- 3 Ocak 2021
- 3.347
- 1.031
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bugün daha netse vardır canım foto atsaydın keşke bakardıkYa birsey sorcam prodoctor erken gebelik testi kuruma çizgisi yapmaz değil mi 13. Gün test yapmıştım ya çok çok silik ışığa tutunca baya gözüken bir çizgi var o günde vardı bugün daha net
İyi dayanıyorsunuz ben iğneden buyana yapıyorum silikleşmeyi takip ettim bugün 10.gün negatifleşti tabikide adet olana kadar her gün yaparımHiç yapmadım valla büyük sabır bendeki eşime diyorum getir test bakalım yok diyor totem yaptım bu sefer test yapmiycaksin diyor
İğne günü dahil 15 günmüş canım yani 14İğne günü genelde saymazlar 13.gün bugün ilk iğnenmiydi ? Adet olana kadar yolu var inşallah gebesindir burda 16.günde pozitif olanı gördüm benimde bugün 10.gün testler negatiflesti iğne etkisi geçti bakalım inşallah koyulaşma görürüm ama pek umudum yok kendim için
Canım evde değilim geçince atacağınBugün daha netse vardır canım foto atsaydın keşke bakardık
Valla sürekli negatif gördükten sonra son dakikaya bıraktım günüm geçsin 1 2 gün anca yaparım testlere de güven yokİyi dayanıyorsunuz ben iğneden buyana yapıyorum silikleşmeyi takip ettim bugün 10.gün negatifleşti tabikide adet olana kadar her gün yaparımheyecan yaratamam kız ben hayırlısı artık inşallah gebeyizdir bence varsa benim 12.en geç 13.gün çıkması gerekir bakalım çarşamba gününe kadar netleşir geçen ay iğnenin 17.günü adet olmuştum
Öyle canım yalancı pozitif aldığım çok olduValla sürekli negatif gördükten sonra son dakikaya bıraktım günüm geçsin 1 2 gün anca yaparım testlere de güven yok
Test yap canım varsa çıkar burayada at bakalımKızlar bugün iğnenin 16. Aşılamamın 14. Günü regl ağrısı gibi kramplarım giriyor. Akıntım biraz fazla. Regl oldum sanıyorum bakıyorum akıntı gelmiş baya da ıslatmış. Şaşkınım. Göğüs uçlarım acıyor. Dudaklarım kuruyor. Ya aldığımız hormonlar bizi böyle yapıyor bence. Yarın adet günüm. Yarın kan vereyim diyorum. Belki bu akşam kaset test yaparım. Sizce yapmasam mı yanıltabilir mi? Önerdiğiniz bir marka var mı test için?
Tamam canım yapacağım. Atacağım inşallah size de görünen bir şey olursaTest yap canım varsa çıkar burayada at bakalım
Hadi inşallah canımTamam canım yapacağım. Atacağım inşallah size de görünen bir şey olursa
Yorgunluk uyku bndede war hic bisey yapasim yok mide bulantisida oluyo arada. Bide krem rengi akintim warYaaa ne güzel benim hala sıfır belirtidiğer gebelik kayıplarımda ateş basması yaşadım göğüs ağrısı bunlar belirgin şekilde bardı halsizlik uyku hali…gebeliklerim kendiliğindendi tedavisiz yani
Bnmde ignenin 11ci gunu bndede ufak 4 5 sivilce cikti 3 4gundur warBugün 11.günüm alnımda büyük sivilce çıktı dünde iki tane küçük sivilce çıkmıştı yanağımda inşallah regl olmam
Yaaa bende şuan sivilce yok geçen ay çıktı ama kaçıncı gündü bilmiyorum onu msjlarımdan bulurum inşallah test yapmadın dimi benim negatifleşti iğne etkisi geçti testlerde bugünBugün 11.günüm alnımda büyük sivilce çıktı dünde iki tane küçük sivilce çıkmıştı yanağımda inşallah regl olmam
Canım adet oldun muValla sürekli negatif gördükten sonra son dakikaya bıraktım günüm geçsin 1 2 gün anca yaparım testlere de güven yok
Öyle canım yalancı pozitif aldığım ço
Hayir sancım gelip gidiyor sadece ve akıntı var sen oldun muCanım adet oldun mu
İğnenin etkisiyle geç adet olunabilir miYani bekliycez ne olacaksa olsun artık
Evet ben burda 20.gün olanı da gördüm iğneden sonra ben 17.günde olmuştumİğnenin etkisiyle geç adet olunabilir mi
Test yaptinmi peki ben dün yaptım 10.gunde negatifti başka belirtilerin varmıBnmde ignenin 11ci gunu bndede ufak 4 5 sivilce cikti 3 4gundur war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?