Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Hiç yapmadım valla büyük sabır bendeki eşime diyorum getir test bakalım yok diyor totem yaptım bu sefer test yapmiycaksin diyor
İyi dayanıyorsunuz ben iğneden buyana yapıyorum silikleşmeyi takip ettim bugün 10.gün negatifleşti tabikide adet olana kadar her gün yaparım heyecan yaratamam kız ben hayırlısı artık inşallah gebeyizdir bence varsa benim 12.en geç 13.gün çıkması gerekir bakalım çarşamba gününe kadar netleşir geçen ay iğnenin 17.günü adet olmuştum

Kızlar bugün iğnenin 16. Aşılamamın 14. Günü regl ağrısı gibi kramplarım giriyor. Akıntım biraz fazla. Regl oldum sanıyorum bakıyorum akıntı gelmiş baya da ıslatmış. Şaşkınım. Göğüs uçlarım acıyor. Dudaklarım kuruyor. Ya aldığımız hormonlar bizi böyle yapıyor bence. Yarın adet günüm. Yarın kan vereyim diyorum. Belki bu akşam kaset test yaparım. Sizce yapmasam mı yanıltabilir mi? Önerdiğiniz bir marka var mı test için?

İğne günü dahil 15 günmüş canım yani 14

Valla sürekli negatif gördükten sonra son dakikaya bıraktım günüm geçsin 1 2 gün anca yaparım testlere de güven yok

Test yap canım varsa çıkar burayada at bakalım

Bugün 11.günüm alnımda büyük sivilce çıktı dünde iki tane küçük sivilce çıkmıştı yanağımda inşallah regl olmam

Yorgunluk uyku bndede war hic bisey yapasim yok mide bulantisida oluyo arada. Bide krem rengi akintim war

Bugün 11.günüm alnımda büyük sivilce çıktı dünde iki tane küçük sivilce çıkmıştı yanağımda inşallah regl olmam
Yaaa bende şuan sivilce yok geçen ay çıktı ama kaçıncı gündü bilmiyorum onu msjlarımdan bulurum inşallah test yapmadın dimi benim negatifleşti iğne etkisi geçti testlerde bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…