye düşünüyorum zaten bir belirtimde yok şuan bakalım nezaman adet olacam
Dun benimde negatifti ayni gunuz. Benimde yarin adet gunum kasik agrim 3 gundur war adettenmi bilemiyorum.

Kızlar bende sabah test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi yaptım negatif 😔bugün iğneden sonra 12.gündü burdan artık dönmez diye düşünüyorum zaten bir belirtimde yok şuan bakalım nezaman adet olacam
12 daha erken bnce en az 14 gun diyolar cunku degerlendirme 1bucuk gun snra olarak dusunursen ki cogu kiside yumurta 36da degil 40ci saatte catliyomus. 11gun sayilir. Bizim en az 3 gun daha beklemen lazim kesin sonuc icin bana gore. Ben oldugunu sanmiyorum kendimde ama senin olabilir bekle bakalim ins wardir..

12 daha erken bnce en az 14 gun diyolar cunku degerlendirme 1bucuk gun snra olarak dusunursen ki cogu kiside yumurta 36da degil 40ci saatte catliyomus. 11gun sayilir. Bizim en az 3 gun daha beklemen lazim kesin sonuc icin bana gore. Ben oldugunu sanmiyorum kendimde ama senin olabilir bekle bakalim ins wardir..
Sen erken gebelik testi yaptın mı hiç.. yumurtalarım benim geç çatlamış olabilir

Dun benimde negatifti ayni gunuz. Benimde yarin adet gunum kasik agrim 3 gundur war adettenmi bilemiyorum.
Adet günü ile aynı gün olmayabilirsin iğne farklı bir olay canım ben geçen ay iğneden sonra 17.gün adet oldum yani adet gününde de olabilirsin daha geçte olabilirsin

Sanmam canım yani saati baz almıyorum çünkü öncesini de değerlendirdim yani bence olsa silikti olsa çıkardı yok diye düşünüyorum inşallah yanılırım ama genelde yanılmam tutmadı diye düşünüyorum daha önce de gebeliklerim oldu 10.gün çıkıyordu tabi iğne kullanmadım ama yumurtlama takibi yapıyordum ovalüsyonla genelde yumurtlamadan sonra 10.11.gün kesin çıkıyordu

Kızlar benim dün lekelenmem vardı sabah sadece peceteye silince geldi ben regl olcam diye düşündüm çünkü benim kahverengi lekelenme olarak başlar hala kırmızıya dönmedi acaba yerleşme kanamasımi

Kızlar benim dün lekelenmem vardı sabah sadece peceteye silince geldi ben regl olcam diye düşündüm çünkü benim kahverengi lekelenme olarak başlar hala kırmızıya dönmedi acaba yerleşme kanamasımi
Birde ben doktora randevumu aldim bugün reglin ikinci günü tedaviye tekrar baslamak için

Yok 7 yildir tedawi gormuyorum 7 yillik ewliyim hic korunmadim ewlenmeden oncede biliyodum pcos oldugumu. İlk zamanlar dugun borcu o bu derken gitmedim tedawiye 2 sene once ozele gitmistim orda 4 ay kadar bi tedawi suresi oldu iste klomen femara falan filan hic yumurtam olusmadi igne demisti ozelde ucret ekstra olunca bizde dewam etmedik adet duzensizligim yuzunden zamaninda arastirma hastanesinde sirada bulamiyodum oyle kalmisti bu ay ilk kez gittim arastirmaya ve bi tane yumurtam olmus onu degerlendirdik
Anladım canım. O zaman daha yeni umutsuz olma. Bende araştırmaya gidiyorum özele gitmedim hiç bundan dolayı. Çok pahalı özeller. En azından devlette ki haklarımı kullanayım dedim. Hayırlısı olsun hakkımızda 😘😘

Belki dönebilir benim dün kahverengi lekelenme vardı adet olcam dedim hala olmadım dün doktora randevu aldım tedavi tekrar başlasın diye ama sabahta sadece peçeteye silince geldi şimdi durdu anlamadım valla yerleşme kanaması olma ihtimali var mı

Kırmızı derken hafif pembe şekilde şuan yok ama olacağım çünkü dün feci bel ağrısı çektim gece
Benimde dün belim ağrıdı kahverengi lekelenme oldu hala kırmızıya dönmedi şuan lekelenmem bile yok anlamadım bende doktorada randevu almıştım gidiyimmi gitmeyimmi kararsız kaldım valla

Benimde dün belim ağrıdı kahverengi lekelenme oldu hala kırmızıya dönmedi şuan lekelenmem bile yok anlamadım bende doktorada randevu almıştım gidiyimmi gitmeyimmi kararsız kaldım valla
Ben başka şehire gittiğim için gitmek zorundayım randevu almıştım hani olamıyorum niye olamıyorum ona baksın rahim filmi çekineceğim çünkü gün almam gerekiyor

Back